התחבר

View Full Version : רעידות אחרי כיבוי מנוע + רעש של שריקה רצועה

liorkin
02-10-11, 22:18
1. יש לי בעיה שאני לא מבין מה היא כאשר שאני מכבה מנוע אז יש רעידות כאלה לא יודע איך להסביר את זה
2.כאשר אני מניע אז ליפעמים ברוב הזמן זה לא מניע ישר אני נותן קצת צו'ק ואז מניע ויש רעש של שריקה של החלקה של רצועה

תעזרו לי בבקשה הבעיות האלה לא מוצאת חן בעייני ביכלל ואני רוצה לסדר אותם
רמזו לי בקשר להחלקה של הרצועה יש מצב שזה טיימניג או לא יודע מה

רפי לין
03-10-11, 09:57
רעש החלקת הרצועה הנו כמעט בטוח שנובע מרצועת האביזרים, לאלטרנטור ולמשאבת המיים.
אם סבובי המנוע (טורים) בסרק גבוהים מדי, אז יתכן שבכיבוי מנוע הוא קצת ירעד.
לאחר שהרכב עומד כמה שעות, וביחוד בחורף, צריך למשוך לגמרי את ידית המשנק (צ'וק), להניע המנוע
ומייד להחזיר ידית המשנק כחצי הדרך ולאחר עוז זמן קצר שהמנוע כבר חם יותר להחזיר לגמרי את ידית המשנק.
את כל זה לא ניתן לאבחן במדויק ולכן צריך לבקר במוסך לאיבחון ותיקון.
בברכה - רפי לין

צביקה קרבורטור
04-10-11, 08:50
1. יש לי בעיה שאני לא מבין מה היא כאשר שאני מכבה מנוע אז יש רעידות כאלה לא יודע איך להסביר את זה
2.כאשר אני מניע אז ליפעמים ברוב הזמן זה לא מניע ישר אני נותן קצת צו'ק ואז מניע ויש רעש של שריקה של החלקה של רצועה

תעזרו לי בבקשה הבעיות האלה לא מוצאת חן בעייני ביכלל ואני רוצה לסדר אותם
רמזו לי בקשר להחלקה של הרצועה יש מצב שזה טיימניג או לא יודע מה
שלום רב !
במנוע קר יש להתניע על ידי משיכת שני שליש מכבל הצוק, המנוע אמור להתניע במכה ראשונה, יש להח זיר הדרגתית את כבל הצוק למקומו, מקסימום שתי דקות מהתנעה, ותוך כדי התנעה.
אין צורך בחימום המנוע, וניתן להתחיל בנסיעה איטית עם כבל משוך חלקית תוך כשלושים שניות ממהתנעה, וגם בחורף.
במנוע חם אין צורך בצוק כלל, ויש להתניע בלטיפה קלה של דוושת התאוצה, המנוע אמור להתניע במנוע חם במכה ראשונה.
רפי חברי צודק, ויתכן שהסלד גבוהה אצלך, בגלל בעייה בקרבורטור, שגורמת לכבוי המנוע בסרק, ולכן זה הסימפטומים שאתה שומע וחווה לאחר כבוי מנוע חם.
פנה למכון קרבורטורים, שם גם יבדקו לך את רצועות האביזרים.
בברכה
צביקה