PDA

View Full Version : רכישת פראפלו ומסנן שמן מקורי לפונטו בב"ש

dsela
12-12-11, 17:14
שלום, מישהו יודע היכן ניתן לרכוש פראפלו ו\או מסנן שמן מקורי לפונטו באזור באר שבע? אם לא בבאר שבע אולי יש משהו ברחובות? מנסה להימנע מלהגיע עד לת"א בשביל זה.
כמו כן מישהו יודע אם מוכרים את הפראפלו הכחול המוכן (מערובב מראש) בארץ או רק את הלא-מדולל?

תודה רבה!

(אודה אם לא תעבירו לפורום בעלי מקצוע כי הוא דיי ריק..תודה)

YOSI-BR
12-12-11, 20:57
שלום, מישהו יודע היכן ניתן לרכוש פראפלו ו\או מסנן שמן מקורי לפונטו באזור באר שבע? אם לא בבאר שבע אולי יש משהו ברחובות? מנסה להימנע מלהגיע עד לת"א בשביל זה.
כמו כן מישהו יודע אם מוכרים את הפראפלו הכחול המוכן (מערובב מראש) בארץ או רק את הלא-מדולל?

תודה רבה!

(אודה אם לא תעבירו לפורום בעלי מקצוע כי הוא דיי ריק..תודה)
ניתן לרכוש חלקים מקוריים לפונטו כולל פארפלו (לא מהול), אצל ב.ט. שירותי רכב אחרי ביג. הטלפון שלהם :
08-6287112

dsela
12-12-11, 21:36
תודה רבה!
תוכל להמליץ גם על מקום לקנות בוקים איכותיים ושמנים (מנוע וגיר) במחירים טובים באזור?

yair068
12-12-11, 21:38
באוטו דיפו תוכל לרכוש שמנים במחיר טוב
לא יודע אם יש בוקים אצלם

YOSI-BR
13-12-11, 00:06
תודה רבה!
תוכל להמליץ גם על מקום לקנות בוקים איכותיים ושמנים (מנוע וגיר) במחירים טובים באזור?

שמן מנוע אני קונה באוטו דיפו חצי סינטטי של מובייל, הוא במבצע כבר שנים בערך 120 ש"ח.

שמן גיר ממליץ לך לקנות רק מקורי, עלותו בחברה כ- 160 ש"ח.

לגבי בוקים אינני יודע.

dsela
13-12-11, 14:54
תודה על ההכוונה, הייתי היום אצל ב.ט בב"ש. 55 ש"ח למסנן שמן מקורי לפונטו לא קצת מוגזם? (בלי מע"מ..קניתי בכל מקרה כי אני לא מכיר באזור משהו אחר)
שמן גיר ידני לא היה אצלם והוא אמר לי פשוט לקנות בתחנת דלק..מישהו יודע של איזה חברה השמן המקורי ואיפה ניתן להשיג אותו?

YOSI-BR
13-12-11, 19:51
תודה על ההכוונה, הייתי היום אצל ב.ט בב"ש. 55 ש"ח למסנן שמן מקורי לפונטו לא קצת מוגזם? (בלי מע"מ..קניתי בכל מקרה כי אני לא מכיר באזור משהו אחר)
שמן גיר ידני לא היה אצלם והוא אמר לי פשוט לקנות בתחנת דלק..מישהו יודע של איזה חברה השמן המקורי ואיפה ניתן להשיג אותו?

שמן למנוע (להבדיל מהגיר) תקנה באוטו דיפו של מובייל או חברה אחרת טובה. לידיעתך במוסך מורשה של פיאט במסגרת טיפול לרכב, הם שמים שמן של חב' לא מוכרת ובכל מקרה לעולם הוא לא יהיה יותר טוב מחברת מובייל שהינה חברה בעל שם עולמי.

בנוגע למחיר של המסנן שמן. אתה עדיין לא יודע מה זה מחירים מופקעים. רק לשם המחשה שמן פילטר גיר מקורי עלותו כ-650 ש"ח. ויש עוד הרבה חלקים עם מחירים מופקעים. תשמח שזה "הנזק שלך".

dsela
13-12-11, 20:31
שמן למנוע (להבדיל מהגיר) תקנה באוטו דיפו של מובייל או חברה אחרת טובה. לידיעתך במוסך מורשה של פיאט במסגרת טיפול לרכב, הם שמים שמן של חב' לא מוכרת ובכל מקרה לעולם הוא לא יהיה יותר טוב מחברת מובייל שהינה חברה בעל שם עולמי.

בנוגע למחיר של המסנן שמן. אתה עדיין לא יודע מה זה מחירים מופקעים. רק לשם המחשה שמן פילטר גיר מקורי עלותו כ-650 ש"ח. ויש עוד הרבה חלקים עם מחירים מופקעים. תשמח שזה "הנזק שלך".

ברור, אני רק משווה למחירים שראיתי שאנשים מדברים עליהם באינטרנט, 40 ש"ח למקורי בערך. לא משנה, דווקא הפארפלו והמסנן אויר היו במחיר טוב.

אני מחפש מקום לקנות את הכלי לפתיחת המסנן שמן (הרצועה שמתחבת לראצ'ט) ובוקים, מכיר מקום שאני יכול למצוא את זה בב"ש?

fiat-punto
13-12-11, 22:06
אני מוכר שתי פחיות פראפלו ב60 ש"ח