View Full Version : פונטו ספייס 02 אוטומת מגמגם בעת עצירה ובסרק
שלום לכולם...
אתמול התחילה אצלי בעיה חדשה בספייס שלי....בעת עצירה לקראת רמזור או בעצם בעצירה מלאה כול כמה שניות האוטו מגמגם הטורים יורדים ועולים תוך שנייה אחת מה שגורם לאוטו ויברציות כאילו הוא אוטוטו נכבה...זה קורה גם כאשר אני ב PARK כול כמה שניות ממש לשנייה טורים יורדים ועולים...הרגשה לא נעימה...הלכתי היום למוסך וגילו שצינור נשם סתום לא יונק...ניקו לי אותו ואת בית המצערת לקחת לסיבוב לבדוק ונראה שהכל הסתדר...אבל אחרי כשעה זה התחיל שוב...חייב לציין שאף נורת אזהרה לא דולקת לי....
ראיתי תרד דומה לשלי ושם צויין שהחלפת חוטי הצתה או פלגים יכולה לפתור את הבעיה...מה אתם חושבים?
(בסרק הטורים על 750 יציב אבל כל כמה שניות הטורים יורדים דרסטית ל600 500 ואז תוך שניה עולים שוב ל750 יציב)
נ.ב
מחשב יכול להראות על תקלה גם אם אף נורת אזהרה לא דולקת?
נשמע בדיוק כמו שהיה לי בספייס ELX 2002. (ייתכן שהתרד שראית דומה אכן שלי, לא יודע).
בכל אופן, הלכתי עם זה למוסך - לא לקח להם יותר מ10 שניות להבין שמדובר בחותי הצתה ולהחליפם.
תוך כדי עבודה, הוא ראה שהפלאגים לא משהו והחליף גם אותם.
ניקוי מצערת שבוצע במוסך כלל פירוק והרכבה של המצערת או ריסוס רגיל עם ספריי ?
ניקו מנוע צעדים ?
נשמע בדיוק כמו שהיה לי בספייס ELX 2002. (ייתכן שהתרד שראית דומה אכן שלי, לא יודע).
בכל אופן, הלכתי עם זה למוסך - לא לקח להם יותר מ10 שניות להבין שמדובר בחותי הצתה ולהחליפם.
תוך כדי עבודה, הוא ראה שהפלאגים לא משהו והחליף גם אותם.
הבנתי יום שישי נבדוק את זה במוסך על ההתחלה...תגיד הם עלו על זה לבד או המחשב הראה את התקלה?
תודה
ניקוי מצערת שבוצע במוסך כלל פירוק והרכבה של המצערת או ריסוס רגיל עם ספריי ?
ניקו מנוע צעדים ?
ואללה ללא פירוק ריסס ספריי לתוך המצערת בצד ימין כזה איפה שמחובר הצינור העבה הוא לא פירק את כל המצערת וניקה ביסודיות...בקשר למנוע צעדים אני יקח את זה בחשבון ויבדוק גם...
תודה
ככה לא מנקים בית מצערת.
צריך לפרק ולנקות, לא לרסס את החומר ישירות פנימה, יחד עם כל הלכלוך, לתוך המנוע.
מרגיז לשמוע שמוסכים עדיין מבצעים את התהליך ככה.
יצויין שלפני שניגשתי למוסך, חקרתי מעט בפורום והחלטתי לנקות בית מצערת.
עשיתי ניקוי יסודי - פירוק בית המצערת וניקוי עם ספריי קרבורטורים. בית המצערת היה די מלוכלך וחשבתי שזה יפתור את התקלה, אך ללא הועיל.
ניגשתי למוסך, הוא הניע וראה שהטורים יורדים בסרק. בלי מחשב בלי כלום. ישר החליט על חוטי הצתה והבעיה נפתרה. 5 דקות והייתי בחוץ. סט חותי הצתה + 4 פלאגים + עבודה = 550 שקלים חדשים.
MADMONGO, אז המוסכניק פגע בול, אך לא לפי הבדיקה אלה לפי המזל/ניסיון.
לצערי השיטה הזאת מאוד נפוצה בארצנו (שיטת מצליח).
אך ישנם מקרים שמחליפים חלקים בסכומים של אלפי שקלים וזה לא פותר את הבעיה.
תמיד עדיף להתחיל מניקוי בית מצערת, ניתן לעשות את הניקוי לבד.
אתה רוצה להגיד לי שהייתי אמור לשלם על החותי הצתה אם זה לא היה פותר את הבעיה !?
WTF ?
ככה לא מנקים בית מצערת.
צריך לפרק ולנקות, לא לרסס את החומר ישירות פנימה, יחד עם כל הלכלוך, לתוך המנוע.
מרגיז לשמוע שמוסכים עדיין מבצעים את התהליך ככה.
הבנתי...טוב אני חושב אני כבר לבד ינקה אותה לפי מדריך שראיתי פה באתר.
תודה
יצויין שלפני שניגשתי למוסך, חקרתי מעט בפורום והחלטתי לנקות בית מצערת.
עשיתי ניקוי יסודי - פירוק בית המצערת וניקוי עם ספריי קרבורטורים. בית המצערת היה די מלוכלך וחשבתי שזה יפתור את התקלה, אך ללא הועיל.
ניגשתי למוסך, הוא הניע וראה שהטורים יורדים בסרק. בלי מחשב בלי כלום. ישר החליט על חוטי הצתה והבעיה נפתרה. 5 דקות והייתי בחוץ. סט חותי הצתה + 4 פלאגים + עבודה = 550 שקלים חדשים.
מחר על הבוקר נבדוק את זה במוסך...בלתי נסבל עכשיו לנסוע...כל האטה ועצירה כל שניה גימגומים טורים עולים ויורדים...
אתה רוצה להגיד לי שהייתי אמור לשלם על החותי הצתה אם זה לא היה פותר את הבעיה !?
WTF ?
רוב המוסכים היו מחייבים אותך, לא כולם כמוך וכמוני יעשו רעש, יש כאלה שלא כל כך מבינים מה הולך שם...
טוב אז הייתי היום במוסך והחליפו לי חוטי הצתה והבעיה הסתדרה סוף סוף
אבל מה שמתי לב למשהו מוזר אחר...בתמונה תראו את מה שסימנתי בקו אדום (אל תשימו לב לסימנים צהובים, השתמשתי בתמונה של מישהו מתרד אחר) אצלי באוטו החלק הפלסטיק הזה משום מה חתוך בדיוק איפה שהקו האדום...לא שנסדק ונשבר אלה מישהו בכוונה חתך את זה...כנראה בעל אוטו הקודם...השאלה היא למה?משהו רציני החיבור הזה?
לפי מה שנראה זאת אוזן תומכת של הסעפת יניקה היא לא אמורה להיות שבורה או חתוכה.
לפי מה שנראה זאת אוזן תומכת של הסעפת יניקה היא לא אמורה להיות שבורה או חתוכה.
זהו וזה ממש נראה כאילו מישהו חתך את זה לא נראה כמו סדק...
לא יודע איך זה גורם לאוטו להתנהג, אני לא מרגיש כלום...אבל אני יחשוב על דרך לחבר את זה בחזרה איכשהו...אולי לעשות חור בחלק העליון והתחתון ואז לחבר איזו דיסקית מתכת כדי שתחזיק בין שני הצדדים שנוצרו...צריך לנסות לאלתר משהו
שמח לשמוע שהבעיה נפתרה. אני יכול להעיד שהבעיה הנ"ל היא כאב ראש לא קטן. כל עצירה ברמזור הייתה גוררת תחושת תסכול\עצבים - "רק שלא יגמגם".
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.