tomereli
16-08-11, 12:22
אתמול בזמן חניה נדלקה לי הנורה של ההגה וההגה הפך לקשה מאוד. קראתי הרבה בפורום על זה עוד לפני שקניתי את הרכב (לפני שלושה חודשים) ממנו אני מרוצה מאוד - אני נוסע עליו המון (140 ק"מ ביום בממוצע) והוא לא עשה לי אף בעיה עד כה. לפי המלצת הפורום הלכתי לזאביק במוסך השחר בנתניה - ואני רוצה להודות מקרב לב לחברי הפורום ולזאביק, אני חדש בכל הקטע הזה של המוסכים ובאמת שזו הייתה חוויה מוצלחת. המחיר מצוין, אחריות לשנה(!!), ותוך חצי שעה לא הייתי שם. חבל, לא הספקתי להכין לי קפה:)
דרך אגב, בגלל המרחק שלי מהעבודה, יצא לי להיות גם במוסך נוסף של פבל בחדרה (מורשה פיאט - מרכז שירות עדי). זה קרה דווקא לפני חודש שפתאום הרכב נכבה באמצע נסיעה ונדלקה הנורית של הדלק בצבע צהוב. היה צריך לנקות את המצערת, דבר שגם גרם לרעידות בטורים נמוכים, פבל עשה לי את זה בלי כסף! הייתי בשוק. לא נעים שלא חזרתי דווקא אליו, אבל שוב מפאת המרחק אני בוחר להגיע לאיפה שיותר קרוב. בכל מקרה, פבל וזאביק יהיו הבחירה הראשונה שלי בכל הנוגע למוסכים של פיאט כל עוד אני בעלים גאה של פיאט.
תודה תודה תודה שלא אדע עוד צער מהפיאט...
דרך אגב, בגלל המרחק שלי מהעבודה, יצא לי להיות גם במוסך נוסף של פבל בחדרה (מורשה פיאט - מרכז שירות עדי). זה קרה דווקא לפני חודש שפתאום הרכב נכבה באמצע נסיעה ונדלקה הנורית של הדלק בצבע צהוב. היה צריך לנקות את המצערת, דבר שגם גרם לרעידות בטורים נמוכים, פבל עשה לי את זה בלי כסף! הייתי בשוק. לא נעים שלא חזרתי דווקא אליו, אבל שוב מפאת המרחק אני בוחר להגיע לאיפה שיותר קרוב. בכל מקרה, פבל וזאביק יהיו הבחירה הראשונה שלי בכל הנוגע למוסכים של פיאט כל עוד אני בעלים גאה של פיאט.
תודה תודה תודה שלא אדע עוד צער מהפיאט...