Idog
22-09-11, 17:23
שלום לחברי הפורום
אני בתהליכי חיפוש לרכב ראשון ואין לי ידע רב במכוניות, לאחר קריאה והתעניינות החלטתי ללכת על פונטו ספייס דיינאמיק 2004-2006 אוטומטית ( כי האישה דורשת :-) ) בסביבות ה30K.
שוב אני לא ממש מבין ברכבים אז מבחינה הגיונית אני מכוון לדגם עם קילומטרג' נמוך ורצוי מפרטי.
אז קודם כל אם אתם מכירים מישהו שמוכר רכב שמתאים לתיאור הנ"ל אשמח ליצור איתו קשר!
ועכשיו השאלות:
ראיתי ביד 2 רכבים מטרייד אין שמתאימים לפרמטרים שלי האם מדובר בסיכון?? האם במידה ואקח את הרכב לבדיקה במכון ובמוסך שמתמחה בפיאט ימצאו את כל הבעיות הרציניות (התחממות מנוע, השפעות של נוזל קירור לא מקורי וכדומה)?
האם כדאי לבדוק גם במכון וגם במוסך או שאחד מספיק ואם כן מי מהם??
האם יש עדיפות לרכב שעבר 100-120 אלף קילומטר אבל טופל רק במורשה על רכב של פחות
(60-80) שאין לו היסטוריית טיפולים?
בכלל אשמח לקבל עוד המלצות מה חשוב לבדוק בקנייה של רכב חדש ודיינאמיק בפרט.
אני יודע שאין לשאלות הללו תשובות חד משמעיות אבל אשמח לכל המלצה או עזרה בנושא
תודה מראש לעונים
אידו
אני בתהליכי חיפוש לרכב ראשון ואין לי ידע רב במכוניות, לאחר קריאה והתעניינות החלטתי ללכת על פונטו ספייס דיינאמיק 2004-2006 אוטומטית ( כי האישה דורשת :-) ) בסביבות ה30K.
שוב אני לא ממש מבין ברכבים אז מבחינה הגיונית אני מכוון לדגם עם קילומטרג' נמוך ורצוי מפרטי.
אז קודם כל אם אתם מכירים מישהו שמוכר רכב שמתאים לתיאור הנ"ל אשמח ליצור איתו קשר!
ועכשיו השאלות:
ראיתי ביד 2 רכבים מטרייד אין שמתאימים לפרמטרים שלי האם מדובר בסיכון?? האם במידה ואקח את הרכב לבדיקה במכון ובמוסך שמתמחה בפיאט ימצאו את כל הבעיות הרציניות (התחממות מנוע, השפעות של נוזל קירור לא מקורי וכדומה)?
האם כדאי לבדוק גם במכון וגם במוסך או שאחד מספיק ואם כן מי מהם??
האם יש עדיפות לרכב שעבר 100-120 אלף קילומטר אבל טופל רק במורשה על רכב של פחות
(60-80) שאין לו היסטוריית טיפולים?
בכלל אשמח לקבל עוד המלצות מה חשוב לבדוק בקנייה של רכב חדש ודיינאמיק בפרט.
אני יודע שאין לשאלות הללו תשובות חד משמעיות אבל אשמח לכל המלצה או עזרה בנושא
תודה מראש לעונים
אידו