View Full Version : עזרה בבחירת צמיגים לHGT
החורף הגיע ואיתו החשק להחליף צמיגים...
אני נוסע על PUNTO HGT ABARTH 2003 והתכנון הוא להחליף מידה ל195.50.R15 ולהשאר אם אותו גאנט מקורי של פיאט. אישורים כבר יש לי אגב...
כל מקרה דיפדפתי פה וחיפשתי ולפי מיטב הבנתי כולם ממליצים על R1R.לפי מה שאני יודע הצמיג הזה לא אמור להחזיק יותר מדי וכרגע זה השיקול המרכזי שלי בקניה שלו,מישהו יכול ליעץ עליו או אולי לתת אופציות אחרות?
נ.ב אם מישהו מכיר צמיגיה טובה באזור המרכז אני ישמח לשמוע...
תודה לכם.
לא יודע כמה החורף מסתדר עם ה1r1. האמת, אין לי נסיון איתם. אני רק יכול להגיד לך על הT1R והyokohama sdrive שהיו אצלי בHGT. הטויו מעט יותר רועשות אבל אוחזות יפה, גם זולות יותר. הSdrive רכות מעט יותר, נותנות אחיזה מעולה, נכנסתי איתן לפניות די חזקות מבלי שאיבדו אחיזה, הן שקטות יותר אבל קצת נוטות להשחק מהר יותר (גם יקרות).
אם מחיר הוא שיקול אז לך על הטויו, הן פשוט נותנות מענה כולל מעולה כולל בחורף.
Toyo T1R או Yokohama S.drive יהיו ההמלצות שלי. מה שיצא זול יותר.
תודה חברה!
רעיון איפה לחפש אותם במחיר סביר?
צמיגי אנטון ביפו או ראשון ממש תחרותיים.
גם צמיגי מוריס בצומת בית-עובד מומלץ. מהניסיון האישי שלי, שירות מעולה ומחירים טובים.
החלפתי לפני שבוע ל R1R 195/50 עולם אחר... אחיזה יציבות ..הכל יותר טוב פשוט גם אם אתה לוחץ הוא לא בורח ימינה ושמאלה ...ממליץ... מה שכן תוחלת החיים שלו חצי מצמיג רגיל ... אז אל תתכנן עליו יותר משנתיים
ד.א
נקנו אצל אנטון חנניה ביפו . 1850 לארבע+ 30 שקל על חומוס קולה ופלאפל (מרכז החומוס האסלי ) ממליץ חח
ממליץ בחום על R1R, אין צמיג שיכול לתת תמורה טובה יותר.
S.M TUNING
בסוף הלכתי על t1r , מה עם לחץ ניפוח?
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=38229
חלששש מאוד.
עשיתי את אותה טעות לפני שנתיים כשהלכתי על T1R במקום R1R
היום אחרי שעברתי ל R1R הבנתי איזו טעות זו היתה .
ה R1R עושים הכל הרבה יותר טוב .
הרבה הרבה יותר טוב .
אם היתי צריך לתת ציון ה T1R היו מקבלים אצלי 3 מ1 עד 10
ואילו ה R1R לפחות 9 .
ה T1R הוא צמיג שחוץ מגובה 45 אין בו לטעמי כלום רגיל שברגילים .
אני יסתדר גם איתם ... הם גם יחזיקו יותר ככה שזה מספק אותי.
לחץ ניפוח אני לא מוצא בשום מקום...
חבר'ה, T1R צמיגים לא רעים בכלל. הם מאוזנים מבחינת מחיר, אחיזה לא רעה בכלל ואורך חיים. אי אפשר להשוות אותם לצמיגים שמחזיקים במיקרה הטוב חצי מאורך החיים, ברור שהם (הR1R( יתנו יותר אחיזה אבל על חשבון משהו אחר, במיקרה הזה הכיס.
הכל שאלה של מה מחפשים, ביצועים רוב הזמן או שילוב נסיעה יום יומית עם קצת רצון לאחיזה. אם התשובה היא החלק השני אז הT1R עושים עבודה מעולה. עשיתי כמה נסיעות לחברים פה בפורום ברכב שלי על הצמיגים האלה וכמעט השתינו במכנסיים (וואדים, איפה אתה שתאשר את מה שאני כותב), הם מחזיקות מעולה ונותנות תמורה טובה.
אגב. לי היו את המידה הרגילה של 185-55.
-דוד
אה, ולחץ ניפוח תעשה לפי ההוראות יצרן, לא צריך משהו מיוחד לסוג צמיג הזה.
חבר'ה, T1R צמיגים לא רעים בכלל. הם מאוזנים מבחינת מחיר, אחיזה לא רעה בכלל ואורך חיים. אי אפשר להשוות אותם לצמיגים שמחזיקים במיקרה הטוב חצי מאורך החיים, ברור שהם (הR1R( יתנו יותר אחיזה אבל על חשבון משהו אחר, במיקרה הזה הכיס.
הכל שאלה של מה מחפשים, ביצועים רוב הזמן או שילוב נסיעה יום יומית עם קצת רצון לאחיזה. אם התשובה היא החלק השני אז הT1R עושים עבודה מעולה. עשיתי כמה נסיעות לחברים פה בפורום ברכב שלי על הצמיגים האלה וכמעט השתינו במכנסיים (וואדים, איפה אתה שתאשר את מה שאני כותב), הם מחזיקות מעולה ונותנות תמורה טובה.
אגב. לי היו את המידה הרגילה של 185-55.
-דוד
אה, ולחץ ניפוח תעשה לפי ההוראות יצרן, לא צריך משהו מיוחד לסוג צמיג הזה.
אני לא יכלול להיות בשקט בזמן שרושמים שטויות...
קודם תנסה אחרי זה תשווה. אני אומר לך בביטחון מלא שT1R לא שורד יותר מ-R1R לפעמם אפילו פחות.
רק ורק אם אתה נוסע נסיעות רגילות אולי הוא יכול לשרוד יותר שזה גם בסימן שאלה.
אני עשית 40 אלף על R1R בכייף ואני ממש לא נוהג בקווים ישרים.החלפתי רק את הקדמיים, האחורים עדיין בסדר גמור.
לעומת זאת אני מכיר מישהו ששחק T1R ב-שעתיים.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.