התחבר

View Full Version : בעיה חוזרת בפיאט פונטו HGT 2002

מאפיונר
18-01-12, 23:33
האלן חברים אני צריך את עזרתכם.
יש לי פיאט HGT שנת 2002 ליפני חודש התחילה לי בעיה של נפילת טורים כאשר אני מניע את הרכב וכאשר הרכב עומד באמצע נסיעה התורים היו נופלים עד כדי כך שהמנוע היה נכבה הלכתי למוסך הוא עשה לרכב בדיקת מחשב ראה שאין שום בעיה אז הוא ניקה בית מצערת ועשה אינפוזיה למנוע התקלה הסתדרה, לאחר שבוע וחצי החלו שוב סימנים קטנים של נפילות טורים ואז נדלקה לי נורה בצבע צהוב עם ציור של מנוע לאחר הלילה שלא נסעתי באוטו הנורה כבתה אבל הנפילות טורים המשיכו בהתחלה זה היה רק בהנעה והיום כבר גם לאחר נסיעה ואז עצירה ואז היום בבוקר נדלקה לי המנורה הצהובה של המנוע שוב היא נידלקה לאחר תדלוק הרכב הרכב היה כמעט ללא דלק לא יודע אם זה קשור אבל אני מציין את כול מה שקרה ועשיתי מה יכולה להיות התקלה?

תודה רבה מראש איתי.

מאפיונר
19-01-12, 22:46
יכול להיות שחיישן maf לא תקין עושה את כול התקלות האלה?

mgoldst
20-01-12, 00:07
אם נדלקה נורת מנוע צהוב - נרשמה תקלה במחשב
צריך לקרוא את התקלה (סליל הצתה או משהו אחר)
יכול להיות שגם המחשב לא תקין

מאפיונר
20-01-12, 05:11
אם נדלקה נורת מנוע צהוב - נרשמה תקלה במחשב
צריך לקרוא את התקלה (סליל הצתה או משהו אחר)
יכול להיות שגם המחשב לא תקין

אז מה גורם לנפילת טורים?

mgoldst
20-01-12, 16:47
המחשב במוסך אומר את הקוד והפרשנות שלו
אם הוא יגיד שסליל אחד לא תקין זה הכיוון - לא בטוח שזה הסליל
אולי כבלי ההצתה ישנים ופגומים וצריך לנסות להחליף

dor5623
21-01-12, 07:12
השבוע סידרנו תקלה כזאת ב פונטו ספייס 1.25 ידנית . החלפנו כוהלים עזר לשבוע וחזר ,חוטי הצתה גם לשבוע חזר , בסוף שלחנו את המחשב מנוע לבדיקה ותיקון והתקלה נפתרה כמובן שהחלקים שהוחלפו ניתנו לשיקול הלקוח אם להשאירם או לא

מאפיונר
22-01-12, 13:50
יכול להיות באמת שהמחשב לא תקין כי הוא מראה לי על צריכת דלק לא הגיונית בין 7.5 ל8.1 בנסיעה רגועה ביותר הייתי במוסך הוא התחבר למחשב הוא אמר שהיו כתובות הרבה תקלות הוא איפס תתקלות ואמר לי לחזור שהמנורה תידלק שוב בשביל לראות עוד פעם איזה תקלות יופיעו בגלל שהיו הרבה תקלות הוא לא ידע למה להתייחס

dor5623
26-01-12, 04:34
עזוב אותך מוסכים חפרים תגיע למוסך אוטו גת בקרית גת מורשה פיאט הוא מכיר את הרכבים האלו טוב מאוד לא כמו כולם יש לו את כול האמצעים והכלים תגיע תזכור שתצא מרוצה

מאפיונר
26-01-12, 13:19
עזוב אותך מוסכים חפרים תגיע למוסך אוטו גת בקרית גת מורשה פיאט הוא מכיר את הרכבים האלו טוב מאוד לא כמו כולם יש לו את כול האמצעים והכלים תגיע תזכור שתצא מרוצה

למה אתה ישר שולל מוסכים?

dor5623
27-01-12, 03:23
תאמין לי שhgt לא כול אחד יכול לטפל . זה רכב שצריך לדעת ספציפית איך לתקן צריך לדעת עליו ידע ויש לו כלים מיוחדים כדי לעבוד אליו . זה אחד הרכבים שלא מוכרים בארץ והמנוע שלא לא כמו של עוד פיאט מעטים יודעים איך לתקן ולאתר בעיותץ אבל תעשה מה שאתה חושב אני המלצתי