PDA

View Full Version : רעש בחלק אחורי של האוטו

31-12-06, 17:04
שלום לחברי הפורום!
נתקלתי בבעיה של רעש בחלק האחורי של האוטו.
בזמן שמישהוא מתיישב במושב אחורי יש רעש בנסיע,
כאילו החד הגלגלים נוגע במשהו(החשד היה בולמים)
החלפתי את שני בולמי הזעזוים כולל התושבות שהיו "גמורות"
החלפתי מבולמי אויר לבולמים הידראוליים.
עדיין יש רעש - לפי דעתי הרעש התגבר יותר חזק בצד ימין
כאילו יש נגיע בין הגלגל לבין הגוף של האוטו.
אשמח מאוד לקבל הדרכה ,איך אני יכול להתפתר מזה.
תודה מראש
יחזקאל

31-12-06, 17:07
שכחתי לציין:
פיאט אונו 95 - 1400

01-01-07, 00:09
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח ואללה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] גם לי יש את הח*א הזה...
אני חושב שזה בא מהמדף של הרמקולים האחוריים...
אני אישית התקנתי על המדף ההוא זוג רמקולים 6X9 + מגבר במרכז המדף והרעש התחזק, שמע זה חתיכת משקל... (יש פיתרון אחר תשמע בווליום גבוהה ולא תשמע כלוםםםם [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח ;) )
יש עוד אפשרות שזה מהפגוש שלך שהוא "רוקד" תנסה לחזק את הברגים וזה גם יכול להיות פיתרון...
אז [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אם זאת הבעיה אני שמייח שפתרתי לך ואם לא וזה משהו אחר תעדכן...

אלי :)

03-01-07, 00:21
יכול להיות שראית יותר מדי פרקים של הסופרנוס ושכחת איזה מישהו כפות בבגאז'? :wink:
סתם, אין מצב להכניס מישהו לבגאז' אלא אם מדובר במולטיפלה.

11-01-07, 17:43
יש לי בידיוק את אותה בעייה זה קורה לי בסיבובים אני שומע את הבולמים חורקים לי וזה משגע אותי זה נותן תחושה שכאילו הם מפוצצים לפי דעתי זה הגלגליים האחוריים נוגעים בכנף פלסטיק מבפנים למעלה בסיבובים בגלל זהאני אנסה לסדר את זה ואם זה לא יצליח נשים ציר של ג'יפ מאחורה וזה כבר לא יעשה רעש כזה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח אם אתה מצליח לתקן את זה תגיד לי ואם אני יצליח אני יגיד לך סגרנו? בהצלחה