View Full Version : קניית פנדה
שלום
משהו יכול להגיד לי איך הפנדה
אני רוצה לקנות מתבאבס קצת על המרווח הפנימי
האם היא יציבה גם בכבישים בין עירוניים {רוחות }
תודה וחג שמח
כבעל פנדה חדשה (כמעט בת שנה ו20,000 ק"מ בקירוב) אני יכול להגיד שזו מכונית יותר טובה משחושבים. אצלינו הפנדה מתניידת בין מודיעין לרעננה על בסיס כמעט יומי ובתקופה שזה היה אוטו יחיד גם ירד איתנו לאילת פעמיים כבר. צריך לציין ש3 ילדים מאחור, 2 מבוגרים, עגלה, ציידנית ותיקים נדחסו בדוחק אבל נכנסו.
מדובר ב"סוס עבודה" של ממש, רכב מאוד פשוט בלי יותר מדי "צעצועים", מנוע קטן עם 70 כ"ס (דגם 2011). אל תצפה עם הרבה אנשים לעלות בנוחות עליות ב120, תצתרך לסחוט אותו אבל באופן כללי הרכב מספק את הסחורה של נסיעה מנקודה א לב' בנוחות יחסית.
רעשים וכו די סבירים, יחסית שקט, גם אחרי שנה אין ברכב קירקושים, הגימור פשוט אבל לא "זול" במובן הרע. הרכב יושב יציב בצורה מפתיעה, יש לו את כל המערכות בטיחות בלימה ושמירה על יציבות. לא הרגשתי תופעות של אי יציבות גם ב150 בכביש המהיר.
כמובן שאחת היתרונות החזקים שלה זה החסכון בדלק, ההמוצע אצלינו הוא בערך 5.5 ליטר ל100 ק"מ משולב (אמיתי). אני שמח שקניתי אותו.
כבעל פנדה חדשה (כמעט בת שנה ו20,000 ק"מ בקירוב) אני יכול להגיד שזו מכונית יותר טובה משחושבים. אצלינו הפנדה מתניידת בין מודיעין לרעננה על בסיס כמעט יומי ובתקופה שזה היה אוטו יחיד גם ירד איתנו לאילת פעמיים כבר. צריך לציין ש3 ילדים מאחור, 2 מבוגרים, עגלה, ציידנית ותיקים נדחסו בדוחק אבל נכנסו.
מדובר ב"סוס עבודה" של ממש, רכב מאוד פשוט בלי יותר מדי "צעצועים", מנוע קטן עם 70 כ"ס (דגם 2011). אל תצפה עם הרבה אנשים לעלות בנוחות עליות ב120, תצתרך לסחוט אותו אבל באופן כללי הרכב מספק את הסחורה של נסיעה מנקודה א לב' בנוחות יחסית.
רעשים וכו די סבירים, יחסית שקט, גם אחרי שנה אין ברכב קירקושים, הגימור פשוט אבל לא "זול" במובן הרע. הרכב יושב יציב בצורה מפתיעה, יש לו את כל המערכות בטיחות בלימה ושמירה על יציבות. לא הרגשתי תופעות של אי יציבות גם ב150 בכביש המהיר.
כמובן שאחת היתרונות החזקים שלה זה החסכון בדלק, ההמוצע אצלינו הוא בערך 5.5 ליטר ל100 ק"מ משולב (אמיתי). אני שמח שקניתי אותו.
שלום
אני שמח לקרוא את דעתך גם אנחנו עם 2 ילדים {לא עגלת תינוק}
הדגם החדש עם 69 כ"ס אישתי מפחדת מנסיעות מחוץ לעיר שהפנדה תזוז מרוחות או משאיות
שוב תודה
אני חושב שזה לא המצב מנסיוני, אבל מה הבעיה לקחת פנדה לנסיעת מבחן של שעה על הכביש המהיר?
קל-אוטו מציעים פנדה ב99 ש"ח ליום. שווה לקחת ליום/יומיים ולהתרשם.
קל-אוטו מציעים פנדה ב99 ש"ח ליום. שווה לקחת ליום/יומיים ולהתרשם.
הם במבצע ממש מפתה 61000 על הכביש
אני חושב שזה מחיר ממש טוב בהתחשב בקטנות ליונדאי,אלטו, קאיה
תבקש נסיעת מבחן, יתנו לך גם לשעתיים אם אתה רוצה, צא קצת לכבישים המהירים (תבוא עם האישה), אני בטוח שתראה שהרכב יציב. לא חושב שאפשר לעשות טעות מרה עם האוטו הזה. גם המבחנים הוא יוצא רכב נהדר לקטגוריה שלו. בהצלחה!
ואגב, זה באמת מחיר יפה. אני קניתי אותו ב67 לפני 11 חודשים בערך.
לנו יש פנדה רובוטית מבציר 2005 - והאמת שהופתענו לטובה.
נכון שיחסית אנחנו לא נוסעים הרבה (בערך 12K ק"מ בשנה) אבל היינו עם האוטו הזה כבר בים המלח, ירושלים, ראש הנקרה ורמת הגולן.
הרכב מבפנים מרווח יותר מטויוטה יאריס, צורך מעט דלק בנסיעה בין עירונית (19-20 ק"מ לליטר זאת לא אגדה) ויחסית מעט בנסיעה עירונית עם המון עמידה במקום.
הגימור פשוט, אבל נעים לעין ולא מקרקש והאוטו מרגיש בסדר גמור גם בכביש בין עירוני.
הערה אחת - באופן יחסי לרכבים גדולים יותר, רעש הרוח ורעש הכביש דיי חזקים.
לנו יש פנדה רובוטית מבציר 2005 - והאמת שהופתענו לטובה.
נכון שיחסית אנחנו לא נוסעים הרבה (בערך 12K ק"מ בשנה) אבל היינו עם האוטו הזה כבר בים המלח, ירושלים, ראש הנקרה ורמת הגולן.
הרכב מבפנים מרווח יותר מטויוטה יאריס, צורך מעט דלק בנסיעה בין עירונית (19-20 ק"מ לליטר זאת לא אגדה) ויחסית מעט בנסיעה עירונית עם המון עמידה במקום.
הגימור פשוט, אבל נעים לעין ולא מקרקש והאוטו מרגיש בסדר גמור גם בכביש בין עירוני.
הערה אחת - באופן יחסי לרכבים גדולים יותר, רעש הרוח ורעש הכביש דיי חזקים.
תודה רבה לכל הייעוצים מחר אני בנסיעת מבחן
דרך אגב אזל הצבע הלבן ללא תוספת מחיר על הצבע נשאר צהוב ללא תוספת
האדום כסוף תכלת תוספת 1500 ש"ח
יש הבדל בין הסוכנים לגבי מחירים ותוספות
שוב תודה
כל סוכן פיאט, מבצע את המכירה והתשלומים דרך המרכז של פיאט on line במחשב ואין הבדלים ביכולת הגמישות של הסוכן.
אני עצמי, רכשתי שתי מכוניות פיאט חדשות אצלם: www.musach.co.il/details.asp?id=698
בגלל השרות המצוין ולמרות המרחק ממני אליהם זה היה כדאי.
אם תזדרז עוד מייד היום, אולי עדיין תצליח לרכוש פנדה חדשה במבצע שאמור להסתיים היום.
טלפן שם לציפי ובדוק איתה האפשרויות וכבר דיברתי איתה לגביך.
בהצלחה ובברכה - רפי לין
אני בעלים של פנדה, ממש מספטמבר..
אני לקחתי את התכלת ובאמת הוספתי את ה1500 האלה, פשוט לא יכול לסבול לבן או לימון, וזה ממש בקטנה..
עשיתי נסיעת מבחן ממש בקטנה יחסית כי שמעתי עליה כמה ביקורות לא רעות בכלל ואני מאוד ממליץ.
המחיר שהוצע לך הוא באמת לא רע בכלל, מודה, אבל עכשיו עם כל סוף השנה וכל המבצעים אתה יכול להשיג רכב בקבוצת הקטנים האלה, אולי לא מהניילונים אבל עם קילומטראז' ברצפה בכל הליסינגים הפרטיים, אלבר למשל, במחיר נמוך יותר.. שווה לבדוק עכשיו כשסוף שנה וכולם "מנקים מדפים" מה שנקרא. תבדוק במקביל, לא עולה כסף
אני בעל פנדה חדשה 2011 ידנית ויכול להגיד לך שמבחינת מרווח פנימי היא מפתיעה לטובה. אני 1.87 ואין לי שום מגבלה בנהיגה. הכי חשוב שתעשה נסיעת מבחן ותתרשם.
כל סוכן פיאט, מבצע את המכירה והתשלומים דרך המרכז של פיאט on line במחשב ואין הבדלים ביכולת הגמישות של הסוכן.
אני עצמי, רכשתי שתי מכוניות פיאט חדשות אצלם: www.musach.co.il/details.asp?id=698
בגלל השרות המצוין ולמרות המרחק ממני אליהם זה היה כדאי.
אם תזדרז עוד מייד היום, אולי עדיין תצליח לרכוש פנדה חדשה במבצע שאמור להסתיים היום.
טלפן שם לציפי ובדוק איתה האפשרויות וכבר דיברתי איתה לגביך.
בהצלחה ובברכה - רפי לין
היא בעלת תודעה עמוקה של שירות ואישה מקסימה
מומלץ
רונן
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.