PDA

View Full Version : בראבו HGT במבחן קצר

23-12-06, 15:35
החברים של גדעון בוחנים את הבראבו... וגם מדברים בשפה האהובה עליו.. :D

שימו לב ליתרונות מול החסרונות בנתונים. יכולת בלימה אדירה [זה באמת נכון] , אבל שלדה מתנדנדת מונעת ממנה להפיק מספרים מרשימים על המסלול.

http://www.youtube.com/watch?v=PVbuQBHWCKQ

23-12-06, 17:17
לא היה לי מושג על מה אתה מדבר ניר, החברים שלי, עד שהתחלתי לצפות בסרטון. :lol:

המסר מהסרטון לא יכול להיות יותר ברור. האנושות מתרככת מיום ליום רבותי !. אנחנו צריכים עוד דברים כאלה על הכבישים בעולם.

עוד דבר, שמתי לב לאבזור שלא ראיתי על אלה שיש בארץ. כמו המתזים, והחישוקים...
וכמובן לקטע שהוא מדבר על התחום הווקאלי :wink:

23-12-06, 18:48
אין ספק שאתה צודק גדעון.. לאט לאט אנחנו נשארים פה עם סבוניות..

אני חושב שה HGT שם היא ממש מהגרסאות האחרונות בטח שנת 2000+ , ולכן האבזור שם מאוד עשיר. אני ראיתי בארץ גרסה דומה לזו עם ריפודי עור וכו, אבל אני חושב שזה המקסימום שהגיע לפה. מתזי פנסים וכו.. זה לא נחלת המזרח התיכון.. בטח לא של סמל"ת.

אולי אם היו בוחנים את ה HGT של יוגב התוצאות היו יותר גבוהות.. :D

23-12-06, 19:20
סבוניות ! ברשותך אני רוצה לאמץ את הביטוי הזה :)

23-12-06, 19:33
סבוניות ! ברשותך אני רוצה לאמץ את הביטוי הזה :)

אני אימצתי אותו מחבר אחר.. לא יודע אם אתה זוכר, הסלולרים הראשונים של ORANGE בארץ.. היו מוטורלה. אחד מהם היה נראה ממש כמו סבוניה מהסופר-פארם.. :)

והנה משהו מוזר בקשר ל HGT שלי..

תושבת מנוע עליונה , שלא הייתה בנמצא בשום מקום בארץ ולא באירופה. הוזמנה על ידי [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] לפני חצי שנה דרך אלי מ "מיר חלפים". מכוון שמדובר במצוקה של ממש, היה צורך לייצר אותה באיטליה במיוחד ולשלוח אותה לכאן. אז לקח לזה 6 חודשים אבל בסוף זה הגיע.. :)

יש תקווה יוגב!! :wink:

23-12-06, 20:15
גדעון וניר אתם יכולים לעזור לי? כי למזלי אני לא מבין גרמנית( פשוט לא סובל את השפה הזאת ואת השפה ההולנדית אבל זה כבר סיפור אחר) ורציתי לדעת מה היה גזר דינה של הבראבו HGT, אהבו אותה? לא אהבו אותה?

23-12-06, 20:23
אם היא במבחן אצל הגרמנים.. יש לזה סיבה טובה. בטח שבטבלאות ההשוואה יש לך שמות כמו AMG...

בקיצור... אהבו..

23-12-06, 20:24
ניר, אהבת אה? אהבת מאוד! :D

חמודה מאוד, רק זקוקה להקשחה דחופה

23-12-06, 20:28
אני לא דוגמא אוראל אני משוחד.. :)

אבל קשה לא לאהוב את הHGT בחיי. וכמו שאמרת עם הקשחה טובה אפשר לעשות איתה הכול..

23-12-06, 20:30
גדעון וניר אתם יכולים לעזור לי? כי למזלי אני לא מבין גרמנית( פשוט לא סובל את השפה הזאת ואת השפה ההולנדית אבל זה כבר סיפור אחר) ורציתי לדעת מה היה גזר דינה של הבראבו HGT, אהבו אותה? לא אהבו אותה?

אני גם לא בקיא מי יודע מה בגרמנית. מה שכן זה מאוד דומה לאנגלית. יותר ממה שאתם חושבים. יש מילים שונות כמובן, אבל לא קשה להבין את זה ברגע שיודעים כל מיני מילים בודדות וכמה חוקים פשוטים בשפה.

בכל מקרה, כמו שניר רשם, אתה רואה שהם משווים שם את מרחק העצירה שלה לדוגמא לAMG כלשהי. זה סימן שהתוצאה מפליאה לטובה.
גם ניתן לראות שהקריין מדבר לטובה על התחום הווקאלי וכו'

ניר, שיהיה לי יותר ממון...

23-12-06, 20:55
ניר, רק תארגן חישוקים אחרים... חוצמזה, אין לי תלונות :wink:

23-12-06, 21:02
ניר, רק תארגן חישוקים אחרים... חוצמזה, אין לי תלונות :wink:

חישוקים זה לא הבעיה. זה חלק מהפתרון הכללי לבלבל את האוייב מלחשוב שיש טעם לפרק שם משהו באוטו..

בעתיד היא תשודרג בכל מה שצריך. צמיגים , חישוקים וכו..

23-12-06, 21:46
עכשיו אתה מדבר... :wink:

27-12-06, 02:14
אחרי שראיתי את הסרטון 5 פעמים וניסיתי לעקוב אחרי מה שהם אומרים עם הגרמנית הרצוצה שלי:

הם מרוצים מהפיצ'רים בתא הנוסעים, אבל לא מרוצים מאיכות ההרכבה ומתנוחת הישיבה המוגבלת (זווית מושב והגה)
מתרשמים ממנוע 5 צילינדרים, דבר שהיה קודם רק באאודי
התאוצה מכובדת
מרחק הבלימה מוצלח
ביצועים ממוצעים בסלאלום
תת היגוי צפוי במבחן פנייה פתאומית (אייל הצפון)
ב Handlingkurs היה לי קצת קשה להבין מה אמרו - יותר מדי מהר, יותר מדי מילים שאני לא מכיר.
דיברו על סטאפ שלא ממצה את היכולות אם אני לא טועה, שזה די קולע למה שניר מדבר עליו.
בסופו של דבר זה לא GTI, אבל היא מספקת נסיעה מהירה ונוחה.

אגב, בתחילת הסרטון הוא מסביר כמה הרכב נראה עדיין רענן וטוב למרות שעברו 4 שנים מהשקתו, תעשו את החשבון לבד ממתי המבחן.

מילון גרמנית עברית:

bremsen = לבלום
Lenkung = היגוי
Kraftwerk = תחנת כוח :)

בקיצור - צריך לשפר את הגרמנית שלי בשביל זה.

27-12-06, 11:50
האמת היא , שאני לא בטוח שהסלאלום היה כל כך גרוע. ה HGT מפגרת ב 2 שניות בסך הכול אחרי הסקסו VTS שהיא סופר מיני מהדור הישן והטוב.. והמהיר. אם היו משווים אותה בסלאלום למשהו מהקטגוריה שלה, מהגודל והמשקל, התוצאה שלה הייתה נראית הרבה יותר מרשימה. שאר המכוניות פשוט יותר חזקות ממנה. ה S3 שהיא בערך בגודל שלה מנפקת קרוב ל 220 כ"ס ככה שהבראבו לא מפסידה פה בענק..

עדיין, עם בולמים וקפיצי ספורט מתאימים, היא הופכת ממכונית טובה+, למכונית מעולה.