View Full Version : מיקום פילטר פתוח
האם מישהו מחברי הפורום התקין פילטר בפונטו hgt ? אם כן אני אשמח למידע בנוגע לאיזה פילטר מומלץ, האם צריך לבצע התאמות כל שהן וכמובן חוות דעת לגבי שינויים בצריכת הדלק, שינויים ברעש היניקה, שינוי בתגובת מצערת וכו'
תודה.
K&N inbox!
או NISSAN MOTOR SPORT אבל המלצה ל INBOX
אחרי מחקר מעמיק בעיניין של פילטר פתוח לפונטו שלי הגעתי למסקנה שיש בעיקרון 3 אפשרויות:
הזולה ביותר והכי פחות אפקטיבית - זהו פילטר INBOX של אחת החברות שמתעסקות בזה דומת OMP ו K&N , באפשרות זאת מבחינת רעש יניקה וכוח לא ניתן להבחין בשינוי כלשהו, אם יש אנשים שקיבלו שינוי ברעש היניקה מפילטר inbox אשמח לשמוע אותם פה.
טיפה יותר יקרה ואפקטיבית במידה מורגשת (אבל הרבה פחות מהקיט התחתון) - קיט יניקה של אחת החברות שמותאם ספציפית לסוג הרכב הדרוש ההמלצה מהרבה אנשים היא בנוגע לקיט היניקה של K&N שיפור לרעש היניקה הוא עצום ונשמע נהדר, שיפור בכוח מורגש לרוב האנשים
האפשרות היקרה ביותר אך גם האפקטיבית ביותר זהו קיט יניקה מיוחד של GSR פרטים בקישור:
http://www.italianautomotive.com/fiat/punto/induction/index.htm
לפונטו HGT זה דגם F14 מוסיף כוח בבירור, אנשים שהעלו את הרכב על דינו רשמו שיפור של יותר מ 5 כ"ס לפעמים אפילו 7 וזה יותר מכל קיט אחר שקיים כרגע בשוק לפונטו, וכמובן שיש את רעש היניקה המטריף גם במקרה הזה, הכל שאלה של תקציב אני בעצמי כנראה ירדתי מהקיט של K&N והחלטתי שאם כבר לקנות אז רק של GSR
כל זה נרשם אחרי מספר רב מאוד של חוות דעת של אנשים שבאמת התקינו את המוצרים עם תמונות הסברים וכולי
השינוי בכח, אם בכלל, יהיה כ"כ קטן, שאתה בקושי תרגיש בו, אם בכלל. זה הכל יהיה פסיכולוגי.
אם צליל עושה לך את זה, אז לך על הרעיון.
רק תזכור, הצנרת עצמה משחקת תפקיד חשוב לא פחות מהפילטר. יש תורה שלמה על בנית צנרת בצורה אפקטיבית, אין טעם להיכנס לזה כאן.
אם פרקטיות מעניינת אותך, אתה יכול לעשות מה שאני עשיתי. קניתי פילטר "פתוח" שמחליף את הפילטר הקיים בקופסא המקורית. הרעיון הוא שאם תתחזק את הפילטר כמו שצריך, עלות האחזקה תהיה זולה מאשר להחליף כל פעם פילטר מקורי.
לגבי ה GSR, זו אכן הערכה המומלצת. הם משתמשים בפילטרים מדגם CDA בעל 2 שלבים של חברת BMC. הרוב הכמעט מוחלט של האנשים טוענים עליה של עד 7 כ"ס.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.