התחבר

View Full Version : שלום לכולם אני חדש כאן קוראים לי רועי

06-01-07, 17:53
יש לי בעיה והייתי שמח אם תוכלו לתת לי כיוון או לעזור במשהו..
יש לי פיאט בראבו 98 אוטומט
והבעיה היא שהאוטו במצב עצירה כמו למשל שאני בהילוך d עומד ברמזור לפעמים הטורים נופלים וחצי טור ומשחקים והאוטו רוצה להכבות,ולפעמים שאני עוצר הם בסדר.
ולרוב שאני בא לחנות את האוטו ומכניס הילוך לפרקינג האוטו נכבה לבד וגם לפעמים בניוטרל..
הלכתי עם זה למכונאי הוא ראה את זה הוא אמר שצריך לנקות את המצערת ואולי זה מיצב טורים והוא ראה שהצינור שיוצא מהמצערת ומתחבר לפילטר אוויר ולעוד כמה צינורות הוא מלופף בזולירבנד הוא אמר אולי זה בריחת אויר מהצינור.. אז תגידו לי אם זה קשור ומה אתם חושבים על זה..

תודה רבה מראש..

:lol:

06-01-07, 19:49
יש לי בעיה והייתי שמח אם תוכלו לתת לי כיוון או לעזור במשהו..
יש לי פיאט בראבו 98 אוטומט.
והבעיה היא ,שהאוטו במצב עצירה, ולמשל שאני בהילוך d עומד ברמזור ,לפעמים הטורים נופלים וחצי טור ומשחקים והאוטו רוצה להתכבות,ולפעמים שאני עוצר הם בסדר.
ולרוב שאני בא לחנות את האוטו ומכניס הילוך לפרקינג האוטו נכבה לבד ,וגם לפעמים בניוטרל..
הלכתי עם זה למכונאי הוא ראה את זה ,והוא אמר שצריך לנקות את המצערת ,ואולי זה מיצב טורים והוא ראה שהצינור שיוצא מהמצערת ומתחבר לפילטר אוויר ולעוד כמה צינורות הוא מלופף באזולירבנד הוא אמר אולי זה בריחת אויר מהצינור.. אז תגידו לי אם זה קשור ומה אתם חושבים על זה..
תודה רבה מראש..

:lol:
רועי שלום רב וברוך בואך לפורום!
ראשית החלף את הצינור המלופף באיזלובינד( סרט בידוד), שמחובר למסנן האוויר ויוצא מהמצערת, לצינור חדש ומקורי.
שנית הכנס למוסך המצווייד ובסקנר לאבחון, אשר יאבחן לך מה לא תקין במערכת ההזרה או ההצתה.
אחר כך חזור לפורום לעדכון ודווח על מה שנעשה במוסך.
ציין להבא את מקום מגורייך, על מנת שנוכל להפנותך למוסך מומלץ לרכבך.
בברכה
צביקה
נ.ב- אנא השתמש בסימני פיסוק. כדי שנוכל לקרוא ולהבין טוב יותר את שאלתך.

06-01-07, 21:00
אני חושב שהבעיה שלך זה מנוע צעדים.
זהו רכיב שנמצא ממש על יד המצערת ומחבר עם תקע 4 חוטים.
לאחר שתסדר את העיניין עם הצינור אויר, כמו שצביקה אמר,עדכן אותי , אני ידריך אותך איך לעשות "לימוד" למנוע צעדים.
בינתיים אין צורך באקזמינר.

06-01-07, 21:14
(צביקה אני גר בעכו ויש מוסך שאני מכיר שמטפל בפיאט שאני מכיר אבל יקרן מאוד.. הוא רצה על צינור 500 שקל מפירוק חולה בראש [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]..

אדי אם תוכל לפרט על "לימוד" תיקון זה יהיה טוב...

לי אמר המכונאי שצריך לפרק אותו ונקות... אבך עם יש דרך שאני יוכל לעשות עצמית אז אני יעדיף..