View Full Version : איפוס נורות בלוח שעונים - ספייס
avirambd40
04-11-11, 13:10
יש לי ספייס 01 עכשיו יש לי 2 מנורות שדלוקות בלוח שעונים אחד של מין ברז כזה והשני של כרית אוויר.
איך אני מאפס אותם? יש שיטה? או שצריך ללכת למורשה?
איפוס לא תמיד פותר את התקלה. רצוי להתחבר למחשב במוסך.
דוד.
יש לי ספייס 01 עכשיו יש לי 2 מנורות שדלוקות בלוח שעונים אחד של מין ברז כזה והשני של כרית אוויר.
איך אני מאפס אותם? יש שיטה? או שצריך ללכת למורשה?
אתה יכול למצוא את התקלות, ע"י סורק תקלות, ככה תוכל לדעת מה הסיבה ולא יעבדו עליך.
אם הנורה של הכרית מצד ימין למטה (כזכור לי) היא מסמלת על ביטול כרית אוויר בצד הנוסע (עבור הסעת תינוק במושב הזה)
אתה יכול לבטח אותה ולהפעיל את הכרית ע"י סיבוב של הסוויצ' שנמצא בין האזור של יציאת המזגן הימינית קיצונית לדלת הימנית
נורת מנוע - תקלה מערכת ההזרקה \ פליטה
היא יכולה גם סתם להדלק ולכבות לאחר מכן
איפה אתה מתדלק?
avirambd40
09-11-11, 15:03
אם הנורה של הכרית מצד ימין למטה (כזכור לי) היא מסמלת על ביטול כרית אוויר בצד הנוסע (עבור הסעת תינוק במושב הזה)
אתה יכול לבטח אותה ולהפעיל את הכרית ע"י סיבוב של הסוויצ' שנמצא בין האזור של יציאת המזגן הימינית קיצונית לדלת הימנית
נורת מנוע - תקלה מערכת ההזרקה \ פליטה
היא יכולה גם סתם להדלק ולכבות לאחר מכן
איפה אתה מתדלק?
דור אלון והמנורה של המנוע היא אדומה..
מעולם לא נדלקה לי אדומה כך שבאמת אין לי דרך לעזור לך. הייתי מצטרף לידידי כאן ואומר לך לקפוץ למוסך הקרוב כדי שיריץ סריקת תקלות (150 שח במורשה).
בגלל ההנחה שיש לי אני מתדלק קבוע בתחנות של "דלק" לפני שבועיים תדלקתי בדור אלון שבכביש 6 והנורה נדלקה לי, וכשאני נזכר עכשיו היא כבתה לאחר שתדלקתי שוב.
ח"ו לא רוצה להוציא לשון הרע, רק עובדה יבשה והשערה...
moyalmoyal
05-12-11, 21:14
גם לי יש את אותה בעיה
במקרה שלי הלכתי למוסך איפסו לי אותה כמה פעמים ועוד פעם חזר
היום קניתי מפירוק כרית אוויר ומחר אני לוקח שיאפסו לי אותה
כי הבעיה בכרית אוויר שליד הנהג
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.