etsuitup
03-09-11, 12:31
שלום לחברי הפורום היקרים.
בשעה טובה רכשתי פיאט 500 דרך הטריד אין של כלמוביל (יבואנית יונדאי,מרצדס, מיצובישי).
הרכב הוא יד ראשונה (אני אהיה שניה) עם 26 אלף קילומטר שנת 2009, גיר רובוטי, מנוע 1.4.
הרכב עבר בדיקה ונמצא שהוא תקין לחלוטין פרט לרפידות בלם שחוקות (תבוצע החלפה של כל הרפידות לפני מסירת הרכב).
רציתי לדעת:
1) איך אהיה בטוח שהם באמת החליפו את הרפידות לחדשות? אני יכול להתסכל אבל לא אפרק את כל 4 הגלגלים בכדי לוודא?!
2) ברכב אין אזעקה (יש קודן) הם התחייבו להעביר לי 2 מפתחות.
א. האם אחד מהמפתחות הוא מפתח עם שלט? (למיטב ידעתי כשקונים 500 מקבלים מפתח אחד עם שלט ואחד רגיל).
ב. האם מקבלים כרטיס "קוד" שצריך לספק במידה ורוצים לשכפל מפתח נוסף?
ג. האם הם מחוייבים לספק לי את כרטיס ה"קוד" גם כשרכשתי רכב יד שניה?
העסקה כבר סגורה ואני אמור לקבל את הרכב בימים הקרובים... אשמח לתשובות מחכמי הפורום.
רב תודות :)
נ.ב
תמונות יעלו ברגע שאקבל את הרכב.
בשעה טובה רכשתי פיאט 500 דרך הטריד אין של כלמוביל (יבואנית יונדאי,מרצדס, מיצובישי).
הרכב הוא יד ראשונה (אני אהיה שניה) עם 26 אלף קילומטר שנת 2009, גיר רובוטי, מנוע 1.4.
הרכב עבר בדיקה ונמצא שהוא תקין לחלוטין פרט לרפידות בלם שחוקות (תבוצע החלפה של כל הרפידות לפני מסירת הרכב).
רציתי לדעת:
1) איך אהיה בטוח שהם באמת החליפו את הרפידות לחדשות? אני יכול להתסכל אבל לא אפרק את כל 4 הגלגלים בכדי לוודא?!
2) ברכב אין אזעקה (יש קודן) הם התחייבו להעביר לי 2 מפתחות.
א. האם אחד מהמפתחות הוא מפתח עם שלט? (למיטב ידעתי כשקונים 500 מקבלים מפתח אחד עם שלט ואחד רגיל).
ב. האם מקבלים כרטיס "קוד" שצריך לספק במידה ורוצים לשכפל מפתח נוסף?
ג. האם הם מחוייבים לספק לי את כרטיס ה"קוד" גם כשרכשתי רכב יד שניה?
העסקה כבר סגורה ואני אמור לקבל את הרכב בימים הקרובים... אשמח לתשובות מחכמי הפורום.
רב תודות :)
נ.ב
תמונות יעלו ברגע שאקבל את הרכב.