View Full Version : פיאט אונו 1.4 שנת 95
שלום חברים!
אז ככה הפיאט אונו שלי עברה שיפוץ ראש במוסך מורשה פיאט, בשל חגורת טיימינג שנקרעה, כמובן באשמתי, היות ודחיתי את החלפתה במס. חודשים..
שיפוץ הראש בוצע כולל החלפה ותיקון חלקים פגומים.
לאחר זמן מה.. כמובן לאחר תום תקופת האחריות, החלו נזילות שמן מאטם מכסה הראש וחוששני גם מאטם ראש המנוע. נדמה לי אפילו שזו לא רק נזילת שמן אלא גם נזילת דלק מאותו אזור.
הוצאתי והרחתי את מדיד השמן ויש מין ריח של דלק. כמו כן הבחנתי בצריכה מוגזמת של דלק אולי 1 ל-6 בעיר וכמדומני ישנה פליטה של עשן שחור, יתר על המידה, מהאגזוז.
יש לציין שהסחיבה של הרכב טובה והוא מגיב נפלא ביותר בלחיצה על דוושת האוץ!
שאלתי היא האם עליי לפנות למוסך למרות שעברה תקופת האחריות ובהתחשב בעובדה שהרכב לא נסע הרבה קילומטרז' ? בכל זאת ישנו חשש סביר בהחלט שלא נעשה שיפוץ הראש כנדרש מלכתחילה! לא זול בכלל 4300 ש"ח ! (ידוע לי שיכולתי להשיג זאת במחיר זול יותר, אבל כסף עבורי זה לא השיקול העיקרי, אלא בעיקר השאלה האם ניתן לסמוך על המוסך שייבצע את העבודה כהלכה או לא? )
שאלה נוספת האם ייתכן מצב של בריחת דלק לשמן מנוע? ואם כן, כיצד נגרמת התופעה ואיך אוכל לתקן זאת? מה עלות של תיקון כזה?
אשמח לקבל מכם תשובה. ותודה מראש לכולכם על שהקדשתם מזמנכם!
שתהיה שבת שלום ומבורכת לנו ולכל בית ישראל,
אלי :)
שיפוץ ראש עקב רצועת טיימינג שנקרעה?
תקנו אותי אם אני טועה אבל במנועי FIRE כשנקרעת הרצועה לא אמור לקרות כלום ואין מפגש בוכנה שסתום כך שאמורים רק להחליף אותה..
אני כבר 6 שנים עם אותה רצועה. לא שאני מתגאה בזה אבל אני לא נוסע המון עם הרכב, היא נראית במצב טוב וקראתי המון שלא קורה כלום. אחליף אותה במידת הצורך כשאראה נזילות שמן מהאזור או אם אראה שממש היא בלויה.
בכל אופן, אלי_100
הזעות שמן במנוע כזה הם דבר טבעי, לגבי העשן והבעיות האחרות האם ברכבך יש קרבורטור או הזרקה?
באונו 1.4 המנוע אינו מסוג FIRE ובו בהחלט עלול להיות מפגש אלים בין השסתומים ובוכנות המנוע, כשרצועת התיזמון נקרעת.
לקח לעתיד, לא לחסוך ולדחות טיפולים הכרחיים.
בברכה - רפי לין
נזילה ממכסה עליון של הראש (מכסה שסתומים ) הוא לענין רציני צריך לפתוח לנקות את המשתחים ולימרוחך קצת סיליקון עם אטם חדש
בנוגע לתצרוכת דלק יכול להיות ויש צורך בהחלפת חוטים פילטר אוויר ומצתים כמו כן ניקוי חישנים אם מדובר בהזרקה
מעניין שאף אחד לא מעיר על המחיר ששילם.
לצערי אני חייב לכתוב, שקשה לי להאמין, שמישהו ישלם 4300 ש"ח עבור שיפוץ ראש באונו.
"שאלתי היא האם עליי לפנות למוסך למרות שעברה תקופת האחריות."
ברור שעליך לפנות למוסך, השאלה לאיזה... ?.
יכולתי להשיג זאת בחצי מהמחיר ששילמת.
כן, ייתכן מצב של בריחת דלק לשמן מנוע . התופעה נגרמת בגלל, מזרקים דולפים, לחץ דלק גבוה, תערובת עשירה, הגורמת לשטיפת צילינדרים ולחדירת דלק דרך טבעות הבוכנות, מנוע גמור.
נוכחות דלק בשמן, היא הרסנית למנוע, עלולה לקצר את חייו.
דוד.
שבוע טוב חברים!
ראשית, תודה על תגובותכם!
Chesh, לא ציינתי הזעות שמן אלא "נזילות שמן" יש הבדל ידידי.. :-)
רפי, אני בד"כ מאוד פדנט.. פשוט עברתי את הק"מ, אולי ב- 1000 ק"מ יותר מהוראות היצרן.
לפעמים זה עניין של מזל. :-)
הייתי שמח אם תיתן לי עיצה, מנסיונך הרב, כיצד להתקדם הלאה.. תודה.
שמתי לב שלוקח דיי הרבה זמן לרכב להתחמם. כמו כן שהוא כבר מגיע לטמפרטורת החום הרצוייה, עדיין מד החום מורה על חום 70 מעלות. אני חושד שהטרמוסטט לא תקין ותקוע במצב פתוח!
האם ייתכן מצב שהרכב מקבל תערובת דלק עשירה בשל טמפרטורת מנוע נמוכה?!
בכל אופן, אני מתכוון להחליף את הטרמוסטט, כמו כן להחליף את אטם ראש המנוע.
לאחר מכן להחליף את שמן המנוע ומסנן שמן.
yair791 לגבי החיישנים , כיצד מנקים אותם ?
דוד, הוחלפו גם חלקים נוספים, כגון 2 מחזירי שמן לגל זיזים, מחזיר שמן לפולי, טרמוסטט, פיית מים לסעפת יניקה, 4 שסתומי פליטה..
דוד, ברכב ישנה הזרקה חד נקודתית (מעין קרבורטור עם מזרק בודד)
אשמח לקבל מכם עצות פרקטיות, כיצד להתקדם הלאה בתיקון התקלה.
תודה רבה רבה !
שיהיה שבוע טוב לכולם,
אלי
אין שום הצדקה או תירוץ למחיר שהוא מוגזם בצורה חריפה.
"דוד, הוחלפו גם חלקים נוספים, כגון 2 מחזירי שמן לגל זיזים, מחזיר שמן לפולי, טרמוסטט, פיית מים לסעפת יניקה, 4 שסתומי פליטה.. "
החלקים הנ"ל כלולים במחיר שיפוץ הראש, ולא תוספת למחיר.
נניח שהחרט בנוסף לשיפוץ החליף 4 שסתומים, אם חדשים תוספת של 200 ש"ח.
כך שמחיר השיפוץ אצל החרט יהיה 700 ש"ח.
אבל מניסיוני חרט לא יכניס חדשים בפיאט אונו, יש לו מספיק שסתומים מראשים פסולים.
בפיאט מריאה ששיפצתי לה ראש, קניתי לבד 4 שסתומים פליטה חדשים ב-240 ש"ח כולל מע"מ.
בעוד החרט אמר לי 400 ש"ח.
מקווה שלא חפרתי יותר מידי. :)
דוד.
שלום דוד,
מה פתאום חופר! אתה מאיר את עיניי, ואני שמח שאתה עושה זאת!
מסכים איתך בהחלט שאין שום הצדקה או תירוץ למחיר כזה, במיוחד אם הנך יודע שהוא מוגזם !!
מה שמקומם עוד יותר זו העובדה שלאחר 7000 ק"מ משיפוץ הראש, התחילו נזילות שמן, והטרמוסטט נדפק! בכל חיי הרכב עד כה, החלפתי פעם אחת טרמוסטט מקורי, ובשיפוץ הוא החליף לי את הטרמוסטט לחליפי. עד לשיפוץ הראש לא היה לרכב נזילת שמן אפילו קטנה ביותר!
בלוק המנוע היה יבש לחלוטין והמנוע עשה 175,000 ק"מ !
תאמין לי דוד, אם הייתי מכיר אותך לפני הייתי נותן לך לבצע את העבודה ומשלם לך.. :-)
להלן צירפתי את פירוט העבודה והמחיר..(כמובן דאגתי למחוק נתונים מזהים על המוסך)
למרות שהעבודה בוצעה לקראת סוף שנת 2009 ועבר זמן מאז.. לא נסעתי הרבה כ- 7, 8 אלף ק"מ עד היום.. זה לא מצדיק נזילות מראש המנוע
עתה בבקשה אשמח לקבל מענה לשאלתי בהודעה הקודמת והיא:
שמתי לב שלוקח דיי הרבה זמן לרכב להתחמם. כמו כן שהוא כבר מגיע לטמפרטורת החום הרצוייה, עדיין מד החום מורה על חום 70 מעלות. אני חושד שהטרמוסטט לא תקין ותקוע במצב פתוח!
האם ייתכן מצב שהרכב מקבל תערובת דלק עשירה בשל טמפרטורת מנוע נמוכה?!
בכל אופן, אני מתכוון להחליף את הטרמוסטט, כמו כן להחליף את אטם ראש המנוע.
לאחר מכן להחליף את שמן המנוע ומסנן שמן.
yair791 לגבי החיישנים , כיצד מנקים אותם ?
אשמח לקבל מכם עצות פרקטיות, כיצד להתקדם הלאה בתיקון התקלה.
תודה רבה רבה !
שיהיה שבוע טוב לכולם,
אלי
ניקו החישנים תעשה בעזרת ספרי להזרקות דלק בלבד כי ספרי קרבורטורים יכול להרוס אותם ישנם חישנים שנימצאים בבית המצערת על הדרך גם תנקה את בית המצערת יכול להיות לך חישן על הבית של הפילטר אוויר בנוסף תיבדוק את ההיתנגדות של מד חום האויר בכניסה למנוע לא אמור להיות פחות מ0.5 אוהם אבל לא ליתפוס אותי במילה ובנוסף תנתק את את המצבר לכמה דקות זה אמור לאפס לך את המחשב
עוד דבר אם הטרמוסט שלך תקוע במצב פתוח אז זה יגרום לרכב לעבוד בטמפ' נמוכה וככה יצרוך יותר דלק תיבדוק גם את הקניסטר אם יש לך כזה דבר
Yair791 תודה על המענה !
אשמח אם תאמר לי איזה שם של ספריי מומלץ.
אולי במקרה ישנו צילום באתר של החיישנים האלה?
היכן נמצא מד חום האויר בכניסה למנוע?
תודה רבה וערב טוב,
אלי
Yair791 תודה על המענה !
אשמח אם תאמר לי איזה שם של ספריי מומלץ.
אולי במקרה ישנו צילום באתר של החיישנים האלה?
היכן נמצא מד חום האויר בכניסה למנוע?
תודה רבה וערב טוב,
אלי
אני לא בטוח אם יש תמונות באתר אבל אן תצלם את הסעפת יניקה כשפילטר האוויר מפורק אני יוכל לעזור היום בערב בנוגע לספריי אני משתמש במה שזול כי כולם כמעט אותו הדבר
איזה חשבונית פיצוץ אני הולך להיות מוסכניק
אני לא בטוח אם יש תמונות באתר אבל אן תצלם את הסעפת יניקה כשפילטר האוויר מפורק אני יוכל לעזור היום בערב בנוגע לספריי אני משתמש במה שזול כי כולם כמעט אותו הדבר
yair791 תודה על המענה,
מצאתי 2 צילומים. האחד של סעפת היניקה, והשני של החיישן מעל פלג 2 באתר להלן הלינק:
http://www.fiatclub.co.il/forum/showpost.php?p=60991&postcount=3
תודה רבה ידידי,
ערב טוב,
אלי
תבצע מה שרשום בציור מקווה שזה יעזור לך דבר איתי היום בערב אני במרכז נירה איך עוזרים לך 0547257532
יאיר
יאיר תודה רבה ידידי !
כן ביצעתי בעבר וגם הפעם השפרצת חומר ניקוי כפי שציינת..
חיישן חום האויר, הוחלף לי לפני שנה, כך שאני מניח שהוא תקין.
ישנו חיישן נוסף, הממוקם מעל פלג 2 , ראה תמונה בלינק הקודם שצירפתי..
זה לא חיישן חמצן Lambda ? כיצד בודקים אותו? מה הערכים שעליו לספק אם אבדוק אותו באמצעות פלוק?
תודה רבה רבה ויום טוב !
אלי
זה חישן חום מנוע מה שיש מעל פלאג 2
יאיר תודה רבה על המענה,
אז היכן נמצא חיישן החמצן?
שהסרתי את פילטר האוויר וצפיתי במזרק הדלק בזמן פעולת המנוע, הבחנתי שהוא "משפריץ" דלק
על הפרפר, ולא מעין פעולת ריסוס, שבא לא נראה הדלק, כפי שזכור לי בימים טובים יותר שהרכב היה צעיר, בן שנה שנתיים :)
מה רצוי לעשות במצב כזה? ניקוי מזרק באמצעות k44 ? או אולי ישנה אפשרות לכוון איזו שהיא דיזה על מנת להפחית את "ההשפרצה" מהמזרק.
או אולי לבדוק שצינור הדלק החוזר אינו סתום?
אשמח אם תעדכן אותי במידה ותגיע שוב למרכז, אולי נוכל להיפגש ואז תוכל לזרוק עין..
יאיר, תודה רבה רבה על העזרה שאני מקבל ממך.
שיהיה ערב טוב,
אלי
את מיקום שאר החישנים בדגם הזה אני לא מכיר אם יש חישן חמצן (למדה) אז הוא אמור להיות על האגזוז לפני הממיר הקטליטי אני לא יודע אם אפשר לכוון את הצורת הזרקה או עוצמת ההזרקה
האים ההזרקה ניראת בצורת V היוצא מהמזרק?
ניסיתה לאפס את המחשב ע"י ניתוק המצבר?
יכול להיות ולא יהיה מנוס מלקחת את הרכב לדיאגנוסטיקה
יכול להיות שגם המזרק בלוי אני מאמין שפשר למיצוא חדש או תחליפי
אני יהיה בסוף החודש בסופש של ה29 לחודש אני חוזר למרכז אין ברירה צריך לסבול לצערי את החמה פעם פעמים בחודש תעדכן אותי אם יהיה איזה שינוי או כיוון נוסף
אה כן עוד דבר אם קיים חישן למדה אז תיבדוק את החוטים שלו שלא מקצרים אחד לשני והחיבורים ושאין חור בקירבתו
היי יאיר,
תודה על המענה!
לגבי איפוס מחשב ההזרקה.. ביצעתי איפוס.
אבדוק את חוטי החיישן למבדה, כפי שהצעת. בנוסף אבדוק את הפיוז שלו שאינו שרוף. סיכוי קלוש
אבל, לך תדע..
אעדכן לגבי הממצאים.
במידה ואצטרך להחליף חיישן או מזרק או כל חלק אחר אוכל להשיג את החלקים. עיקר העניין הוא לאתר את התקלה.
דרך אגב, מכיר מוסך לדיאגנוסטיקה טוב שלוקח על בדיקת מחשב מחיר סביר ולא 250 ש"ח ומעלה?
יום טוב יאיר ידידי היקר ושוב תודה רבה,
אלי
תחפש בדפי זהב מכון חרמון קרבורטורים בבני ברק תגיד לו שזו המלצה מיאיר עם פיאט והיונדאי או שתנסה צביקה קרבורטורים בנתניה הוא חבר פורום פה
צביקה עוסק רק בקרבורטורים ולא במע' הזרקת דלק.
מכון הזרקות דלק מקצועי וטוב הנו: www.musach.co.il/details.asp?id=563
בברכה - רפי לין
צביקה עוסק רק בקרבורטורים ולא במע' הזרקת דלק.
בברכה - רפי לין
או זאת הזדמנות לכתוב, שצביקה כנראה כועס עלי, למרות שקיבל ממני 14 קרבורטורים חינם.
ויש עוד.
בסה"כ לאחר שאמר לי שהעבודה בקרבורטורים ירדה ב- 75%, הצעתי לו שיעבור שידרוג קטן ויתחיל גם בתיקון מזגנים, ואני אעזור לו בקו פתוח.
כל שנה בחגים היה שולח לי ברכות במייל וקשר טלפוני. הפסיק לאחר ששוב אמרתי לו שיתחיל גם עם מזגנים.
צביקה אני לא כותב את זה חלילה כדי להשמיץ, אלא כדי לחדש את הקשר, הרי לא קרה כלום.
אוהב אותך דוד.
צביקה קרבורטור
17-03-12, 15:35
או זאת הזדמנות לכתוב, שצביקה כנראה כועס עלי, למרות שקיבל ממני 14 קרבורטורים חינם.
ויש עוד.
בסה"כ לאחר שאמר לי שהעבודה בקרבורטורים ירדה ב- 75%, הצעתי לו שיעבור שידרוג קטן ויתחיל גם בתיקון מזגנים, ואני אעזור לו בקו פתוח.
כל שנה בחגים היה שולח לי ברכות במייל וקשר טלפוני. הפסיק לאחר ששוב אמרתי לו שיתחיל גם עם מזגנים.
צביקה אני לא כותב את זה חלילה כדי להשמיץ, אלא כדי לחדש את הקשר, הרי לא קרה כלום.
אוהב אותך דוד.
דוד מזר חברי הטוב והיקר שלום רב !
ראשית אדרוש בשלומך, ואני שמח תמיד לחדש איתך את הקשר, וזאת לאחר שלאחר שהלכת לי לאיבוד, מאז שנחסמת בקארספורום.
שנית מעולם לא כעסתי עליך בעבר, לא בהווה ,ובוודאי לא בעתיד.
לא קיים חבר נאמן ומסור כמוך שאוהב לעזור ללא שום תמורה כספית, וזאת רק תמורת תודה אישית.
כל מה שכתבת חוץ מזה אכן נכון קיבלת ממך ארגז מלא קרבורטורים משומשים ללא שום תמורה.
חלה ירידה משמעותית בטיפול בקרבורטור, בגלל ירידה בכמות הרכבים בעלי קרבורטור, שעדיין לא נגרטו.
מי שבכל זאת מגיע שאנשים עם אהבה לרכבם הישן, כמו השבוע בחור צעיר בן 21 ממושב בורגתה בשרון, עם רכב מסוגY10(לאנציה) עם מנוע שזהה לפיאט אונו פייר, לשיפוץ קרבורטור, וזאת לאחר שטיפל באחרונה בקרבורטור לפני שלוש שנים בדיוק(מרץ 2009), וזאת לאחר שהחליף מנוע לרכב שפורק מאונו פייר
שנקנה בדיוק לשם כך, לפני שהרכב יגרט(לאונו לא היה טסט, אך הוא היה במצב מכני תקין) דוד אשמח לחדש איתך את הקשר ולדרוש בשלומך תמיד, ולא רק בחגים.
עקבתי אחרייך מרחוק בפורום זה ובגיפולוג.
להשתמע
בברכה
צביקה
צביקה היקר תודה לך, אשמח להיות איתך בקשר.
ביחס לדניאל מכרספורום שחסם אותי, כבר כתבתי כאן את הסיבה לפני כשנה.
בשורה התחתונה, חספתי (אולי בטיפשותי), שהוא לא עובד במקצוע, כפי שהציג את עצמו, ובנוסף גם טעויות טכניות שכתב עוד בטרם היותו מנהל.
היינו חברים טובים, עד אפילו ששאל אותי אם אני רוצה שיכניס מתחת לשם המשתמש שלי "מקצוען רכב".
סירבתי משום שאז בדיוק סגרתי את המוסך, ולא רציתי צרות עם אלה מהמשרדים... מה שכן הסכמתי לכתוב בתת הפורום "הסודי" TechTalk של בעל המוסכים. בטח ראית את התגובות שלי שם, ואתה יכול לראות אותם גם היום. כי אתה מורשה להופיע שם.
אני יכול לספר לך שלא מזמן קיבלתי הודעות אימייל מאחד המנהלים הוותיקים והבכירים בכרספורום רצה לקבל/לקנות כמה חלקים לרכב שלו. החלפנו בינינו מס' רב של הודעות במשך מס' ימים ואם אני זוכר נכון שוחחנו בנייד.
מאחר שלא התייחס לחסימה, לא התאפקתי ואמרתי לו, שאני תוהה למה אינו מדבר איתי על החסימה.
"לא ידעתי" אמר. בערב נכנסתי לאתר וראיתי שהוא ביטל את החסימה.
לאחר יומיים שוב דניאל חסם אותי, כסיבה כתב שאכלתי חמץ בפסח האחרון. התכוון לתגובה שכתבתי כאן בפורום בפסח 2011. נראה שיש כאן בפורום לוויין ששידר לו, או שהוא קורא כאן בפורום.
ההצעה שלי לעזרה ביחס לתיקון מזגני רכב עדיין קיימת. יש לי אפילו משאבת וקום לתת לך.
ושוב תודה לך צביקה חברי היקר.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.