PDA

View Full Version : שוקלים EVO נשמח להמלצות מבעלים

Cabman
17-09-11, 23:35
אהלן

עוד רכב נדרש למשפחה ואנחנו בהתלבטות רצינית בין שלל היצרנים והדגמים ואני מדבר כמובן על 2011

ההתלבטות הרצינית היא בין הפולו 1.2 - איביזה טורבו (לא FR) - איבו אברת'
מאוד הייתי שמח לשמוע ביקורות מבעלי האיבו אברת' בעיקר בנוגע לאחיזת הכביש ולביצועים

תודה מראש!

indra
18-09-11, 09:22
אם לא היה שינוי דרסטי במחירים, הרי שהאבארת' הזו יקרה בעשרות אחוזים מהפולו 1.2 או האיביזה. אם העובדה הזו נלקחה בחשבון על ידך, נסיעת מבחן תגלה לך די מהר מה טוב לך יותר.

Cabman
21-09-11, 12:17
אם לא היה שינוי דרסטי במחירים, הרי שהאבארת' הזו יקרה בעשרות אחוזים מהפולו 1.2 או האיביזה. אם העובדה הזו נלקחה בחשבון על ידך, נסיעת מבחן תגלה לך די מהר מה טוב לך יותר.

הפולו 1.2 בגרסתה המאובזרת comfortline בסביבות ה105 אחרי הנחה קיבלתי עליה המלצות חמות ואני חושב שהיא הטובה בקטגוריה
המחיר של האיביזה לא יקר כל כך דיברנו שם על גרסת הטורבו FR ב140
היינו בפיאט לפני כמה ימים ואני יכול לומר שהשירות גרוע והידע של אנשי המכירות אפסי, התווכחתי עם 3 נציגים שלהם שכמעט הצליחו לשכנע אותי שאין כזה דבר אברת' ובכלל שום אזכור לדגם הזה בסוכנות. בגלל ההמלצות שקלנו אותה ברצינות אפ"ע תוספת המחיר אחרי הסיפור הזה ירד החשק.

כרגע במשוואה איביזה ופולו
קבענו נסיעה על פולו GTI וה- comfortline נראה איך

Caveman
21-09-11, 14:11
קשה לי להבין איך הפולו 1.2 היא בכלל ברת השוואה לדגם הGTI, או האיביזה FR, או האבארת.

Cabman
21-09-11, 14:20
קשה לי להבין איך הפולו 1.2 היא בכלל ברת השוואה לדגם הGTI, או האיביזה FR, או האבארת.

לא השוותי אותה לרכבי ספורט כמו הFR והאברת' הם בקטגורית ספורט והיא בקטגורית מיני משפחתית כך
המטרה בכללי זה להביא רכב טוב ואיכותי עם ביצועים במחיר הנמוך האפשרי אבל כשהפולו בגרסת הקומפורט ליין נותנת לי מענה טוב ובלי להשוות לספורטיביות היא נשקלת במשוואה שלי ובגדול.
איביזה בדגמים נחותים יותר נופלת מהפולו לכן אני אפילו לא שוקל אותה
התוודעתי גם לGTI ממש לא מזמן נראה ונשמע ונשווה לאיביזה

ובכלל אם יש לך היכרות איתם אני אשמח מאוד לביקורת

Caveman
21-09-11, 21:08
כתבת:

ההתלבטות הרצינית היא בין הפולו 1.2 - איביזה טורבו (לא FR) - איבו אברת'
מאוד הייתי שמח לשמוע ביקורות מבעלי האיבו אברת' בעיקר בנוגע לאחיזת הכביש ולביצועים

תודה מראש!
ולכן נראה שאתה דיי משווה בינהם.
בכל מקרה, הרכבים מאוד שונים. הרכבים הספורטיביים ממוקדים יותר במטרת הספורטיביות, ולמי שמחפש רכב להתניידות יומית, זו לא התשובה.

בכל מקרה,
מבין הפולו-פאביה-איביזה, הייתי דווקא הולך על הפאביה.
היא נותנת את התמורה הטובה ביותר למחיר לדעתי.

על הפולו GTI לא נהגתי. באיביזה קופרה נהגתי.
הרכב מאוד מהנה, אבל אני, אחרי 10 דקות השתעממתי מהגיר הרובוטי. טוב ככל שיהיה, והוא מצויין, אני אעדיף ידני.

אני לא יודע לאיזו סוכנות פיאט ניגשת, אבל אני מבטיח לך שתקבל יחס מצויין בסוכנות של אבארת בתל אביב.