התחבר

View Full Version : טיול מועדון פיאט , בית שמש. 20.1.07

24-12-06, 22:52
כהמשך לתחילתה של מסורת מכובדת, מועדון פיאט יוצא לטייל פעם נוספת. הפעם אנחנו נשייט לנו באיזור עמק האלה, ומושבי האיזור החביבים.

מדובר באיזורים מאוד פרחוניים בעונות האלו, כבישים נהדרים , פארקים שונים ובד"כ גם משופעי אופניים, אופנועים וכל מיני חובבי מוטוריקה למיניהם שיוצאים לגיחות על הכלי האהוב עליהם.

יום הטיול הוא ביום שבת , נפגשים בסביבות 10 בבוקר באיזשהי נקודה שאבחר במהלך הימים הקרובים [בנוסף לעוד כמה פרטים]. שעת חזרה משוערת באיזור 18-19 בערב.

בניגוד לפעם הקודמת , אנחנו לא מארגנים מסעדה אלא נבצע עצירה באחד הפארקים באיזור [כנראה פארק בריטניה] ושם נעשה על האש. במידה וזה יהיה בלתי אפשרי, יש מסעדות באיזור או שפשוט כל אחד יביא משהו מהבית. בכל מקרה לא מדובר בנסיעה ארוכה במיוחד.

אם במנגל נבחר, חלוקת המצרכים תתפרס בין כולנו וכל אחד יביא משהו לזרוק על האש. כולל מישהו שיצטרך להביא מנגל.. :?

אני לא ארחיב יתר על המידה לגביי המסלול אבל בקצרה נחלוף על פני :לוזית, לי-און, נס-הרים, ועוד כמה כבישים מענינים. לא יהיה משעמם..

יש לי רק בקשה אחת: הכבישים שם מאוד מלטפים את האגו של הנהג ושל הכלי שלו. הם גם יכולים לבעוט בו באותה נחישות. או במילים אחרות... לא לקחת סיכונים מיותרים. מה גם שהמשטרה שורצת שם מאז שהאיזור הפך למגרש המשחקים של חורכי אספלט.

זאת ועוד..

היות ואנחנו נמצאים בתחילת החורף , וינואר הוא חודש מועד לגשמים, במידה ומזג האוויר יהיה ממש בלתי נסבל , הטיול מבוטל כמובן.

זהו בינתיים. במהלך החודש הקרוב אני אוסיף פרטים נוספים ועדכונים על פי הצורך.

השרשור פתוח.. מקווים לראות את כווווללללםםםם הפעם.. אז מי שמגיע.. שידפוק פה כרטיס..

תוספת מגדעון:
עמלתי עכשיו על מפת הגעה לנקודת המפגש.
בעיקר לצפוניים שרוצים להגיע, שתראו שזה ממש לא מסובך.

הוראות כתובות שכדאי לשמור איתכם:
ההוראות יביאו אתכם אל נקודת המפגש.
(עבור הצפונים)
עולים על כביש החוף (מס 2) מאיפה שבא לכם, ונוסעים עליו לכיוון דרום.
יוצאים במחלף גלילות לכיוון ת"א (זהו איילון).
אחרי שעלינו על איילון, ממשיכים עליו לכיוון דרום, ועוברים את כל מחלפי ת"א למינהם. המטרה שלנו היא כביש מס 1 לכיוון ירושליים.
אחרי שעוברים את כל מחלפי ת"א, מגיעים למחלף גנות. תוכלו לזהות אותו כי כביש 4 חותך אותו. לא עולים על כביש 4 אלא ממשיכים ישר על כביש מס 1 לכיוון ירושלים.
במחלף שפירים (הבא אחרי גנות) פונים שמאלה לכיוון כביש 412 צפונה.
ממשיכים עם הכביש עד לצומת יהוד מערב.
בצומת יהוד מערב ממשיכים ישר.
פניה ראשונה (כיכר) שמאלה זהו רחוב משה דיין.
פונים שמאלה בכיכר, ולאחר נסיעה של עוד כחצי דקה תראו את קניון סביונים משמאלכם.
כנסו לחניה וחפשו אותנו.

לגבי השאר, כביש 4, במחלף גנות יוצאים לכיוון ירושלים (כביש מס 1) וממשיכים אחרי ההוראות משם.

אני מזהיר מראש, המפה ברזולוציה גדולה מאוד.
לחצו על המפה כדי לראות בגדול:
http://img299.imageshack.us/img299/9757/mapnn5.th.jpg (http://img299.imageshack.us/my.php?image=mapnn5.jpg)

עדכונים

א. נקודת המפגש : קניון "סביונים" ביהוד, מגרש החנייה ב 9:30.

24-12-06, 23:13
ברור שאני בא!!! אם הצבא לא יירצה אותי פתאום.

24-12-06, 23:17
אני מגיע.
בברכה - רפי לין :)

24-12-06, 23:31
בהחלט מגיע

25-12-06, 07:39
אני מגיע, ביחד עם החברה שלי - ואולי גם הכלבה (גם היא אוהבת לעשות על האש)

25-12-06, 09:45
אני מקווה שהכלבה לא דומה לכבשה כי עלולים להתבלבל ו............
בברכה - רפי לין :wink:

25-12-06, 10:40
מרביץ נוכחות עצבנית, אין לי בעיה להביא מנגל ונקניקיות חריפות אש!!!, אבל ניראה לי ש1 לא יספיק.....

חוץ מיזה אני דורש ג'חנון שהפסדתי פעם שעברה :)

ושאף אחד לא יסתלבט לי על הצבע בגג, עד שלא יתקנו את הנושא זה יהיה מאוד רגיש אצלי :lol:

אם צריך בשביל הכבשה אז יש לי מכונת תספורת ניטענת אפשר להרביץ לה גלח"צ

25-12-06, 13:37
תתחדש תומר?

ואני רוצה מאוד להגיע. מחר אני אהיה במשרד ואני אוודא שאני פנוי בתאריך. תשובה סופית יותר תהיה לי לקראת סוף החודש הזה.

חבר'ה, קחו לליבכם טוב טוב מה שניר רשם על הכבישים באיזור. אני כבר למדתי את הלקח שלי (מבלי להרחיב יותר מידי), ואני לא רוצה לראות דברים לא נעימים קורים לאחרים שם.

25-12-06, 17:51
כמה עדכונים..

מכוון שכביש מספר 1 אינו משופע עצירות, אנחנו נאלץ לסגת מעט אחורה.

נקודת המפגש היא קניון הסביונים באיזור התעשייה ביהוד. היציאה לכביש מס 1 קרובה יותר לשם מאשר התקבצות בכביש מס 4 [בסיירים נניח] ולאגף דרך מחלפים. זו תהיה הזדמנות ראויה גם לכל בעלי הפיאטים לראות איפה מוסך שמשון המפורסם שנמצא ממש סמוך לקניון.

למי שלא מכיר. ליהוד 3 כניסות מרכזיות דרך כביש מסובים. מי שמגיע מתל אביב נכנס בכניסה הראשונה שמאלה ובכיכר שמאלה שוב עד שמתגלה הקניון משמאל. . נכנסים למגרש החנייה וממתינים שם. הקניון ענק אי אפשר לפספס אותו מהכביש.

נפגשים ב 9:30, יציאה ב 10:00+.

לגביי אופי הנסיעה..

עד בית שמש הנסיעה תהיה מנהלתית לחלוטין, ברגע שנכנסים לבית שמש הסיפור משתנה. מהירות התנועה משתנה , וכך גם תוואי הדרך. אחרי שלמעשה נשלים את כל הנסיעה במושבים ובפיתולים, נעצור באחד הפארקים שם לארוחה ולקשקשת רגילה..

מי שרוצה , יוכל עד שעת החזרה כמובן, לנהוג כאוות נפשו בנס-הרים, או בר-גיורא שהם בהחלט מהנים מאוד. כל זה.. על אחריותו כמובן. כבר אמרתי, רק מי שיודע מהן המגבלות שלו.

אורך הנסיעה הלוך חזור כ 180 ק"מ כולל נסיעות וגיחות למיניהן.

זהו בינתיים..

25-12-06, 18:02
נס הרים זה טוב :twisted:

נשתדל להגיע עם האוטו (למרות שזה לא פיאט :D).

נ.ב,
זה יוצא יומיים לפני היומולדת שלי :P

25-12-06, 18:17
פעם אחרונה שלי בנס הרים מדדתי וזה היה +- 80 קילומטר מצומת שער הגיא ועד שחזרתי עד שער הגיא בחזרה :twisted:
נ.ב
שלי יוצא 3 ימים אחרי הטיול :P

25-12-06, 18:20
אחלה.. תחגגו ביחד. פלאג בעוגה לכל שנה.. :wink:

25-12-06, 18:43
ניר, העוגה עליך! :D

25-12-06, 20:18
Don't possible 13/1/07 or 27/1/07??? I'm out of Israel 20/01/07 :( [/b]

25-12-06, 21:52
מגיע בהחלט וכבר אני מפרסם את הטיול בין חבריי בעלי הפיאט ועוד מקומות שאני פעיל בהם
בעקבות הההצלחה של הטיול האחרון שהיה באמת כיף אני מחכה בקוצר רוח לטיול הקרוב.

26-12-06, 11:02

נסדר לך איזה עוגת "הבית".. :D

חברים, איפה אתם? אח"כ שוב נשמע פה את האכזבות? "חבל שלא באתי", "פעם הבאה אני אבוא".. הטיול הוא ב-ש-ב-י-ל-כ-ם ולמען הגיבוש של כולם.

26-12-06, 14:25
קצת מוקדם בשבילי להגיד בוודאות, אבל כנראה שאגיע עם חברה.

26-12-06, 15:14
אני מגיע רק אם יש מישהו מהצפון שמגיע אם יש אז שידבר בפרטי.
הסיבה כי אני ממש לא מכיר ת'מרכז הארץ לכן אני יבוא רק אם מישהו מהצפון!!!
מחכה לתשובות

פיאט בראבה פשוט בראבה!!!

26-12-06, 19:42
ניר צודק!!

לא ייתכן שרשומים כביכול במועדון 779 חברים שמתוכם מגיעים רק 15-20 קבועים..
זה קצת חבל!! אנשים המועדון הזה הוא בשביל כולנו ואם לא נראה שאכפת לנו כך זה גם יראה כי המועדון הזה הוא אנחנו בעצם!!

אני באמת מקווה שהפעם תגיעו כי בסך הכל זהו לא טיול רחוק מדי יחסית !
ומי שהיה בטיול האחרון בצפון יכול להעיד שהיה ממש נחמד אפילו שלא באו הרבה !
אני מצפה אישית הפעם להתשתתפות יותר גדולה ומאסיבית!

אז קדימה בלי תירוצים ! בלי פטורים מהאישה.. [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח
קדימה קחו את הפיאט ובואו איתנו לכייף!!

נסדר לך איזה עוגת "הבית".. :D

חברים, איפה אתם? אח"כ שוב נשמע פה את האכזבות? "חבל שלא באתי", "פעם הבאה אני אבוא".. הטיול הוא ב-ש-ב-י-ל-כ-ם ולמען הגיבוש של כולם.

26-12-06, 20:33
אני אגיע וודאי, סידרתי את העניינים בצבא.

אני רוצה לראות נוכחות לפחות כמו בטיול הקודם רבותי.

26-12-06, 21:34
אני באמת לא מבין את הפסיביות של החברים פה. ..

אולי יש לכם הצעות , טענות, בעיות.. האמינו לי נשמח לשמוע כל אחד. אבל מספיק עם האפאתיות הזו.

תוציאו את הפיאט מהבועה ובואו לנהוג קצת.

:

26-12-06, 21:43
אני עדיין מחכה לתשובה למה שאמרתי!!!

26-12-06, 21:57
תרצה אולי הכוונה כיצד להגיע לאיזור המרכז?

26-12-06, 22:13
אאא למה לא אבל למקום מפורסם!!!

26-12-06, 22:15
לחבר [הרוסי] ..

כרגע אני לא רואה פה שום חבר שמגיע מהצפון [כל אחד והסיבות שלו], אם אתה צריך הכוונה , אתה יכול כמובן להשתמש בכל שירותי המפות שיש באינטרנט. www.emap.co.il

ועוד בעניני ניווט. רכשתי GPS חמוד , כך שבניגוד לרונדלים שעשינו אז.. הפעם לא יהיו טעויות מיותרות. למרות שאת האיזור של בית שמש ממילא אני מכיר. :wink:

26-12-06, 23:34
יכול להיות שאני אבוא מהבית של ההורים ואז זה יהיה מעפולה ככה שנוכל להיפגש בוואדי ערה או בכביש 6

אבל זה רק אולי, עוד מוקדם לדבר על זה...

27-12-06, 01:52
אני חשבתי שבפעם הקודמת ה GPS היה מקור צרותינו (זה והאטלס מפות שלך :) ).
אני מקווה לבוא, כי היה ממש כיף בפעם הקודמת. כהרגלי אני אעדכן מאוחר יותר.

27-12-06, 02:46
אני מאוד רוצה לבוא, ואני מקווה שזה יתאפשר לי, מכיוון שזה יוצא 10 ימים לפני שאני טס להרבה מאוד זמן (פרטים על כך בהמשך), ויכול להיות שיהיו לי סידורים לעשות...

27-12-06, 03:44
לחבר [הרוסי] ..

כרגע אני לא רואה פה שום חבר שמגיע מהצפון [כל אחד והסיבות שלו], אם אתה צריך הכוונה , אתה יכול כמובן להשתמש בכל שירותי המפות שיש באינטרנט. www.emap.co.il

ועוד בעניני ניווט. רכשתי GPS חמוד , כך שבניגוד לרונדלים שעשינו אז.. הפעם לא יהיו טעויות מיותרות. למרות שאת האיזור של בית שמש ממילא אני מכיר. :wink:

אני מקווה להגיע, כל עוד לא תהיינה הפתעות.

תתחדש על ה-GPS. אינני יודע באיזו תוכנת ניווט אתה משתמש אך ישנו כביש מאזור התעשיה בית שמש לכיוון זנוח אשר סגור לרכבים עקב ריבוי תאונות, אשר תוכנות לא יודעות להתחשב בו. הדבר עלול לגרור בירבור מיותר בהנחה שנוסעים דרכו.

מעבר לכך, האזור עצמו יפיפה ומלא מקומות מושלמים לסטייקים :)

27-12-06, 06:50
מגיע עם הפונטו HGT. הרכבתי לרכב פנסי קסנון יצא פיצוץ וממש משנה את חווית הנהיגה בלילה.
תודה אורן.

27-12-06, 10:02
ואני נורא מקווה שיהיה מישהו מהצפון

27-12-06, 11:32
אני חשבתי שבפעם הקודמת ה GPS היה מקור צרותינו (זה והאטלס מפות שלך :) ).
אני מקווה לבוא, כי היה ממש כיף בפעם הקודמת. כהרגלי אני אעדכן מאוחר יותר.

ציון, זה שחר אשם! :D ... נסענו אחריו בסיבובים על הציר, ה GPS היה אצלו באוטו..

האמת היא שאז ה GPS ניווט אותנו נכון, פשוט רצינו לחזור מדרך אחרת ויש יציאה גם מכוון היער בפנים.. :wink:

בכל מקרה אני קניתי GPS פשוט למדיי [והכי מומלץ גם מביקורות מחו"ל] של MIO . בחנתי אותו בכמה דרכים כבר והוא בהחלט מספק את הסחורה. אבל כמו שאמרתי אני די מכיר את האיזור שם אז לא צריכה להיות בעייה מיוחדת.

בכל אופן, מקווים לראותך עם הפנדה החמודה.. :)

27-12-06, 12:21
אם למישהו יישאר כוח אחרי שיחרוש את נס הרים והסביבה, אולי נעשה גם איזה סיבוב בקארטינג בלטרון?

27-12-06, 13:20
תאמין לי אחרי שאתה חורש באמת :twisted: את נס הרים כבר לא נשאר לך אפילו כוח לחזור הביתה שלא לדבר על קארטינג, לפחות ככה זה היה במקרה שלי, כמובן שלא צריך להגזים וצריך מאוד להיזהר, ולנסוע לפחות פעם אחת או פעמים לכל כיוון לפני שמתחילים בחגיגה :twisted: וכמובן להבין שיש מגבלות שלא עוברים ושיש עוד אנשים שמשתמשים בדרך חוץ ממך
אבל אם האנשים פה רוצים אז בכיף, אני לא מתנגד ואני יצטרף כצופה

28-12-06, 09:58
אני חדש בפורום ,ואני יגיע מקווה שלפחות אוכל לפגוש שם בעלי מקצוע שמבינים בפיאט.
להתראות
שרון.

28-12-06, 15:16
בדרך כלל מגיעים כמה וכמה כאלו ויש גם בין חובבי הרכב ממש מקצוענים.
להתראות בטיול.

28-12-06, 19:04
/שלום לכולם,
סוף סוף אחרי הרבה זמן אני מקווה שאני יוכל להיצתרף לטיול.
אם לא יהיו לי בעיות בצבא אני בא.

מקווה ליראות אנשים עם פיאט קופה ואונו טורבו שיגשימו לי לפחות חלק מהחלום שלי שהוא להיות בעלים של אחת כזאת .
אז שיעשו לי סבוב :wink:
מקווה שניתראה במפגש.

וכמובן מגיע עם האונו שלי ,מי שזוכר מהמפגש ביקום.

28-12-06, 23:13
אם יהיה המשך בקארטינג לטרון אני אצטרף ודרך אגב, כמו שBLUEUNO אמר גם אני רוצה שמישהו יגשים לי חלום ויעשה לי סיבוב באיזו פיאט קופה או בראבו HGT תלוי עם מה הוא יבוא (ניר??? :wink: )

28-12-06, 23:44
אם יהיה המשך בקארטינג לטרון אני אצטרף ודרך אגב, כמו שBLUEUNO אמר גם אני רוצה שמישהו יגשים לי חלום ויעשה לי סיבוב באיזו פיאט קופה או בראבו HGT תלוי עם מה הוא יבוא (ניר??? :wink: )

אני מגיע עם הקופה ליאור. ולמרות שהרכב שלי אינו מתקן שעשועים, אני אשתדל לעשות סיבוב קצר למספר אנשים ביחד. כפוף כמובן לשינויים בלתי צפויים..

:wink:

29-12-06, 20:24
ניר, זה הזמן להתחיל למכור כרטיסים. אחרי הכל - מי יודע כמה זמן היא תישאר אצלך ;)

30-12-06, 01:58
ניר, זה הזמן להתחיל למכור כרטיסים. אחרי הכל - מי יודע כמה זמן היא תישאר אצלך ;)

תשאר עוד הרבה אביעד. לפי התכנון שלי כרגע, לפחות ב 3 השנים הקרובות... :)

30-12-06, 19:03
בראבו HGT, תוסיף קצת רעש צילינדרי לרקע

30-12-06, 20:57

אם ככה אז רק V6 של AR יוסיף צליל .

30-12-06, 21:24

גם האזעקה העצבנית שלך תוסיף לצליל (או רעש, תלוי איך מסתכלים על זה) :lol:

30-12-06, 22:45

אדי, זה אומר שאתה מגיע? (אחרת, איך יהיה לנו רעש של V6?)

31-12-06, 00:30
איזה רעש של V6 יוצא מפיאט? איזו פיאט יש עם V6 בדיוק???

לגבי נס הרים:
אופנוען בשם יגאל שהתחרה איתי במגה קארטינג במירוץ (תחילת דצמבר) הקודם סיפר לי שנס הרים שורץ משטרה, אז מי שרוצה להתחרע שם, שייקח את זה בעירבון מוגבל.

אני בפנדהעל צמיגיה הירוקים אסע כחוק :)

31-12-06, 01:18

במקרה של אדי - 164 3.0. חבל שאין לי את הכלים להעביר את הסרטון שצולם בדרך לאשדוד, שם שומעים היטב (ולא את האזעקה :) ).

כמה תמונות מהדרך לחיפה. ו...לא, זה לא פוטושופ, אלפות עם דגל של פיאט הפך למראה טריוויאלי במועדון :).
taftaf, אתה מצטרף אלינו מהצפון?
להתראות בטיול :).

http://www.fiatclub.co.il/images/haifa/h162.jpg
http://www.fiatclub.co.il/images/haifa/h165.jpg
http://www.fiatclub.co.il/images/haifa/h168.jpg

31-12-06, 02:28

לגבי נס הרים:
אופנוען בשם יגאל שהתחרה איתי במגה קארטינג במירוץ (תחילת דצמבר) הקודם סיפר לי שנס הרים שורץ משטרה, אז מי שרוצה להתחרע שם, שייקח את זה בעירבון מוגבל.

אני בפנדהעל צמיגיה הירוקים אסע כחוק :)

אני כבר מכין את עצמי. אל תתרגשו אם אני פתאום אתנתק מהשיירה...
זה הצבע הזה, הוא הגורם לזה שכל פעם עוצרים אותי בלי סיבה.

31-12-06, 03:20
זה הצבע הזה, הוא הגורם לזה שכל פעם עוצרים אותי בלי סיבה.

דווקא אותי עצרו רק פעם אחת עם הפיאט. עם סיבה. ויצאתי מזה גם עם שלילה ל-3 שבועות.
הכי מצחיק שזה היה בדיוק ביום הראשון שלי עם הרכב (באותו הבוקר קניתי אותו!). אני מניח שרציתי לבדוק כמה מהר אני יכול להשתחל לצומת כשיש לי תן זכות קדימה... :roll:

לא יודע למה נזכרתי בזה. בכל מקרה, מאז ועד היום אני נקי, טפו טפו טפו... :)

עריכה:
בדיוק שמתי לב שעם ההודעה הזו אני עכשיו מוגדר כ-"חולה פיאט". יש איזה בונוס שמקבלים חולי המותג? :wink:

31-12-06, 11:05
הנסיעה צריכה להיות בקצב אחיד בשיירה, שאף אחד לא יחשוב שהוא באיזה סטייג' בראלי. אפשר להאיץ פה ושם בקטעים מסויימים אבל בלי השתוללות מיותרת. אנחנו לא צריכים למשוך אלינו תשומת לב שלילית. גם כך עם מגוון הצבעים הצועקים שיש במועדון זה בטח יהיה בלתי נמנע. בכל מקרה אני מבקש , לנהוג באיזי. ומי שרוצה כבר אמרתי , באחריותו האישית שיעשה מה שבראש שלו , ל-ב-ד.

31-12-06, 11:43

גם האזעקה העצבנית שלך תוסיף לצליל (או רעש, תלוי איך מסתכלים על זה) :lol:

האזעקה לא צועקת בזמן נסיעה :lol:
כך שאנחנו מדברים על צליל.

31-12-06, 11:46

כתוב אנגלית על גבי לבן "AR ",לא? אתה לא יודע מה זה אומר 8O ? תמכור מהר את הפיאט ותפרוש מהמועדון :!: :!: :!:
:lol: :lol: :lol:

01-01-07, 22:21
אני מגיע אם היפה שלי הבראבה הלבנה אא וגם אמא רוצה ליקפוץ לטיול אין בררה!!! מיצטער מראש :oops:

01-01-07, 22:53
נחשו על מה עמלתי עכשיו? נכון, מפה !
בעיקר לצפוניים שרוצים להגיע, שתראו שזה ממש לא מסובך.

הוראות כתובות שכדאי לשמור איתכם:
ההוראות יביאו אתכם אל נקודת המפגש.

עולים על כביש החוף (מס 2) מאיפה שבא לכם, ונוסעים עליו לכיוון דרום.
יוצאים במחלף גלילות לכיוון ת"א (זהו איילון).
אחרי שעלינו על איילון, ממשיכים עליו לכיוון דרום, ועוברים את כל מחלפי ת"א למינהם. המטרה שלנו היא כביש מס 1 לכיוון ירושליים.
אחרי שעוברים את כל מחלפי ת"א, מגיעים למחלף גנות. תוכלו לזהות אותו כי כביש 4 חותך אותו. לא עולים על כביש 4 אלא ממשיכים ישר על כביש מס 1 לכיוון ירושלים.
במחלף שפירים (הבא אחרי גנות) פונים שמאלה לכיוון כביש 412 צפונה.
ממשיכים עם הכביש עד לצומת יהוד מערב.
בצומת יהוד מערב ממשיכים ישר.
פניה ראשונה (כיכר) שמאלה זהו רחוב משה דיין.
פונים שמאלה בכיכר, ולאחר נסיעה של עוד כחצי דקה תראו את קניון סביונים משמאלכם.
כנסו לחניה וחפשו אותנו.

לגבי השאר, כביש 4, במחלף גנות יוצאים לכיוון ירושלים (כביש מס 1) וממשיכים אחרי ההוראות משם.

אני מזהיר מראש, המפה ברזולוציה גדולה מאוד.
לחצו על המפה כדי לראות בגדול:
http://img299.imageshack.us/img299/9757/mapnn5.th.jpg (http://img299.imageshack.us/my.php?image=mapnn5.jpg)

חסר למישהו עכשיו שלא יגיע בגלל התירוץ של "אני לא יודע איך להגיע" :wink:

הוספתי את זה גם להודעה הראשונה בשרשור.

02-01-07, 00:21
נכס יקר אתה גדעון.. :D

כל הכבוד..

02-01-07, 08:21
נאמרו קודם תרוצים כגון -" הרכב שלי לא אמין בשביל נסיעות ארוכות" - אז תפטר ממנו ותזמין מונית.

"מקום המפגש רחוק לי מדי, זה לא במרכז" - אם לא שמתה לב ,זה טיול ולא מפגש נייח.

ועוד כמה שלא בא לי ממש להזכיר אותם כי זה :twisted: :twisted: :twisted:

02-01-07, 21:14
לצערי אני הפעם לא אגיע לטיול בגלל המרחק (לא בגלל שהרכב אינו אמין. בזכות הטיפולים שהרכב מקבל הוא יגיע לכל מקום בארץ שאני ירצה לנסוע).

נותר לי רק לאחל לכם בהצלחה בטיול. אני מקווה שכל מי שאישר כאן אכן יגיע, לא כמו בפעם שעברה...

ניר לא לשכוח לצלם סירטונים, ואוראל וגדעון לא לשכוח לצלם תמונות.. :wink:

בטיול האחרון לכיוון טבריה לא היו בעיות של חוסר משמעת בהתנהלות השיירה, לפחות לא מהקטע שבו אני הצטרפתי אליכם (כביש 70 יוקנעם), מקווה שהמגמה תימשך ושאחרי שתחזרו נשמע רק דברים טובים..

02-01-07, 21:28
זה בסדר גיא יש לך פטור בגין השתתפות מרובה בפעילויות בכלל, ובפורום בפרט.

לא נזכור לך את זה לרועץ... :wink:

06-01-07, 00:31
ונקווה להנות שמעתי שאתם עושים חיים

06-01-07, 15:27
:idea: ד"א אני יוצא מנתניה , אם משהו מהצפון רוצה להצטרף - אין שום בעיה.

(לא להצטרף אליי לרכב, אלא אחרי ברכב)

06-01-07, 15:32
:idea: ד"א אני יוצא מנתניה , אם משהו מהצפון רוצה להצטרף - אין שום בעיה.

(לא להצטרף אליי לרכב, אלא אחרי ברכב)
אני יוצא מחדרה נפגששש

06-01-07, 15:51
תחנת אוטובוס ממש בכניסה לוינגייט , הולך?

06-01-07, 16:09
סידרתי את עניין השמירות - מקווה להגיע בכוחות עצמי (ואם לא, נתפוס טרמפ עם גדעון :wink:).

06-01-07, 16:12
הולך
אני מגיע מחיפה.

06-01-07, 16:26
ok 8)

לגבי שעה מדוייקת נקבע בהמשך...

06-01-07, 16:52
הולך
אני מגיע מחיפה.

תבדוק ה"פ

06-01-07, 19:50
אמנם אני רואה שאתם עושים מפגשים מאוד נחמדים ומאוד הייתי רוצה להצטרף לראות ולהתעניין על איך אתם מתפעלים.. :)
אני בטוח שזה יהיה חוויה מעניינת בשבילכם
אמנם אני לא יזכה לבוא כי פשוט אין לי זמן ויש לי המון מה לעשות בסדר העדיפיות
אבל מצפה לראות פה את התמונות וסרטונים על מה שתכנתם אחרי המפגש שלכם :wink:
ואל תשוללו בכביש סעו בשלום ודרך הצלחה! :)
תבלו!

כנ"ל גמאני בחיפה

07-01-07, 15:53
לפי עדכון אחרון שקיבלתי :
יצטרפו אונו טורבו (שלי לשעבר) ו -AR 145
:lol:

07-01-07, 18:54
אני מקווה לקבל גם דיגלון של פיאפ, אני לא רוצה להרגישלא קשור [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] :wink: .

07-01-07, 20:01
אני מאוד מקוה ש5 דפי תגובות בזמן כל כך מועט מפרסום השירשור מעידים על טיול נחמד מאוד עשיר בסמל האיטלקי :)

אני מצידי עוד הצהרתי על כוונות בדף הראשון....

ואני מזכיר לכל אלו שהגיבו אחרי,

אם אני לא מתקן את הצבע של האוטו לא לצוחקים עלי!!!!!!!!!!!!! :wink:

07-01-07, 20:51
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח
סתם.

למה אתה לא צובע את האוטו לפני הטיול??

07-01-07, 21:26
לא בטוח שיצא לי, אני בתהליך של וויכוח מול פיאט על לקיחת אחריות

15-01-07, 11:48
ביום שבת משעות הצהריים יירד גשם מידי פעם באיזור ירושלים. תכלס- לא אמור להפריע לנו. גם לא מדובר במשהו משמעותי. אבל, זה אומר שמנגל וכו לא יהיה וכל אחד מתבקש להביא עימו אוכל מהבית. אם יהיה ביקוש למזון אחר, ננסה למצוא מסעדה באיזור.

אם יש עוד הערות, שאלות. כעת זה הזמן..

15-01-07, 12:45
ביום שבת משעות הצהריים יירד גשם מידי פעם באיזור ירושלים. ..

אתה כזה ילד גדול, ואתה עדיין מאמין לתחזית מזג האויר? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

שלא יצוצו עכשיו כאלה שיגידו שהרכב שלהם לא מספיק אמין בשביל לנסוע בקצת גשם :mrgreen:

15-01-07, 12:56
ביום שבת משעות הצהריים יירד גשם מידי פעם באיזור ירושלים. ..

אתה כזה ילד גדול, ואתה עדיין מאמין לתחזית מזג האויר? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

שלא יצוצו עכשיו כאלה שיגידו שהרכב שלהם לא מספיק אמין בשביל לנסוע בקצת גשם :mrgreen:

לא פונקציה של אמונה אדי , כי אין לי תכלס. אבל עדיף להקדים תרופה למכה, כי באיזשהו שלב יקום מישהו ויתלונן על האפשרות לגשם באיזור על פי התחזיות... :wink:

ואם יש מישהו כזה כמו שאדי ציין, אנא חסוך מאיתנו את התובנות..

15-01-07, 18:05
לניר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

שאלת לגבי המסעדות אז יש מסעדה טובה באבו גוש שנקראת נאורה

ממולצת בחום!!!!

15-01-07, 18:18

ממולצת בחום!!!!

באבו גוש יש מספר מסעדות מצויינות. בכל מקרה, מכוון שבפעם הקודמת לא הייתה הסכמה כללית לגביי מסעדה, אנחנו לא מזמינים שום דבר מראש הפעם הזו.

אם יהיו מספיק אנשים שיביעו רצון לאכול במסעדה, נארגן את זה תוך כדי הנסיעה.

רשמתי את שם המסעדה לפניי גילי, תודה.

15-01-07, 18:21

ממולצת בחום!!!!

באבו גוש יש מספר מסעדות מצויינות. בכל מקרה, מכוון שבפעם הקודמת לא הייתה הסכמה כללית לגביי מסעדה, אנחנו לא מזמינים שום דבר מראש הפעם הזו.

אם יהיו מספיק אנשים שיביעו רצון לאכול במסעדה, נארגן את זה תוך כדי הנסיעה.

רשמתי את שם המסעדה לפניי גילי, תודה.

דרך אגב יש גם מסעדה טובה שנקראת "המסעדה הלבנונית"

15-01-07, 19:49
ביום שבת משעות הצהריים יירד גשם מידי פעם באיזור ירושלים. תכלס- לא אמור להפריע לנו. גם לא מדובר במשהו משמעותי. אבל, זה אומר שמנגל וכו לא יהיה וכל אחד מתבקש להביא עימו אוכל מהבית. אם יהיה ביקוש למזון אחר, ננסה למצוא מסעדה באיזור.

אם יש עוד הערות, שאלות. כעת זה הזמן..

תחזית ליום שבת ה- 20.1

בשעות הבוקר המוקדמות יהיה מעונן חלקית עד מעונן ותחול ירידה בטמפ'. משעות לפני הצהריים יחל לרדת גשם מקומי בצפון הארץ אשר יתפשט עד לצפון הנגב, הרוחות יתחזקו וייעשו ערות. משעות הצהריים הגשמים יתחזקו משמעותית וילוו בסופות רעמים וברקים.

הטווח עוד רחוק לכן יש לקחת את התחזית בעירבון מוגבל. עדכונים שוטפים בהודעה זאת.

15-01-07, 21:03
גיא, כל תחזית היא בערבון מוגבל ובכל מקרה, מדובר בגשם מקומי לפרקים במקרה הגרוע מכל. בהחלט לא עילה לביטול או דחייה.

16-01-07, 11:16
יופי מתאים מאוד, האם אנשי הגחנון מגיעים??????????
אם לא , לא מגיע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

מישהו ניסה ליצור קשר עם הוותיקים ולהזמין אותם לבוא, אולי שליחת הזמנה דרך המייל

בועז עצמון

16-01-07, 23:56
לא ידעתי שאני וחברה שלי גחנונים!!!חח אולי היא כן!
לגבי הגעתי עוד לא החלטתי....יש מצב שאני אעבוד ולא אוכל להגיע....אבל [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] בטח יגיע
אז לפחות יהיה נציג מהמשפחה.
אם יצא לי אני מתניע ובא גם!(עם גחנונים)

שחרון

17-01-07, 10:09
גם אתמול הבטיחו גשם באזור המרכז.....

17-01-07, 11:26
אבל ניר, פיאט נמסות במים :P

17-01-07, 11:32
אבל ניר, פיאט נמסות במים :P

לא נורא, תשימו קפפת גומי על המכסה מפלג, קצת WD-40 , ואפשר לנסוע ...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

17-01-07, 22:08
כמה אנשים ~ צפויים להגיע?

17-01-07, 22:08
:idea:

17-01-07, 23:12
אנחנו במעקב אחר התחזיות.
מכיוון שהמסלול תוכנן בקפידה ויש הענות גבוהה מצד החברים על גבי דפי הפורום, בהודעות פרטיות ובע"פ אנו לא ממהרים להספיד את השבת הקרובה ולדחות את הטיול.
ב-24 השעות הקרובות נחכים עוד "טיפה" :) ונצא בהודעה מתאימה.
יעזור לנו אם תאשרו את השתתפותכם עד לקבלת ההחלטה הסופית.

18-01-07, 00:04
לפי דעתי המזג אויר לא יהיה עד כדי כך סוער שיצדיק את דחיית הטיול בשבת הקרובה אבל, זאת דעתי האישית.
נ.ב.
אני ללא ספק מגיע.

18-01-07, 08:08
זה טיול, ולא מפגש , כך שקצת גשם לסירוגין לא צריך להווה שום בעיה.

18-01-07, 10:08
שלום לכולם. נרשמתי מזמן, אבל רק כעת "מגלה" אתכם. האם אפשר לקבל קצת מידע על החברים המטיילים? כולם נשמעים כמן נהגים סופר מקצועיים ומביני ענין ,חברים וותיקים וצעירים .
בקיצור עם מי אני אמורה לטייל? תודה וטיול מוצלח. :wink:

18-01-07, 10:33
זה לא כך בכלל כי אנחנו חתך של עם ישראל. מצעירים חיילים ועד אלי הקשיש בן 59 שנים.
מלבד החיילים היתר עוסקים בעבודות ומקצועות שונים או לומדים או שניהם גם יחד.
בינינו יש מעט נהגים מצטיינים או כאלו שעסקים קצת בנהיגה ספורטיבית ורוב רובנו נהגים רגילים והמאחד אותנו זה מכוניות פיאט ואהבת מכוניות בכלל.
יש כמה חברים שהנם גם בעלי מקצוע בתחום הרכב ומנסים לסייע לחברים ביעוץ טכני והכוונה.
אני מבטיח לך שאם תבואי לטיול המאורגן רק תהני וצמיד תוכלי גם להצטרף אל מישהוא אחר אם לא תרצי לנהוג בעצמך ועשינו כך גם בטיול האחרון לצפון.
להתראות בשבת.

18-01-07, 10:49
אנו מבקשים ממי שמתכוון להגיע, שיואיל בטובו להודיע על כך עד סוף היום.

אדי, החברים שלך עם האלפא והאונו טורבו מגיעים?

תודה
ההנהלה

18-01-07, 11:10
עקב יום הולדת שנשכח, נוכחותי תהיה חלקית או שלא תהיה... :( :( :(
אם באמת נצא ב 10, תוך כמה זמן אמורים להגיע לנקודת היעד?

18-01-07, 11:16
עקב יום הולדת שנשכח, נוכחותי תהיה חלקית או שלא תהיה... :( :( :(
אם באמת נצא ב 10, תוך כמה זמן אמורים להגיע לנקודת היעד?

ציון, אם תגיע לשם בלחץ אז חבל. התכנון היה להסתובב עד החשכה ולצלם את השיירה גם בלילה. מכוון שאין לנו מושג ירוק מה יהיה עם הגשם, כרגע לא ברור בכלל מה יהיה.

תאורטית , הגעה ליעד היא עניין של 45 דקות בערך. אבל שם אנחנו מתסובבים כמה שעות וכו.

היום בלילה נדע בידיוק מה קורה..

18-01-07, 11:17
אדי, החברים שלך עם האלפא והאונו טורבו מגיעים?

בטח,לנו גשם ממש לא מפריע
כבר החלפנו שמנים... :mrgreen:

18-01-07, 11:26
איש יקר אתה אדי.. :)

גשם לא צריך להפריע לאף אחד. נהפוך הוא! אני חושב שלעשות נסיעה בגשם ולצלם אותה היא חוויה בפניי עצמה. בייחוד באיזורי ההרים של בית שמש.

נקווה שהחברים פה יקחו דוגמא ממך..

18-01-07, 11:30
אני את האמת חשבתי על אותו דבר בדיוק, שמש יש לנו מספיק מעל ומעבר, וגשם...
זה אמור להיות כיף :mrgreen:

חוץ מזה, גשם לא יורד פה כל היום בלי הפסקה ... :idea:

18-01-07, 13:36
מאשר הגעה שוב :twisted:

18-01-07, 15:20
גם מאשר שוב הגעה.

18-01-07, 17:43
אני מגיע עם אדי. אני נפגש איתו בנתניה 8)

18-01-07, 18:08
אני מגיע עם אדי. אני נפגש איתו בנתניה 8)

מצויין..

להמשיך לאשר . לא להמתין לרגע האחרון.

18-01-07, 18:24
שלום שלום
99 אחוז אני יגיע
אם אפשר להגיד לי בדיוק איפה נפגשים באיזה שעה והאם צריך להביא משהוא?

18-01-07, 18:31
אני עדיין מגיע כמובן :)

החברה והכלבה עושות כרגע פרצוף של "אבל ירד גשם!"

18-01-07, 19:32
מגיע בוודאות מלאה.

רבותי, טפטוף קל לא יעצור אותנו.

שוב, מפה נמצאת בהודעה הראשונה בשרשור זה.

18-01-07, 20:05
אמא מיצטרפת לטיול לצערי הרב היא הספונצרית של הדלק שחי [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח :oops:

18-01-07, 21:01
מאשר הגעה ..מגיע עם הבת זוג (החדשה...)

ושום גשם כמובן לא יעצור בעדינו ..
אה והפעם הדגל הגדול לא עליי בבקשה...[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח

18-01-07, 22:31
התחזית המדויקת ליום שבת (מצטער לעדכן עדכון כזה):

גשם מקומי יחל לרדת בבוקר בצפון הארץ ומרכזה, משעות הצהריים יתחזקו הגשמים וייעשו בינוניים עד כבדים ויתפשטו עד צפון הנגב בהדרגה. משעות הערב ישרור מזג אויר גשום וסוער מצפון הארץ ועד צפון הנגב. הרוחות יתחזקו וייעשו ערות עד 70 קמ"ש ותחול ירידה ניכרת בטמפ'. משעות הלילה הגשמים ייחלשו.

http://www.mkm-haifa.co.il/schools/ofarim/season/winter/gasam.4.gif

הטמפ' החזויות ליום שבת:

חיפה: מ- 7 מ"צ בלילה ועד ל- 15 מ"צ ביום.
תל אביב: מ- 8 מ"צ בלילה ועד ל- 16 מ"צ ביום.
ירושלים: מ- 5 מ"צ בלילה ועד ל- 11 מ"צ ביום.

מקורות: השמ"ט (השירות המטרולוגי הישראלי), פורום מז"א תפוז, אתר מז"א בועז דיין, אתר מז"א טל שמאי.

19-01-07, 00:49
הטיול יוצא לפועל.
אם בטיול הקודם נהניתם :) (http://www.fiatclub.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1090&postdays=0&postorder=asc&start=60), על הטיול הקרוב נכתב: "ניר, יפה בחרת אכן זה אזור יפה שיש איתו גם הנאת נהיגה של כבישים עם עליות וירידות ופיתולים ובשילוב אתרים יפים..." ואני אעיד שניר לא פסח על שום פרט.
אתם מוזמנים להמשיך להגיב, מקווים לראותכם ולקרוא פחות תגובות "לוואי" בסגנון "נראה שנהינתם/חבל שלא באתי/איך לא התעוררתי".

גיא, התיאורים שכתבת בתוספת הפונטים הגדולים לא היו מביישים את כתבנו בצפון מנחם הורביץ :wink: , אנחנו מבטיחים תמונות וסרטונים, המשך להשקיע ולעדכן אותנו.

להתראות בשבת :) .

19-01-07, 10:40
מגיע עם גדעון :wink:

19-01-07, 15:14
בכל אופן מקווה לראות את כולם מחר ומקווה מאד לראות יותר חברים הפעם..

19-01-07, 15:17
תהנו אנשים :) וסעו בזהירות!!!

19-01-07, 16:08
מגיע :)

כמו שאמרתי אי שם בדף הראשון של השירשור אני מביא מנגל, אבל בלי גחלים :), אם צריך עוד משהו נא לומר שאני אדע להתארגן בהתאם, בינתיים החברה הבריזה ככה שזה רק אני והכחולה שלי.....

19-01-07, 16:33
אני חדש באתר :)
לצערי לא אוכל להצטרף אליכם לפעם הראשונה שלי!
אבל בפעם הבאה אני מקווה שאוכל להגיע בלי בעיות (באמת מסורת נחמדה)
בכל מקרה תהנו
ושתהיה נסיעה טובה ובטוחה, והרבה כיף
בוזי (ירושלים)

19-01-07, 17:03
מגיע :)

כמו שאמרתי אי שם בדף הראשון של השירשור אני מביא מנגל, אבל בלי גחלים :), אם צריך עוד משהו נא לומר שאני אדע להתארגן בהתאם, בינתיים החברה הבריזה ככה שזה רק אני והכחולה שלי.....

אין צורך במנגל תומר. חבל סתם . שכל אחד יביא לו ארוחה קלה מהבית, ואם ייצא לנו נעצור באיזו מסעדה..

19-01-07, 20:35
מדברים על מזג אוויר סוער למדי :(

19-01-07, 20:46
אוראל, אני יכול להרגיע אותך ולומר שלא יהיה מז"א סוער למדי..

מה ההגדרה של מז"א "סוער" בישראל? קצת רוחות, גשם חזק וסופות רעמים וברקים בודדות. החזאים בארץ תמיד אוהבים להגזים.
ממש לא סערה רצינית כמו שאתה רואה באירופה.

קחו את הטיול מחר כחוויה של טיול בגשם, צילומי המכוניות הרטובות עם מגבים, אורות ופנסי ערפל פועלים. הריי עוד טיול בגשם לא יהיה בקרוב..

תהנו! :)

19-01-07, 20:49
מדברים על מזג אוויר סוער למדי :(

מזג אוויר סוער? אוראל, אתה? בתור אחד שהסתובב באירופה הגשומה לא מעט, קשה לי להאמין שזה ממש מזיז לך משהו כמה ממטרים פה ושם.

חלאס, כולא גשם.. וזה גם חלק מהחוויה. בכל מקרה יוצאים באיזור 10, ונחזור אחה"צ כשהגשם ה "כבד" רק יתחיל להגיע למרכז.

מה קורה לכם.. :?

19-01-07, 21:42
אני דווקא שמח שיירד מחר גשם, אולי זה ינקה לי קצת את האוטו :wink: .
יכול להיות שיבואו גם אחותי וחבר שלה אבל זה ממש לא בטוח. לא הבנתי בסוף מה קורה, כל הטיול רק נוסעים וזהו או שיש פעילויות כמו לאכול משהו או לשבת באיזה מקום? ושאלה נוספת היא מתי להיות ביהוד כי אני תוך שניה מגיע לשם אז 9:30 או 10:00?

נ.ב.
אני כבר עכשיו מתנצל אבל האוטו שלי נראה פשוט זוועה כי הוא ממש מלוכלך וגם נוסף לו שפשוף לא כל כך יפה (אמא שלי עשתה) :cry: ולא היה לי זמן כל השבוע לנקות אותו אז שוב אני מתנצל על כך.

19-01-07, 22:44
שוב אני אומר..

נפגשים במגרש החנייה ב 9:30. יוצאים ב10 לכוון בית שמש. יש מסלול, הוא ייערך כמה שעות.

אוכל - להביא מהבית , אם יתאפשר ויהיה רצון, נעצור במסעדה באיזשהו מקום.

להתראות מחר

19-01-07, 23:58
עצוב :( אני לא מגיע בסוף :(

אני חולה והמזג אוויר לא לטובתי.... תהנו חברה..... ושבת שלום

20-01-07, 06:53
ניר, אני לא מפחד מהגשם :P

חס וחלילה - אני פשוט לא אגיע עם האוטו הפעם, זה מה שמבאס :(

20-01-07, 07:50
לצערי לא אוכל להגיע מכיוון שחליתי בשפעת חשבתי שהיום ארגיש יותר טוב אבל עדיין יש לי חום גבוה.
תעשו חיים ותהנו.

20-01-07, 08:52
לכל החולים - תרגישו טוב! והחלמה מהירה! :)

20-01-07, 17:51
היה מפגש טוב - אהבתי מאוד :wink:

תמונות יהיו מאוחר יותר :P

20-01-07, 18:20
היה מצויין. כל הכבוד לניר על המסלול, לכולם שהגיעו וכמובן לכל מי שנתן יד רגל או עצה בקשר לבעיית החשמל שהייתה לי.

ולגבי מזג האוויר, את הגשם פגשנו רק בדרך חזרה הבייתה.

20-01-07, 18:32
חברה היה טיול מדהים. כל הכבוד לניר ששוב תכנן מסלול מעלף ומהנה שאני אפילו הייתי בהלם שהפונטו הקטנה שלי עמדה בכל הפיתולים האלה ובאמת הפתיעה אותי למרות ששוב הGPS עשה את הטעות שלו ונכנסנו לאבו גוש לסיבוב התרשמות.
שמחתי לפגוש את כולם שמחתי לקבל טיפים מדני ומאוראל ומגדעון איך לנצל נכון את האוטו בפניות ובכלל מאוד מאוד נהנתי.
מחכה כבר בקוצר רוח לראות תמונות וסירטונים.

נ.ב.
אני הרבה מאוד זמן לא אשכח את הסיבוב על הקופה. תשמעו, האוטו הזה פשוט מדהים!!!

20-01-07, 18:32
וכמובן לכל מי שנתן יד רגל או עצה בקשר לבעיית החשמל שהייתה לי.

כן כן... זמני קבוע :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

היה אחלה טיול, במיוחד הנסיעה בחזרה, בה "אתם" נרדמתם איפה שהוא מאחור ...(ניר וגילי יודעים בדיוק למה הכוונה). ד"א הכל תועד במלצלמה שלי והמצלמה התחקירנית של גילי :mrgreen:

באמת שווה לראות

היה ממש כיף :mrgreen:

20-01-07, 18:49
טיול מהנה בהחלט, נהנתי כל זמן שהייתי למרות שהייתי צריך לפרוש מוקדם.
בכל מיקרה שמח ליראות שישנם דברים שיוצאים לפועל.
מקווה שיהיו עוד הרבה מפגשים.

ותודה מיוחדת לניר אל הסיבוב שהעניק לי אל הקופה פשוט מדהים מדהים.........

20-01-07, 19:12
תודה רבה לכולם!
ולכל אלה שפגשתי היה ממש ממש כיף.
מצטער שנאלצתי לפרוש לפני הנסיעה לאבו גוש (בדרך כלל אני נשאר עד הסוף..:)..)
אבל באמת שהיה כיף..

וסליחה מכל אלה שנסעו אחריי ונאלצו לסבול את הברקסים שלי ...:)
אבל באמת היה כיף והיה נחמד והמסלול היה ממש יפה.

וחימם את הלב לראות את החברים עוזרים לחבר בשעת צרה (בעיית חשמל במקרה זה) .
תמיד נחמד כמובן לפגוש את רפי לין האיש והתופעה.

בקיצור.. תגידו... מתי?... מתי המיפגש הבא?...

שבוע נעים לכולם

20-01-07, 19:52
תודה ענקית לכל הקבוצה המדהימה שהגיעה :!: היה פשוט תענוג לנהוג איתכם.

אדי כרגיל, עם ה V6 המזמר פשוט מחמם את הלב ומרטיט איברים. תודה כמובן לאלפא 145 ולאונו טורבו שהפגינה עליונות על הכביש בכל רגע נתון.. :)

תמונות וסרטונים כמובן שיהיו, אבל לנוכח אופי הצילומים והגיוון בהם, זה ייקח זמן. אני מקווה שתהנו בסוף..

תודה לכולם, היה אחלה.

להתראות ברמת הכובש ב 9.2.07...

20-01-07, 20:07
וסליחה מכל אלה שנסעו אחריי ונאלצו לסבול את הברקסים שלי ...:)
אבל באמת היה כיף והיה נחמד והמסלול היה ממש יפה.

צביקוש, היו חבר'ה שרצו להנות - ואתה די עיכבת אותם (וזה בלשון המעטה)...
בפעם הבאה פשוט תיתן להם לצאת לפניך, וכך פשוט לא נאלץ לסבול (להתעצבן, ולשבור את הראש מתי לעקוף אותך :evil: :wink:).

נ.ב,
אין כאן שום מטרה להעליב או לפגוע
רק עצה ידידותית לעתיד :)

ושוב,
היה מפגש מעולה.
החבר'ה - כרגיל - מעל ומעבר :P

20-01-07, 20:55
בקיצור.. תגידו... מתי?... מתי המיפגש הבא?...

המפגש הבא קרוב מתמיד. אתה מתכוון מתי הטיול הבא מבית היוצר של ניר :wink: .
היה טיול מעולה, חברים חדשים, נוף מרהיב, כבישים... ללא מלים.
יש חומר גלם מעולה לסרטונים ותמונות יפות מאוד.
אני משוכנע שכולכם נהניתם ולכן את התודה אני מוסר לניר, על התכנון והארגון.

להתראות ב-9.2 ברמת הכובש :) .

20-01-07, 21:17
היה כיף.
נבחר לטיול יופי של מסלול, לא ידעתי שיש דברים כאלה בארץ, ההרגשה כמו בשוויץ.

תהיה גלריה כלשהי?

אני חושב שהיה לכולם מספיק זמן להתחרע גם לבד כשעצרנו בפארק בריטניה.
הכבישים של נס הרים נראו עמוסים כך או כך, בלי קשר לנסיעה בשיירה או לא.
היו כמה רגעים שהנהיגה של כמה אנשים הייתה ,איך לומר, לא מנהלתית, ולדעתי זה קצת בעיה כאשר נעשית נסיעה כקבוצה.
כאשר אתם בודדים אין לי בעיה עם זה, תעשו מה שאתם רוצים.
בכל זאת, חלק מאיתנו נוסעים עם 60 כוח סוס :) , ואצל חלקנו כמה כבר ברחו מהאורווה.

אגב, מי זה הבחור שהיה עם הפונטו הלבנה והחולצה של הרדבול טרק אטאק?

20-01-07, 22:03
אחלה של טיול :)
חביב מאוד המקטע הראשון אני מוכרח לציין, לא ידעתי שהוא קיים, ויצא לי להסתובב הרבה באיזור. הוא הרבה יותר בטיחותי מאשר האיזור של נס הרים.

תודה לניר על ארגון המסלול, וגם ל GPS, שכנראה שגם אני אקנה לי צעצוע שכזה בקרוב.

20-01-07, 22:11
לכל אלה שהפריע להם הבלימות שלי
הסיבה לבלימות היא מגבלות בפיאט אונו פשוטה בניגוד לרכבים אחרים שהיו..
עוד סיבה היא מכיוון שמדובר למרבה הפלא בכבישים שאיני מכיר ובירידות עליות וזוויות חדות שמעבר למגבלות הרכב שלי ואני גם לא מכיר אותם אני מטבעי לא נוסע מהר בקטעים שכאלה .. בכל זאת אני בא להנות מטיול ולא להתאבד.. בכל זאת פיאט אונו הוא לא רכב יציב במיוחד על הכביש ועל כך יעיד כל בעל פיאט אונו.... ולא כל שכן כמדובר בכבישים צרים לא מוכרים שאין לך זווית ראיה לגבי רכב שמגיע ממול..
פעם הבאה פשוט תיהיו לפניי (רגע בעצם הייתם לפניי ממילא רוב הזמן..[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח)
וכך לא תצטרכו לסבול מאיטיות ......

ושוב מצטער על האיטיות שלי.... בפעם הבאה אשתדל לדמיין שיש לי פורשה.. :)

20-01-07, 22:19
למרות שלא הייתי בטיול עקב מגבלות מרחק- ניכר כי נהנתם בטיול ושהיה לכם מסלול מצויין. מחכה לתמונות כדי לראות מה הפסדתי..

צביקה, אני מבין אותך בהחלט, הרכב בלתי יציב לחלוטין בסיבובים וכל סיבוב במהירות של מעל 40 קמ"ש יש הרגשה שהרכב עומד להתהפך. (כן, הבולמים חדשים וכל הרכב חדש.. :wink: )
אם הייתי בא לטיול הייתם צריכים לסבול כנראה גם את הבלימות שלי..

מאוד הצטערתי לשמוע כי כמה מהחברים חשבו שהם נמצאים לבד על הכביש ועקפו מהשוליים ועל פס לבן רצוף, פשוט חבל.

20-01-07, 22:44
מאוד הצטערתי לשמוע כי כמה מהחברים חשבו שהם נמצאים לבד על הכביש ועקפו מהשוליים ועל פס לבן רצוף, פשוט חבל.

לא חבל על שום דבר, הכל בוצע בצורה יפה אלגנטית ובטיחוטית, יש אנשים שיעדו על כך .... :mrgreen:
נכון , אנשים ???

תבין ,פשוט יש מכוניות שאין להם מספיק מקום,בנוסף לנהגים שחוסמים את המקום הקיים.

20-01-07, 22:47
היה כיף.
בכל זאת, חלק מאיתנו נוסעים עם 60 כוח סוס :) , ואצל חלקנו כמה כבר ברחו מהאורווה.

אצלי ב FORD FIESTA '83 עם מנוע 1.000
יש תאורטית 45כ"ס ,
לערכתי לפחות 15-20 חלפו עם הרוח . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

אני עוד לא פסלתי את האפשרות להגיע איתה לגימיקאנה :lol: :lol: :lol:

20-01-07, 22:52
צביקה, אני מבין אותך בהחלט, הרכב בלתי יציב לחלוטין בסיבובים וכל סיבוב במהירות של מעל 40 קמ"ש יש הרגשה שהרכב עומד להתהפך. (כן, הבולמים חדשים וכל הרכב חדש.. :wink: )
אם הייתי בא לטיול הייתם צריכים לסבול כנראה גם את הבלימות שלי..

אני לא יודע לגבי פיאט אונו, אני יכול להעיד לגבי הפנדה שלי שבמימדיה דומה לאונו, שלמרות שיש לה זווית גלגול די גדולה, הגה של משחקי וידאו וצמיגי 155/13 חוסכי אנרגיה, יצא לי בחלקים מסוימים לנהוג מהר יותר מבעלי האונו ולהרגיש בטוח מאוד.

השתמשו בבלימת מנוע, רוב הזמן הייתי על הילוך 3 ולפעמים 2 וככה לא תאבדו את עוצמת הבלמים שלכם.

20-01-07, 23:29
היה טיול מצויין, הכבישים הנוף והאנשים פשוט מדהימים, תודה רבה לכל המארגנים ולכל החברים שהגיעו, ואדי אתה צודק בהחלט במה שאמרת, שהכל בוצע בצורה יפה אלגנטית ובטיחותית, בכל זאת זה טיול שלפחות חלקו מוקדש לנהיגה, ובנוסף בקטעים היפים שהראות מצויינת ואין אף אחד ממול אפשר לעשות כמעט הכל, כולל לעוף, וחלק מהחברים הרגישו פה מה זה לעוף

לא חבל על שום דבר, הכל בוצע בצורה יפה אלגנטית ובטיחוטית, יש אנשים שיעדו על כך .... :mrgreen:
נכון , אנשים ???

תבין ,פשוט יש מכוניות שאין להם מספיק מקום,בנוסף לנהגים שחוסמים את המקום הקיים.
למי ששאל מי זה עם הפונטו הלבנה, אז זה אני :roll:

21-01-07, 15:40
היה קצת ברדק לערוך.. אבל , סך הכול, די ממצה.

קישור לסרטון הראשון [סוג של הקדמה ].. http://www.youtube.com/watch?v=PEk862pVb58

קישור לסרטון השני.. [קצת יותר בשר].. http://www.youtube.com/watch?v=Oe898yttOV0

תהנו.. :wink:

21-01-07, 16:35

קישור לסרטון הראשון [סוג של הקדמה ].. http://www.youtube.com/watch?v=PEk862pVb58

למה הסרטונים באיכות גרועה?? והם כל זמן נתקעים....
זה פשוט מעצבן

21-01-07, 17:17
ממש מדהים...
יש לי עוד כמה סרטונים יפים שנעביר לכם בהמשך.

21-01-07, 17:20

זה פשוט מעצבן

במקום להתלונן , היה צריך להגיע, ולראות הכל ב LIVE.
אוי סליחה, בטח ה BRAVO "שלך" עם המספרים של שויץ, לא קבלה רשיון רכב ישראלי???
וחצי שנה של סטטוס "תייר" נגמרו אה???

21-01-07, 17:42

זה פשוט מעצבן

בואנה אתה באמת בן אדם חסר חיים אני לא ירד לרמה שלך ולא יתייחס כי אתה לא שווה
במקום להתלונן , היה צריך להגיע, ולראות הכל ב LIVE.
אוי סליחה, בטח ה BRAVO "שלך" עם המספרים של שויץ, לא קבלה רשיון רכב ישראלי???
וחצי שנה של סטטוס "תייר" נגמרו אה???

בואנה אתה באמת בן אדם חסר,וממורמר מהחיים אני לא ירד לרמה שלך ולא יתייחס כי אתה לא
שווה רבע התייחסות :lol: :lol:

21-01-07, 17:44
u r pathetic

:mrgreen:

21-01-07, 17:55
אדי, פעם הבאה אני איתך :wink:

הצליל... הצליל... :twisted: :twisted:

21-01-07, 17:59
אדי, פעם הבאה אני איתך :wink:

הצליל... הצליל... :twisted: :twisted:

אין שום בעיה

יותר נכון - כוח שמלווה בצליל
:mrgreen:

21-01-07, 18:10
אני נוטה להאמין לך :wink: :twisted:

21-01-07, 18:16

21-01-07, 18:34
למה אין דגמים אחרים הבראבה שלי מקפצת שם [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] קשה לישלוט על האוטו הזה בכבישים שהיו שם הוא נוראה לא יציב... :wink:

21-01-07, 19:00
למה אין דגמים אחרים הבראבה שלי מקפצת שם [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] קשה לישלוט על האוטו הזה בכבישים שהיו שם הוא נוראה לא יציב... :wink:

BRAVA - נורא לא יציב???
אני ממש חולק על דעתך.
זה דווקא יציב (במידה והכל תקין כגון בולמים,קפיצים,מוט מייצב, משולשים ושאר החיות ממשפחת המתלה)

21-01-07, 19:11
סרטונים נחמדים...

21-01-07, 19:15
מי הנוכל שצילם את הצלם? :wink:

21-01-07, 19:29
איך יום שבת אני ניכנס לסיבוב ואני מרגיש כאילו בלאט הרכב הולך לעוף נחוי ????!

21-01-07, 19:35
לא יודע לנהוג אולי? :roll:

21-01-07, 19:52
אחלה סירטונים :)

חבר'ה אני מזכיר, תמונות שמעלים, ללא מספרי רישוי בבקשה.

21-01-07, 19:57
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח מה הקשר לא יודע לינהוג להרגשה שהאוטו הולך לעוף?
תסביר בבקשה?! :evil:

21-01-07, 20:01
עפת בין נתיב לנתיב - קו הפרדה רצוף להזכירך.

אמא שלך יצאה מהאוטו בשלום?

21-01-07, 20:08
כן בשלום אם זה נחשב כמו ביצה מקושקשת [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
היא בא גם לג'אמיקה..
אבל רק ליאראות ולא לחוות. :wink:

21-01-07, 20:19
תחושת התעופה לאוויר נובעת לא מכישורי נהיגה ולא מהרכב עצמו, זה קשור רק לאיזה מהירות ניגשת לגבעה, בנוגע לזה שאתה מרגיש שהרכב הולך לעוף בסיבוב זה כבר קשור אליך כנהג ולצמיגים שלך

21-01-07, 20:23
זה פשוט בטח היה יותר מידי בשביל הבראבה היא כבדה וגבוה הכוונה למרכז הכובד אז לא יודע זה אוטו יותר לכבישים פתוחים ורחבים הבראבו הוא מתאים יותר קטן וזריז

21-01-07, 20:33
יופי של סרטונים!!! מאוד מעניינים ויפים. אבל, אף סרטון שבעולם לא יכול להעביר את מה שעברנו ביום שבת, פשוט תענוג!!!

21-01-07, 21:49
מה שחויתם נקרא בפשטות "איזור נס הרים". ישנם מקומות רבים בארץ עם כבישים כאלו.
כן ניר, אני יודע שהאיזור מעט מסוכן, למרות שהמקטע הראשון דווקא נראה לי בטיחותי יותר מהאיזור שקרוב יותר לנס הרים.
יצא לנו גם יום נחמד מבחינת כמות המטיילים היחסית קטנה.

הרוסי, לאו דווקא. כמובן שלכל רכב ישנן המגבלות שלו, אבל, ניסיון הנהג, תקינות הרכב, ומצב הצמיגים יכולים לחולל ניסים ונפלאות. כל עוד הכל נעשה כמו שצריך ובצורה בטיחותית.

22-01-07, 00:52
איכות האספלט באיזור נס הרים מפתיעה לטובה.
בכל מקרה - ח"ח על הסרטים, איכות הצילום השתפרה פלאים, וגם העריכה!
אני מחכה לסרטים של אדי...

22-01-07, 10:45
הם כבר בדרך לעריכה :lol:

22-01-07, 13:00
אדי אתה חייב להחליף תמונה!!!!!!

ברחו לך 2 צילינדרים שלמים :)

22-01-07, 16:19
אדי אתה חייב להחליף תמונה!!!!!!

ברחו לך 2 צילינדרים שלמים :)

אתה פשוט לא ראה את הצד השני של ה- V

22-01-07, 20:05

עובדים על זה אדי.. :)

יום-יומיים ואני מקווה שייצא משהו..

22-01-07, 20:59

עובדים על זה אדי.. :)

יום-יומיים ואני מקווה שייצא משהו..

take your time

23-01-07, 02:12
סרטון 3...

קחו בחשבון - מדובר במצלמת סטילס דיגיטלית באיכות של 6.1 מגה פיקסל. תמונות הסטילס באיכות מדהימה , משהו שאי אפשר לראות בסרטונים משום ש YOUTUBE מפחיתה איכויות בכדי לחסוך במקום. אבל עדיין, גם בצילומי הוידאו רואים עד כמה היא חדה.

יופי של צילום וזוויות אדי :D

תהנו..

http://www.youtube.com/watch?v=zAzJ_Sc3jic

23-01-07, 03:47
עוד סרטון מאוד נחמד ונסיעה נראית מאוד מהנה :)

23-01-07, 09:53
ניר, עשית לזה עריכה יותר טובה ממה שאפשר היה לחשוב.
אמרתי שאני לא יכול לקחת את התענוג הזה ממך :wink:
אחלה סרטון :!:

23-01-07, 19:46
יש מצב מישהו שולח לי את הסירטונים למחשב אני רוצה שיהיה לי את זה במחשב.
אפשר לישלוח באיסיקיו או משהו...

23-01-07, 20:13
לא, הם גדולים מדי, תזכיר לי לפני המפגש בכפר סבא, אני אתן לך CD.

23-01-07, 20:24
הסרטון השלישי במיוחד יצא מעולה, כל הכבוד!
גם 2 הסרטונים הראשונים יפים מאוד.

24-01-07, 15:05
הסרטון השלישי באמת יצא טוב, כל הכבוד
נראה שנהנתם :arrow:

24-01-07, 19:14
סבבה אני מחכה... תגידו מישהו יכול להסביר בקשר לג'מאיקה יותר פרטים איך להירשם מי ישתתף מה מי מו למה כמה כי יש את ההסבר אבל הוא כללי מידי

24-01-07, 19:32
כעקרון הכל מוסבר בהודעה של אליפות המועדון ומהלך השירשור הנ"ל, ג'ימקאנה זה תחרות נגד השעון, במסלול שלרוב ממוקם במגרש די גדול כמו חנייה וכדומה וישנם קונוסים היוצרים מסלול מוגדר עם התחלה וסוף המטרה כמובן לעבור את המסלול הכי מהר שאפשר מבלי לגעת בקונוסים כל נגיעה מורידה זמן או פוסלת את כל המקצה לחלוטין, בתחרות הדגש הוא על מיומנות הנהג ולא קשור לאיזה רכב יש לו, התחרות עצמה מאוד מהנה וגם תורמת מאוד לנהיגה כי פשוט מגלים גבולות חדשים של הרכב בסביבה בטוחה ומבוקרת, וכל מי שחושב שהרכב שלו לא יציב ושהוא יכול להיתהפך, אז בואו אני ינפץ לכם את המיתוס, רכב רגיל,ישן,בולמים עייפים וכל מני תרוצים, בין אם זה אונו פונטו או פרארי לא יכול להיתהפך מנסיעה כזאת אף פעם :!: נקודה.
דוגמא קטנה
http://www.youtube.com/watch?v=8CQyJjtiXFo