PDA

View Full Version : שתי תקלות בHGT

מאפיונר
29-02-12, 23:28
יש לי HGT 2002 והשבוע שמתי לב שהמזגן על קור לא פועל הוא מוציא רוח רגילה רק אוורור שמתי לב שהמדחס של המזגן לא נכנס לפעולה עכשיו אני זוכר כשהמזגן היה פועל היה מין פסס כזה יכול להיות שהיתה דליפת גז מהמזגן עכשיו השאלה שלי האם בגלל שאין גז אז יכול להיות שהמדחס לא נכנס לפעולה או שפשוט יכול להיות שהמדחס הלך לעולמו.?
ודבר שני הגיר ניהיה לי דביק לאחר נסיעה של 20 דקות חצי שעה או שהרכב עמד כמה ימים ללא נסיעה הוא פשוט נשאר בין הראשון לשני ולא חוזר לאמצע וצריך להכניס תהילוך בדחיפה קטנה ימינה אותו דבר גם בין החמישי לרוורס מה יכול להיות הבעיה הגיר פועל בסה"כ חלק עברת ההילוכים בסדר גמור בלי רעשים ובלי דפיקות.

רפי לין
29-02-12, 23:52
חוסר גז יגרום לכך שמדחס המזגן לא יכנס לפעולה, כי יש מתג לחץ שמנתק את הפעלת המדחס אם חסר גז במזגן (לחץ נמוך מדי) או שלחץ המזגן גבוה מדי.
כנראה שיש לך דליפת גז שגם שמעת אותה סעצמך.
בברכה - רפי לין

שחרון
01-03-12, 01:18
כשיש רעש של פסיססס מהמזגן. אז חסר גז. כנראה יש לך דליפה איפשהו. גש לבדוק.
בקשר לגיר. אני חושב שאתה צריך לגרז באזור הידית הילוכים מתחת לשק עור. או שישנה בעיה בגיר של חוסר שמן.

שחרון

Caveman
01-03-12, 08:59
מזגן - חוסר גז. דליפה מאיפשהו, בעל מקצוע יוכל לעזורל ך עם זה.
גיר - צריך לבדוק גירוז בשני מקומות. או מתחת לידית עצמה (מתחת לשק), או על הבורר הילוכים בגיר עצמו (מתחת למצבר).

מאפיונר
01-03-12, 19:18
תודה רבה חברים אני חושב שזה לא חוסר שמן כי החלפתי שמן ליפני חודש וחצי 75W90 יש מישהו מומלץ באזור חולון רחובות ראשון לתקן את הבריחת גז מהמזגן?

רפי לין
01-03-12, 19:49
תאם וגש אל אורן כאן: www.musach.co.il/details.asp?id=570
בברכה - רפי לין