View Full Version : נדלקה נורה, האוטו רועד ויש ריח חזק של דלק
שלום
יש לי פונטו 03, אתמול כשיצאתי מחנייה האוטו התחיל לרעוד ואז שמתי לב שנדלקה נורה (בספר כתוב תקלה במערכת ההזרקה), חשוב לציין שזאת פעם הראשונה מאז שהאוטו אצלי.
מזמן לא החלפתי פלאגים, החלפתי היום והבעיה עדיין קיימת.
האם חוץ מלגשת למוסך ולחבר למחשב, יש עוד משהו שניתן לבדוק?
תודה
א. בדוק את צינורות הדלק בתא המנוע.
ב. בדוק את חיישן טמפ' (ECT).
כאשר אחד או שני החלקים הנ"ל תקולים, יהיה ריח חזק של דלק.
דוד.
יתכן גם שסליל הצתה (קויל) לא תקין ולכן המנוע רועד ומזייף ונורת התקלה נדלקת.
איני מייעץ לך להתחיל להחליף סתם חלקים בעצמך וללא צורך, אלא כן לגשת למוסך לבדיקה ותיקון.
כתבת שאתה מהשרון, אז מומלץ לך אצל אריה וזאביק כאן: www.musach.co.il/details.asp?id=222
בברכה - רפי לין
תודה על התשובה
הלכתי היום לחשמלאי רכב (נתניה רחוקה לי,לכן הלכתי באיזור חדרה) , הוא חיבר למחשב והראה שקואיל 1 לא תקין, הוא חיבר קואיל אחד חדש אבל לא היה שום שינוי.
הוא אמר כי מחשב רכב M3, זה שליד המנוע לא תקין ועליי להחליף אותו וזאת מחלה ידוע בפונטו.
נשמע הגיוני ?!
(במוסך מורשה נאמר לי כי מחיר מלא של מחשב כזה הוא 5700 !!! ש"ח,הם מחוברים למציאות???),
האם כאשר עושים הבחנה בעזרת חיבור למחשב , המחשב בתוך הרכב מתחבר למחשב קטן והוא מתקשר עם מחשב מחוץ לרכב בעזרת BLUETOOTH?
הלכתי היום לחשמלאי רכב. הוא חיבר למחשב והראה שקואיל 1 לא תקין, הוא חיבר קואיל אחד חדש אבל לא היה שום שינוי.
הוא אמר כי מחשב רכב M3, זה שליד המנוע לא תקין ועליי להחליף אותו וזאת מחלה ידוע בפונטו.
נשמע הגיוני ?!
(במוסך מורשה נאמר לי כי מחיר מלא של מחשב כזה הוא 5700 !!! ש"ח,הם מחוברים למציאות???),
השאלה היא לא אם הם מחוברים למציאות, אלא אם הם חיברו את הרכב למחשב וקבעו שיש להחליף את המחשב ?. מדבריך זה לא ברור.
החשמלאי שהיית אצלו לא היה צריך לחבר למחשב, כדי לדעת שקוייל אחד לא עובד.
מספיק היה להוציא חוטי הצתה אחד אחרי השני ולשמוע את תגובת המנוע.
נראה לי שהחשמלאי לא חיבר למחשב אלא לסקופ. ואם אכן כך, הוא לא יכול היה לקבוע שהבעיה ממחשב הרכב.
יש לי תחושת בטן, שהבעיה היא כלל לא במחשב. ההייתי עושה בדיקת קומפרסיה, דבר ראשון.
ובודק את חיישן הקרנק.
דוד.
בתוך המכונית יש מחשב מרכזי (BODY COMPUTER) מחשב מרכב, שמתקשר עם כל מחשבי הרכב לא אלחוטית אל בתקשורת דיגיטלית חוטית בשיטה שנקראת CUN BUS.
מחשב/סורק איבחון תקלות, מתחבר אל המחשב המרכזי הזה ודרכו נשאבים כל הנתונים והתקלות מיתר מחשבי הרכב המחוברים אליו, מחשב ניהול מנוע, מחשב הילוכים אוטומטיים, לוח שעונים ממוחשב, מחשב ABS.
עלולעה להיות תקלה במחשב ניהול המנוע שאינו מוציא אות הפעלה לסליל ההצתה קויל, אבל צריך לבדוק זאת כראוי ונכון כדי לא לזרוק כסף רב לשווא.
מי והיכן בדק התקלה ואיזה מוסך מורשה היבואן אמר לך שהמחיר הנו 5700 ש"ח.
בברכה - רפי לין
אכן הוא חיבר את האוטו למחשב...
אבל התפלאתי קצת כאשר הוא אמר שהחיבור נעשה בעזרת BLUETOOTH ,בגלל זה שאלתי....
לפי מה שהבנתי התקלה היא במחשב ניהול מנוע אשר נמצא מעל המנוע , ורשום עליו M3...
המחיר 5700 למחשב ניהול מנוע נאמר לי במוסך עדי, מורשה פיאט שנמצא בחדרה . (לשוב לציין מחירון האוטו סביב 13 אלף)
אם רק המחשב הזה עולה ככה כמה עולה מחשב המרכזי?
בדוק גם את האפשרויות, מחירים וכו' עם אריה כאן: www.musach.co.il/details.asp?id=222
בברכה - רפי לין
עלולה להיות תקלה במחשב ניהול המנוע שאינו מוציא אות הפעלה לסליל ההצתה קויל.
בברכה - רפי לין
רפי, שאלה חשובה לי אליך, ורק אליך משום שאתה אחד הגדולים והותיקים בחשמל הרכב.
האם עלולה להיות תקלה במחשב ניהול המנוע שאינו מוציא אות רק לסליל (קוייל) אחד מתוך שניים ?. תמיד חשבתי שאם התקלה במחשב, הוא לא יוציא אות לשני הסלילים.
תודה דוד.
הייתה לי אותה תקלה בHGT מנורה נדלקה ונפילות בטורים לפי המחשב במוסך החליפו לי שני חישני חמצן והבעיה נפתרה לבינתיים גם הרעידות נעלמו.
מפיונר, לתקלה "דומה" לא בהכרח יהיה פתרון זהה.
רפי לין, האם עלולה להיות תקלה במחשב ניהול המנוע שאינו מוציא אות רק לסליל (קוייל) אחד מתוך שניים ?.
תמיד חשבתי שאם התקלה במחשב, הוא לא יוציא אות לשני הסלילים.
מקווה שלא התקלתי אותך. :)
דוד.
בפונטו ספייס יש שני סלילי הצתה עם + משותף ואות מינוס להפעלת כל סליל שמגיע בנפרד ממחשב ניהול המנוע.
לכן בהחלט יתכן שתהיה תקלה במחשב רק באות יוצא לסליל הצתה אחד כשהשני יהיה בסדר.
יש חשיבות גדולה לכך שהמצתים (פלאגים) יהיו נכונים (רצוי מאוד מקוריים), מכוונים נכון ושחוטי ההצתה יהיו נכונים ותקינים.
פגם כלשהוא ברכיבים אלו עלול לגרום לכך שמתח ההצתה הרגיל לא יפרוץ במצת ואז המתח ימשיך ויעלה בסליל ההצתה עד שהוא יתפרק פנימית בתוכו ויושרה בו בחזרה בסליל הראשוני ויחזור אחורה, כמתח גבוה אל מודול ההצתה שבתוך מחשב ניהול המנוע וישרוף אותו.
בברכה - רפי לין
רפי, תודה על התשובה הברורה.
מי יכול עליך ?. :)
דוד.
יש חשיבות גדולה לכך שהמצתים (פלאגים) יהיו נכונים (רצוי מאוד מקוריים), מכוונים נכון ושחוטי ההצתה יהיו נכונים ותקינים
בספר של היינס כתוב חוץ מפלאגים של NGK BKR5EZ גם פלאגים של בוש מתאימים.
תמיד הייתי מרכיב של בוש מחירם כבר 7 שנים לא השתנה 15 שח ליח'
היום אמרו לי פלאג של NGK שלושים וחמש ליח'...
(עם זאת באיי באיי (מאנגליה) מוכרים 4 פלאגים ב-8 אירו)
באמת יש ביניהם הבדל כזה גדול שמצדיק את המחיר או עושים כרגיל קופה עלינו?
תודה
יש לי תחושת בטן, שהבעיה היא כלל לא במחשב. ההייתי עושה בדיקת קומפרסיה, דבר ראשון.
ובודק את חיישן הקרנק.
דוד.
מה נגמר עם התקלה, אנא עדכן.
דוד.
עדיין לא נגמר... היום הבאתי את האוטו לחשמלאי אחר.
הוא חיבר למחשב ואמר גם כן כי בעיה היא במחשב M3 , (גם ראיתי) על הצג היה רשום קויל 1
סיכמתי איתו כי יחליף מחשב, ישים פלאגים מקוריים, ויבדוק חוטי הצתה...
עוד שאלה
בזמן אחרון אני שם לב כי יש אוויר במערכת הקירור.
כל פעם אני משחרר אוויר מהמערכת ופעם הבא כשבודק עוד פעם הצינור נפוח.או כשמנסה לפתוח פקק, המים משפריצים החוצה בגלל הלחץ.
מאז ומתמיד אני מוסיף רק PARAFLU מהול 50/50 עם מים מזוקקים.
מאיפה יכול להיכנס אוויר או איך הוא נוצר שם ?
תודה
אני מקווה שלאחר החלפת מחשב נהול מנוע לא תשאל את השאלה הבאה:
"למה כעת המנוע לא מניע ונורת המפתח דולקת בלוח השעונים?".
זאת כי צריך לקודד את המחשב החדש לאימובילייזר המקורי של הרכב.
מחשב משומש מרכב אחר לא יפעל וגם לא ניתן לקודדו.
לפעמים ניתן להשיג מחשבית משופצים "בתולים מחדש" שאותם ניתן לקודד לקוד האימובילייזר.
נא עדכן ממצאים ותוצאות, לכשיהיו.
המכוניות המודרניות אינן סלחניות לתחזוקה חובבנית ולא לפי הנחיות היצרן (ולא רק בפיאט).
בברכה - רפי לין
לפעמים ניתן להשיג מחשבית משופצים "בתולים מחדש" שאותם ניתן לקודד לקוד האימובילייזר.
נא עדכן ממצאים ותוצאות, לכשיהיו.
הוא החליף מחשב משופץ בתולי :) ואני מאמין שקודד אותו. כי האוטו מתניע כרגיל...
נראה שהבעיה נפתרה.
לגבי אוויר במערכת קירור, יכול להיות שאני לא מוציא אוויר כמו שצריך ?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.