PDA

View Full Version : דו"ח שוטר לא מוצדק

רפי לין
25-08-11, 11:58
www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=1270
בברכה - רפי לין

rita
25-08-11, 13:18
לי זה יותר נראה מסע נקמה לאזרחים תמימים שהשוטר האומלל מתנקם לכל מי שיש בבעלתו רכב מפואר או חדש חדש,ולא כמו איזה מסע של אכיפת חוק. "שימו לב לרכב הגיפ לפני כן שקבל דו"ח וגם המזדה השחורה,זה אשכרה רכבים חדשים חדשים והשוטר מחפש את הרכבים הללו פרנציב ולא כמו שציינתי כאכיפת חוק הוגנת"
למזלו הרע של השוטר הכל מתועד במצלמה,ולגבי הנהג היה לו מזל מהשמיים שיש לו מצלמה ברכב אחרת לך תוכיח שאתה באמת לא עמדת בעצור..
אני בעד הצבת מצלמות ברכבים על מנת להוכיח לשוטרים שרוב הזמן הם לא צודקים.
ובקשר לשוטר בלי כובע אז הדו"ח נפסל אוטומטי לפי הידע שלי..

ועוד משהו קטן שהייתי המומה ממנו.. שוטר לא יודע איזה סוג של אוטו?!!! ושואל את הנהג?אוי ואבוי למשטרת ישראל

רפי לין
25-08-11, 15:19
אי חבישת כובע ע"י השוטר, אינה פוסלת דו"ח שהוא נותן.
בברכה - רפי לין

i12z
25-08-11, 15:42
אני קיבלתי כמה וכמה דוחות והמון מהשוטרים לא חבשו כובע בכלל , אני הלכתי והתלוננתי ואצלהם בתחנה חוץ מלצחוק עלייך לא עושים כלום...
דוגמא מבלאגן שקרה לי שבוע שעבר:
אני עובד בתור בלדר(שליח) בחברת UPS ונכנסתי לרחוב שהכניסה מותרת רק לאוטובוסים ומוניות ומתחת יש תמרור שאומר שמותרת כניסה גם לפריקה וטעינה , אני בדיוק נכנס עוצרים אותי 3 ניידות ביחד וכולם עליי מבקשים ממני רשיונות, סירבתי לתת להם כי אני יודע שמותר לי להיכנס וגם אני כבר 4 שנים נכנס לשם 3 פעמים ביום ואל הזיז להם , חצי שעה של וייכוחים ובסוף נתנו לי אזהרה ...גועל נפש של משטרה יש לנו בארץ!!!

uno1.4
25-08-11, 16:24
כיום שוטר יכול לתת לך דו"ח ללא כובע ושום בית משפט לא יבטל את הדו"ח
בשביל שלא יווצר מצב כזה אני תמיד עוצר לפני הקו ואחריו.

DAn-BP 1.8
25-08-11, 16:52
אני אוהב את הפירסום הזה,בכל פורום אפשרי,בפייסבוק :)
נראה לי משתלם לקנות מצלמה ולהסתובב איתה ככה,לפחות עד הפעם הזאת שכן יקרה משהו,זה יחסוך את העלות שלה זה בטוח!

laptawp
25-08-11, 18:12
אין צדק.
איפה אני יכול להזמין כזאת מצלמה?

bil
25-08-11, 18:25
אין צדק.
איפה אני יכול להזמין כזאת מצלמה?

זאת בדיוק המצלמה שבה הוא השתמש :
http://www.etronixmart.com/hd720p-portable-dvr-007-car-camera-25-inch-tft-lcd-screen-p-437.html