View Full Version : מושב נהג....
מושב הנהג של רכבי (פונטו ספייס 2002) מתפרק, צד ימין של הכסא נאכל הספוג הפנימי וכתוצאה מכך אני נאלץ להשען על ברזל וגם לשבת בהטעיה קלה ימינה. לא ממש נוח!
ניסיתי לחפש כסא חליפי בפרוק אבל לא ממש מצאתי אחד במצב טוב, מה גם שדורשים לא פחות מ- 200 ש"ח.
מישהו מכיר רפד טוב שיכול לתקן את הכסא?
אתה כמוני בדיוק. הספוג במושב התפרק, והייתי מרגיש את הברזל. גם אני חיפשתי כסאות במגרשים באיזור תל אביב, אך לשוא.
לבסוף, בהמלצת רפי לין מהפורום הזה, הלכתי למרפדיית עמירה באיזור תעשייה חולון. המחיר קצת גבוהה (430 שח- אולי תתמקח מעט. אני לא כל כך אוהב להתמקח). הם מפרקים את הכסא, ומחליפים ריפוד הגב. לקח להם 3 שעות כל הסיפור הזה.
אין ספק שמדובר בחבר'ה מקצועיים, אבל המשענת לא הכי נוחה בעולם (אמרו שאוכל לחזור אם לא נוח לי, אני פשוט עמוס).
תעלו לצפון! , יש פה מלא בפירוקיות במחירים הגיוניים :razz:
ביל איפה אתה גר?
ואיפה יש אצלנו פירוקיות עם ספייסים?
וואלה גם אצלי אבל המצב שלו עדיין טוב
צפונים
יש לפחות 3 פונטו ספייס שאני ראיתי בפירוקיה בצפון
המיקום שלה באמצע הכביש שבין מצפה אביב לצומת אעבלין. יצא לי לקנות ממנו כמה חלפים קטנים והמחירים מאוד זולים בגלל שהמקום שם פשוט מת!
נכון cabman צודק ... אבל הם קצת יקרים
Laptawp , אני לא מהאיזור שלך אבל אני לומד בכרמיאל , יש לך את הפירוקים בסכנין ממש צמוד לאיצטדיון דוחא , הייתי לפני שבועיים היה להם 2 מהשנתונים הגבוהים
אני גם קופץ לשם עוד מעט לקחת משהו , הם דווקא בסדר גמור ויש להם מחירים טובים
יש לי אפילו את הכרטיס ביקור שלהם אז אם אתה צריך משהו ספציפי אני יכול לשלוח לך את המספר
אתה מכרמיאל או נהריה , תזכיר לי ...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.