View Full Version : בעיה בהתנעה עזרה דחוווווף
יש לי בעיה אני חושב שהיא קטנה....
אני אתמול חזרתי מבילוי וכשהגעתי הבייתה לא זכרתי אם נעלתי את האוטו אז חזרתי לבדוק ופתאום אין אזעקה, אין אור בגג, אין שעון ואין מערכת אמרתי זה בטח פיוז...
קמתי הבוקר אני פותח את האוטו עם המפתח מנסה להניע ויש סטרטר שומעים את גלגל התנופה בהתנעה והמנוע לא מניע!!!
מה זה יכול להיות אנשים????
זה מדאיג!!!!!!!!!!
עשו טובה תנו לי תגובה כמה שיותר מהירה!!!!!
תודה מראש
אלי :cry:
נא הזכר, איזה מנוע ואיזה שנת ייצור האונו?.
האם יש קודנית?.
בדוק שוב אם אכן המתנע (סטרטר) מסובב בפועל את המנוע או שהוא רק מסתובב "על ריק".
היכן נמצאת המכונית כעת?.
בברכה - רפי לין :)
האם יש אורות בלוח שעונים? האם יש הצתה/ניצוץ.האם "אין מערכת" הכוונה שהסטריאו לא עובד?
יתכן שפיוז ראשי בתא מנוע שרוף . בדר"כ נמצא ליד המצבר.
אם אתה צריך עזרה דחוף תן לחברים יותר פרטים , כך תוכל לקבל יותר עצות מועילות :idea:
רפי ואיתן תודה על התגובות... אתם ממש עוזרים וראויים מבחינתי לשבח רב!!!
סליחה על הפרטים המעטים של תחילת השירשור...
1. יש לי אונו 1.4.i.e.s הזרקה מודל 94 והיום הנעתי בהצלחה את האוטו בגלל זה שניתקתי את האזעקה (כנראה שהיא זו שחסמה לי את מערכת ההצתה...)
לא יודע אולי יש לי איפה שהוא קצר או משהו וזה מה שגרם לעיניין ואני חושב שזה מהדלת שלייד הנהג ניסיתי לחבר מנגנון החשמל של החלון וכנראה שלא בידדתי את ה+ וה- וזה מה שגרם לעיניין...
אני חושב נכון חברים?
2. אם כבר הזכרת את האורות בלוח השעונים אז כן יש בעיה גם שם אין לי תאורה וזה בעסה :(
יש מה לעשות בדבר?
תודה מראש
אלי :)
נ.ב רפי ואיתן תודה רבה רבה!!! :)
קשה לנחש מכאן מה השתבש, אבל אם אמרת שהכל התחיל אחרי שניסית לתקן את החלונות חשמל, אז כנראה שיש קשר בין הדברים.
נורות ללוח שעונים זה פשוט להחליף. צריך רק לפרק את לוח השעונים (זהירות, לא לשכוח לנתק את הכבל ספידומטר) ולהחליף את הנורות.
איזה גודל של מנורה זה ארילו?
כמה היא עולה?
תודה מראש
אלי :)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.