התחבר

View Full Version : תיעוד - P0303 בעיית כבל הצתה צילינדר 3

idanohh
01-02-12, 19:01
הרכב: פיאט פונטו 2002 ELX 16V
לפני כשבוע פתאום בזמן נסיעה המנוע החל לגמגם וההרגשה הייתה כאילו הוא לא מסונכרן עם דוושת הגז, זה היה חמור יותר בעצירות, כאשר הוא לפתע החל לרעוד כמו טרקטור.
התקלה שהראה לי ה ODB היא P0303

דיברתי עם דוד מהמוסך של שלמה (פיאטון - בתל אביב ), תיארתי לו את הבעייה.
הוא ישר ידע מה התקלה והזמין לי כבלי הצתה, הם באים בחבילות של 4.

הגעתי אליו, הוא הראה לי במקום איפה הייתה הבעייה ואמר שב 99% מהמקרים זה אכן כבלי הצתה.
הוציא את המכסה של המנוע, הוציא חוט חוט בשביל להראות לי את ההבדל בין "דפוק" ל"תקין" והראה לי איך מחליפים.

זהו, רק רציתי להמליץ ולתעד.

למי שמעוניין לדעת מחירים - המחיר טוטאל היה 354 שקלים כולל עבודה, בתכלס , העבודה הייתה פחות מ 5 דקות.
המחיר של 4 כבלי הצתה לפי סקר שאני עשיתי הוא בין 130 ל 400 שקלים (הכי טובים) ,המחיר כולל מעמ ושירות עדיין קצת יקר לטעמי עבור 5 דקות של עבודה.

רפי לין
01-02-12, 20:14
להלן בדיחה עם מוסר השכל:
פנה אדם לרופא לקבל זריקה מסוימת ולאחר הזרקתה כדרש הרופא את המגיע לו התלונן ה"חולה" שזה הרבה כסף עבור דקת עבודה אחת.
ענה לו הרופא: "בפעם הבאה אזריק זאת לאט לאט".
בברכה - רפי לין

chenrp
01-02-12, 20:35
הרכב: פיאט פונטו 2002 ELX 16V
לפני כשבוע פתאום בזמן נסיעה המנוע החל לגמגם וההרגשה הייתה כאילו הוא לא מסונכרן עם דוושת הגז, זה היה חמור יותר בעצירות, כאשר הוא לפתע החל לרעוד כמו טרקטור.
התקלה שהראה לי ה ODB היא P0303

דיברתי עם דוד מהמוסך של שלמה (פיאטון - בתל אביב ), תיארתי לו את הבעייה.
הוא ישר ידע מה התקלה והזמין לי כבלי הצתה, הם באים בחבילות של 4.

הגעתי אליו, הוא הראה לי במקום איפה הייתה הבעייה ואמר שב 99% מהמקרים זה אכן כבלי הצתה.
הוציא את המכסה של המנוע, הוציא חוט חוט בשביל להראות לי את ההבדל בין "דפוק" ל"תקין" והראה לי איך מחליפים.

זהו, רק רציתי להמליץ ולתעד.

למי שמעוניין לדעת מחירים - המחיר טוטאל היה 354 שקלים כולל עבודה, בתכלס , העבודה הייתה פחות מ 5 דקות.
המחיר של 4 כבלי הצתה לפי סקר שאני עשיתי הוא בין 130 ל 400 שקלים (הכי טובים) ,המחיר כולל מעמ ושירות עדיין קצת יקר לטעמי עבור 5 דקות של עבודה.

שמרת את הכבלים הקודמים?
אני רוצה להצליב אחד מהם... (אם אפשר).

davidmzr
01-02-12, 20:52
לא הבנתי אם הוחלפו ארבעת הכבלים. אם כן המחיר כולל מע"מ לא יקר.
דוד.

idanohh
27-02-12, 19:50
שמרת את הכבלים הקודמים?
אני רוצה להצליב אחד מהם... (אם אפשר).

להצליב ?

idanohh
27-02-12, 19:51
לא הבנתי אם הוחלפו ארבעת הכבלים. אם כן המחיר כולל מע"מ לא יקר.
דוד.

דוד תודה.

המוסך פיאטון של שלמה אכן מצוין.
אני סומך עליו בעיניים עצומות כרגע ולכן אני תמיד מעדיף לברר אחרי... אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.

chenrp
27-02-12, 21:46
להצליב ?

כן,
להחליף כבל מס' 2 שלך עם שלי.