View Full Version : יעוץ למתנה (:
shirel10065
31-12-11, 00:14
הי חברי המועדון היקרים (:
אני הייתי רוצה את העזרה שלכם בגלל שכולם פה גברים -
יש לי חבר כבר חודש ובמקרה מחר יוצא לנו החודש ולא קניתי עדיין כלום כי אין לי רעיון בראש למתנה ..
הייתי רוצה לדעת ולשמוע מכם מה אתם בתור גברים הייתם רוצים לקבל ( בהתחשב בעובדה שזה רק חודש )
אשמח לשמוע מכם ..
שבת שלום - שיראל (:
שעון של טומי =]
אבל זה יקר אז איזה בושם ככה בקטנה פאנן על הענן
יש רב כלי שהנו כמו לדרמן, טוב וזול יחסית וחפשי בחנויות קמפינג, שטח וציוד צבאי.
בברכה - רפי לין
הפורום הזה ללא ספק עובר שינוי :D
קצת בעייתי לענות לך על זה כי רק את מכירה את חבר שלך ורק את יודעת מה הוא באמת אוהב ,אולי הוא לא רוצה בושם או לדרמן אולי סתם בא לו שתיקחי אותו לאיזה מסעדה או צימר (קצת רומנטיקה לא הכל זה מתנה יאללה וסיימנו).
shirel10065
31-12-11, 19:13
קצת בעייתי לענות לך על זה כי רק את מכירה את חבר שלך ורק את יודעת מה הוא באמת אוהב ,אולי הוא לא רוצה בושם או לדרמן אולי סתם בא לו שתיקחי אותו לאיזה מסעדה או צימר (קצת רומנטיקה לא הכל זה מתנה יאללה וסיימנו).
אתה צודק אבל הבעיה שהוא אוהב הכל והתחומים המועדפים זה מכוניות וכדורגל .. וזה לא הכי קשור לקנות מתנה כזאת ..
תאמת היה לי רעיון סבבה -
להכין תיבת אוצר יפה ומעוצבת ולעצב לו על החודש וגם על השנה החדשה .. רעיון נחמד לא ? (:
אנחנו מדברים פה על גבר או על שודד ים?
אם את בכיוון של מתנה אז תקני לו בשם של דווידוף או 1 מיליון ואם בא לך להשקיע אז בשם של אמבר קומבי.
קורס נהיגה מתקדמת. מה התקציב?
אני הייתי שמח למשל לקבל במתנה ליפט, כמו כזה של מוסכים. (כמובן ביחד עם מקום והתקנה לליפט).
shirel10065
03-01-12, 20:25
קורס נהיגה מתקדמת. מה התקציב?
אני הייתי שמח למשל לקבל במתנה ליפט, כמו כזה של מוסכים. (כמובן ביחד עם מקום והתקנה לליפט).
*** אתה ממש צנוע , מממש (:
קניתי לו את הוואן מיליון ודובי ענקי שמחזיק כרית שכתוב " אוהבת אותך בכל רגע "
ומחזיק מפתחות עם תמונה שלנו ..
תודה בכל מקרה כווולם P:
המתנה הגדולה ביותר שגבר יכול לקבל - זה חברה שאוהבת מכוניות.
שיראל, אני דיי מאמין שיש לך פטור מלהביא מתנה :}
shirel10065
05-01-12, 19:40
יא איזה חמוד אתה .... ( :
חח גם אתה תימצא חברה שאוהבת מכוניות ..
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.