PDA

View Full Version : עזרה בהשגת ציפוי קרבון

פרוך
01-03-12, 13:14
שמעו אני ראיתי פה באחד מהגלריות של מישהו פיאט פונטו שצופתה כולה בציפוי קרבון שחור וממש אהבתי
אני קונה בקרוב פיאט פונטו 99 ואני רוצה גם לעשות ציפוי קרבון כי זה יוצא יותר זול מצביעה כללית ואין לי תקציב כרגע לצביעה כללית
ניסתי לחפש את הציפוי הזה באיבי ובגוגל ומצאתי את האתר הזה שלהם :
WWW.carbonfiberfilm.com
אבל לא הבנתי מה המידות וזה באתר הזה וכמה חומר אני יצטרך כדי לכסות את כל הפיאט פונטו ועוד קצת חלקים בפנים??
האם אפשרי להשיג את זה בארץ במחיר דומה +-??
כמה יעלה לי לעשות את כל הרכב מבחוץ במקום שעושה את זה ואיפה עושים הכי קרוב לבאר שבע
אחרי שאני ישים ציפוי לכל הרכב אני צריך לאשר במשרד הרישוי שינוי צבע ברכב??
איפה ניתן להשיג את כל הכלים שצריך כדי להדביק את זה??
הנה פה יש הסבר על הכלים יש מקום בבאר שבע שמוכר אותם

WWW.youtube.com/watch?v=zwhQUOeWR4M&feature=related

danixs7
01-03-12, 14:53
אתה קצת טועה [תתקנו אם טועה].

צביעה כללית עולה 3500ש"ח מקסימום. כולל גריז כולל חלודה ישור וכו'...

קרבון 3M לאונו שלי כל האוטו עולה בסביבות 5500 ש"ח שזה מצאתי הכי זול! שיש, הוא בא לבית ועושה מתחת לבית את העבודה.

אחריי שאתה מסיר את הקרבון כל האוטו דבק דרוש פוליש ווקס.

יש הרבה קנאים שפשוט כואב הלב...

מקווה שעזרתי יום טוב!

פרוך
01-03-12, 15:35
*** הבנתי אותך אותך אבל לפי מה שאמרו לי צביעה כללית לרכב עולה הרבה יותר מ3.5K אמרו לו משהו איכותי וטוב עולה לפחות 5K
ואני שוקל לקנות את המדבקות מאיבי ולהתקין אותם לבד זה לא נראה תהליך כל כך מסובך והמדבקות מצאתי 5M ב140$ שזה יוצא 504 שקל שזה זול פי עשר מצביעה
וכמובן יהיה איתי דוד שלי שיעזור לי שהוא היה מכונאי רכב ויש לו ידע
ולא הבנתי מה הכוונה בקנאים??

danixs7
02-03-12, 01:41
יש מישהו מהאיזור שלי אם 540i bmw 94
ידנית יבאו מגרמניה בזמנו שהגיע לארץ הבאי איתו נחזור לנושא
עשה צביע איכותית ב 8K באיזה מכון של פחחות מאוד מכובד לפי דבריו...

אני יכול אפילו להמליץ לך באשדוד על פחח ב ,3.5K שיעשה לא פחות טוב את העבודה מכל פחח "על רמה".

בקשר לקרבון הזמנתי לא מזמן מ הון קונג חתיכה למכסה מנוע ועשיתי אם פאן תעשייתי הכל כמו שצריך \אבל משום מה כל הקרבון בשמש עלה. הלך זמן וכסף לפוליש ווקס

יכול להיות דוד שלך באמת מתמחה בקרבון. דעה אישית שלי עדיף לעשות פחחות גם יותר זול ויפה.
יש גם מוסך פחחות כושי תחפש בגוגל תמצא המון תגובות חיוביות המחיר נע סביב 2800 3000 כולל טיפול חלודה והכל כולל הכל.

בקשר לקנאים כל ההשקעה על הקרבון ומישהו יסרוט אותו וצריך להחליף חתיכה לזה היתכוונתי שכואב על הלב...

בכל מקרה מאחל בהצלחה תעדכן אם תחלית להדביק קרבון נירא תתוצאות.

Lexxxa
02-03-12, 01:59
אין קשר למכונאות ולקרבון.

כדי לבצע ציפוי כל הרכב צריך ידע וניסיון, זה לא לבצע ציפוי לידית.
בלי ניסיון קודם בטוח יהיו בועות אוויר. ראיתי כבר מספר התקנות כאלה, ממש לא נראה טוב.

5 מטר לא יספיק.

פרוך
03-03-12, 04:31
התכוונתי שהוא יודע נגיד איך לפרק מכסה מנוע יודע איך לפרק דברים באוטו שיהיה יותר נוח לעבוד זה היה הכוונה
ואתה יכול לתת לי סרטון תמונה של של התקנות לא טובות כי לפי מה שאני ראיתי ושמעתי אפשר להעלים את הבועות אויר
וכמה מטר צריך בערך לכל הרכב חיצוני