View Full Version : פיאט פונטו ספייס צריכת דלק
ליפני שבוע האוטו התחיל ליזלול לי דלק בצורה מטורפת הלכתי למוסך החלפתי פלאגים וחוטי הצתה האוטו עבד לי מעולה אחרי כמה ימים האוטו התחיל לאכול לי שוב דלק ואז ראיתי מנורה מוזרה כזאות מעל המנורה של הabs שהיא מופיע רק ליפני ההתנעה אחרי ההתנעה היא נעלמת הלכתי עוד הפעם למוסך החלפתי חיישן למדה אוניורסלי אבל המנורה לא נעלמה לי עדיין ליפני ההתנעה מה אני צריך לעשות?
כמעט שאין קשר לחיישן חמצן. ואם יש קשר אז קטן, הוא לא יזלול דלק בצורה מטורפת. מי אמר שהבעיה בחיישן חמצן ?.
מנוע שאוכל דלק בצורה מטורפת, קשור לתקלה באחד מהחלקים הבאים.
חיישן (IAT).
מזרק מטפטף.
חיישן (TP)
לחץ דלק גבוה, בגלל ווסט תקול.
ואחרון לא חביב, מחשב. (בסבירות נמוכה).
אפשר לבדוק אותם ידנית. הכי קל להתחבר לאגזימר.
דוד.
המכונאי אמר לי אם הלחפתי לך את הכול אז תנסה את הלמדה יענו החיישן העליון לא התחתון ורגע איך אני יכול ליבדוק את הכול ידנית?
אם יש לך כלים, ידיים למכונאות, ומעט ידע בחשמל , אדריך אותך.
אם לא לצערי יהיה קשה.
דוד.
האם אתה בטוח שהצריכה ירדה מתי שעשו לך החלפה של החלקים שציינת?!
עם לא בדיוק הייתי הולך על כיוון של ראות האם המיכל דלק בסדר, אחרי כן משאבה....
אגב, מה הכוונה צריכה מטורפת?
אני לא בטוח לגבי הצריכה אבל הסחיבה של האוטו הייתה בהרבה יותר טוב ואיך זה יכול להיות קשור למשוות דלק?
זה קשור למשאבת הדלק, שתייצר יותר לחץ למזרקים אם הווסט תקול.
פתח את ברז צינור המים בגינה, ככול שתסגור עם האצבע את פתח היציאה, כן יגבר הלחץ בצינור.
תחשוב לרגע שהאצבע היא כביכול ווסט הדלק.
דוד.
ואם אני יסים את התוסף אין מצב שזה ישחרר איזה מזרק או משהו כזה? ולבגבי המנורה שהופיע לי מה זה יכול להיות?
זה לא יזיק. אבל לא בטוח שיועיל.
נראה שאתה מחפש פתרון קל, לאחר שלא מצאו את הבעיה במוסך. :)
לדעתי התחבר לאגזימר במוסך, במקום להחליף סתם חלקים.
דוד.
מחשב במוסך שמגלה תקלות.
דוד
טוב הבנתי אין בעיה תודה על העזה אני יעדכן מחר
ענית על השאלה של הדלק אבל לא ענית האם אתה מרגיש ריח של דלק במושב האחורי של האוטו?
מה שבטוח שהייתי ממליץ לך לעשות כפי שדוד אומר. והתוסף בהחלט לא יזיק.
כה אני מריח ליפעמים אבל אני חושב זה מהאגזוז אבל לא בטוח אבל הרבה זה קורה לי שאני מניע או בתחילת נסיעה
כה אני מריח ליפעמים אבל אני חושב זה מהאגזוז אבל לא בטוח אבל הרבה זה קורה לי שאני מניע או בתחילת נסיעה
אם אתה מתכוון בתחילת נסיעה, כאשר המנוע קר.
אז זה טיבעי בהחלט. חיישן החום טרם התחמם , חיישן החמצן והממיר עדיין לא פועלים.
דוד.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.