PDA

View Full Version : מפגש מועדון על האש 3.9 מוצ"ש!

-אודי-
16-08-11, 06:36
המפגש מועדון יתקיים ב3.9 מוצאי שבת בשעה 20:00 !
כרגיל, מאחורי הסופרלנד!

כולם מוזמנים, וותיקים וחדשים כאחד,
גם חברי מועדון ללא פיאט מוזמנים :)

אשרו הגעה ורשמו מה אתם מביאים איתכם!

רשימת מצרכים:

מנגל
פחמים
מדליק פחמים
כלים חד פעמיים (מזלגות, סכינים, צלחות וכוסות)
מלקחיים
אמגזית
פותחן שימורים
מגשי כסף חד פעמיים
קערה לסלט
קרש חיתוך + סכין רגילה
בשרים (המבורגרים, קבבים, פרגיות, עופות וכו')
חומוס
חריף
חמוצים
זיתים
סלטים למיניהם (סלט כרוב, סלט מטבוחה וכו')
פיתות
שתייה קלה (מוגז, טבעי ומים)
עגבניות
מלפפונים
בצל
שמן לבישול
קטשופ
אלף האיים

נתראה! :D

Sharky
16-08-11, 15:09
רוצה! ישתדל.. לא מבטיח. זה רחוק לי מידי התאריך.

Guter
16-08-11, 16:19
שתי חבילות בשר של אלגאוצו, קרוב יותר לתאריך נראה מה עוד...

גיא

laptawp
16-08-11, 16:38
אודי אולי בצפון ?:)

-אודי-
16-08-11, 17:06
התאריך רחוק כדי שיהיה מספיק זמן לשריין אותו, שלא תגידו אחרי זה לא אמרנו

אני ארשום מה אני מביא בסוף, כדי להשלים מה שאחרים לא יביאו

איתי398
16-08-11, 18:36
מגיע :)
מביא חבילת קבב+חבילת אמבורגר+ בקבוק שתיה

shay11
16-08-11, 22:45
מגיע.
מביא 2 קולה גדול, חומוס גדול,חמוצים,זיתים,מטבוחה, סלט כרוב וצלחות וכוסות חד פעמי

DAn-BP 1.8
17-08-11, 13:04
יש מצב גם נקפוץ נראה מה הולך שם

-אודי-
17-08-11, 13:57
דן אתה יכול לבוא איתי אם אתה רוצה

יניב1190
17-08-11, 20:14
כלים חד פעמיים (מזלגות, סכינים, צלחות וכוסות) עליי =]
וגחלים

Sufadev
19-08-11, 18:46
כנראה שאגיע גם :)...אביא איתי כמה בקבוקי שתייה ואולי זאת תהיה הזדמנות להירשם למועדון :wink:

-אודי-
19-08-11, 20:02
אוקי רשימת מגיעים:

1. -אודי- - ארשום בסוף מה אני מביא כדי להשלים דברים שחסר
2. Guter גיא - שתי חבילות בשר של אלגאוצו, קרוב יותר לתאריך נראה מה עוד...
3. איתי398 - מביא חבילת קבב+חבילת אמבורגר+ בקבוק שתיה
4. shay11 - מביא 2 קולה גדול, חומוס גדול,חמוצים,זיתים,מטבוחה, סלט כרוב וצלחות וכוסות חד פעמי
5. DAn-BP 1.8
6. יניב1190 - כלים חד פעמיים (מזלגות, סכינים, צלחות וכוסות) עליי =] וגחלים
7. Sufadev - אביא איתי כמה בקבוקי שתייה ואולי זאת תהיה הזדמנות להירשם למועדון :wink:

תמשיכו את הרשימה!

ויאללה להראות נוכחות!!!

אם מישהו מבטל הגעה שיעדכן! כדי שנדע מה עוד צריך להביא!

צביקוש23
19-08-11, 22:48
האמת למדתי כבר שכאן תמיד לא משנה איזה תאריך יהיה ומתי יעשו תמיד יהיו כאלה שיאשרו ויבטלו בשלל סיבות , ומצד שני תמיד אבל תמיד יהיו כאלה שיתלוננו לא משנה איזה יום זה ייצא.

חברים זה התאריך , זה מה שנקבע, ! אי אפשר להתחשב בכל אחד ואחד.
בואו בכיף !!

-אודי-
20-08-11, 14:10
יאללה חברים איפה אתם ? תראו נוכחות!

Sufadev
20-08-11, 15:14
אגב,כמה עולים דמי מועדון?

Michael
20-08-11, 16:52
מגיע, לגבי המצרכים אני ארשום בהמשך.

-אודי-
21-08-11, 03:29
אגב,כמה עולים דמי מועדון?
הרשמה למועדון עומדת על סך 100 שקלים.

yossi136
21-08-11, 15:26
אשתדל מאוד!

-אודי-
21-08-11, 17:42
שום תשתדל, יוסי, ת'מגיע!
אם לא, צפה לחוזה על ראשך.

:D

ליאור23
21-08-11, 19:24
גם אני מקווה שאוכל להגיע, עדיין מוקדם מכדי לתת תשובה סופית :)

-אודי-
21-08-11, 21:25
התאריך הגיע מוקדם כדי שיהיה מספיק זמן לסדר עם עבודה או כל דבר אחר

-אודי-
26-08-11, 03:17
חברים איפה אתם ?!
המפגש הולך ומתקרב!

DAn-BP 1.8
29-08-11, 04:16
עדיף נראה לי לבטל,אין היענות.:rolleyes:

-אודי-
29-08-11, 22:03
שקט שקט אתה!

יאללה אנשים איפה אתם ?!

צביקוש23
29-08-11, 22:15
אני כבר מזמן מזמן הפסקתי לתלות תקווה בחברים הרדומים פה במועדון שלא אכפת להם בכלל .

לכל טיול\ארוע וכ"ו מגיעים בממוצע 10 עד 30 איש (בהגזמה) שזה כמובן תעודת עניות עצובה למועדון עם מאות חברים (שמרביתם כנראה וירטואלים עד לא קיימים)

רק אם היה רשימת טלפונים מלאה של כל מי שרשום באתר (נדמה לי מעל 700-800 איש) ואם כל אחד היה אחראי להיות בקשר עם 10-20 איש אז היינו עושים מיפגשים מכובדים בסדר הגודל של מועדון אלפא רומיאו (לקנא בכמות החברים שמגיעים אצליהם לכל ארוע).

מלבד גרעין של 10-30 איש אין פה עוד חברים אמיתים במועדון . זאת האמת והיא צריכה להיאמר.

אני מזמן הצעתי לעשות שינויים שיעוררו את המועדון ואת חבריו אבל תקפו אותי אז אני אמשיך לשתוק והמצב הקיים ימשיך כנראה .

Caveman
29-08-11, 23:05
רק נציין שלמפגש שהיה אמור לדון בנושא צביקה, לא הגעת. מסיבותך האישיות. וזו זכותך כמובן.

זה מה יש, ועם זה נתמודד.

yair068
29-08-11, 23:08
צביקה מעניין מאוד איזה שינויים הייתה רוצה לעשות.

-אודי-
30-08-11, 18:21
חברים מה יהיה עם המפגש?!

Guter
30-08-11, 18:49
משתתף בשאלה:
יום שבת קרוב מאוד.

-אודי-
30-08-11, 21:36
פרסמתי את המפגש על האש שלושה או ארבעה שבועות מראש!
אין לכם מה לבוא בתלונות שזה קרוב מדי

DAn-BP 1.8
30-08-11, 21:59
עזוב אודי אני בא איתך למפגש אודיו :D

-אודי-
02-09-11, 05:42
יש טעם להגיע ביום שבת למפגש? או שנכריז עליו גם מבוטל?
אין היענות כלל!

יניב1190
02-09-11, 18:15
גם אני שואל

-אודי-
03-09-11, 12:45
קיצר עזבו, אתם לא רציניים

אני לא מגיע היום, המפגש דיי מבוטל הייתי אומר

Sufadev
03-09-11, 14:21
חבלל עד שהייתי יכול להגיע :\..אולי נעשה את המפגש הבא מאחורי אצטדיון רמת גן?..(ליד קניון איילון שם)

איתי398
03-09-11, 15:13
חבל...נקווה שפעם הבאה יהיה אנשים....

yulian1986
03-09-11, 17:28
מהפעמים הקודמות,כמה זמן בערך נמשך מפגש ממוצע? וכמה אנשים מגיעים?
האם היו במועדון טיולי נסיעות? ראיתי לא מאט תמונות בפורמים של אוטוסופורט מועדונים שעושים טיולים לצפון למשל.
מה מקבל מי שחבר במועדון? רק במפגש אפשר להירשם?

agent5
03-09-11, 20:25
עוד פעם הבילבול הזה??יש או אין??

vRS
03-09-11, 20:43
חבר'ה, כדי למחוק את השרשור הנוכחי - ולפתוח חדש, על מנת למנוע בלבול מיותר

ליאור23
03-09-11, 20:53
תמחוק שרשור, תפתח שרשור חדש, מה זה ישנה... עדיין ההענות שואפת לאפס.
באמת חבל לאן שהמועדון הזה מתדרדר...

agent5
04-09-11, 12:04
חבר'ה, הגזמתם.
יש לנו מועדון חביב ובדר"כ ההענות טובה במפגשים.
אני לא הגעתי רק בגלל חוסר הוודאות.
טיפ לאודי- אם מתבטל המפגש אז תעדכן/תערוך את ההודעת פתיחה.

גם פעם שעברה עמדתי לצאת ורק בדקה ה-90 ביטלתי. האמת זה גורם ליותר תיסכול אצל רבים, החוסר וודאות.

אולי להבא כדאי לעשות הצבעה לגבי 2-3 תאריכים מה עובד הכי טוב בשביל הרוב ואז מאלה שהצביעו לחלק את המטלות אוכל/שתיה/גריל וכו'.

צריך לזכור שגם אם החזרה לבית ספר, סוף החופש הגדול והמפגן שהיה אתמול היה קצת קשה להוציא אנשים למפגש ואולי בגלל זה ההענות הייתה נמוכה.

אני בטוח שבמפגש הבא יהיה אחלה.
-דוד

-אודי-
05-09-11, 19:50
זה פשוט שאתה פותח שרשור, ואף אחד לא רושם שהוא מגיע
את השרשור הזה פתחתי שלושה או ארבעה שבועות לפני התאריך.
מספיק מאוד זמן כדי שאנשים יוכלו לסדר את זה עם עבודה ודברים אחרים
ואז שבוע לפני אנשים נזכרים להגיד שהתאריך קרוב מדי

לקחתי יוזמה לאחר שהמפגש של מיכאל התבטל.
המפגש שלי גם התבטל בסוף,
להבא שמישהו אחר יקח יוזמה.

laptawp
05-09-11, 21:02
אודי כל הכבוד שיש אנשים כמוך. באמת.
תבין שאנשים בקטע של לזרום ולא ליזום. נכון לעכשיו גם לא זורמים.

איתי398
05-09-11, 21:56
אודי תבין כמה דברים:
-הפורום פה ברובו הוא עזרה לאנשים שנתקלים בתקלות בפיאט או שמנסים למכור דברים.
סליחה עם אני פוגע פה באנשים אבל רוב האנשים שגולשים פה באתר זה לא מתוך אהבה למותג, זה בגלל שהם מחפשים פתרונות לבעיות ולתקלות שיש להם ברכבים.
רוב האנשים שבאים למפגשים זה אנשים עם פיאט ספורטיבית( כמובן שיש לפעמים אנשים נוספים עם פיאטים רגילים).
לצערנו הרבה אנשים מהפורום מכרו את המכוניות ככה שאין פה גרעין שנשמר ושומר על המפגשים הקבועים.
אין מה לעשות,תראה כמה הודעות עולות בפורום במשך השבוע ותבין שהרוב פה לא חובב פיאט אז ככה אני לא רואה סיבה שיבואו בכלל למפגשים.
נקווה שלאט לאט יהיה יותר טוב.

צביקוש23
06-09-11, 07:33
אודי תבין כמה דברים:
-הפורום פה ברובו הוא עזרה לאנשים שנתקלים בתקלות בפיאט או שמנסים למכור דברים.
סליחה עם אני פוגע פה באנשים אבל רוב האנשים שגולשים פה באתר זה לא מתוך אהבה למותג, זה בגלל שהם מחפשים פתרונות לבעיות ולתקלות שיש להם ברכבים.
רוב האנשים שבאים למפגשים זה אנשים עם פיאט ספורטיבית( כמובן שיש לפעמים אנשים נוספים עם פיאטים רגילים).
לצערנו הרבה אנשים מהפורום מכרו את המכוניות ככה שאין פה גרעין שנשמר ושומר על המפגשים הקבועים.
אין מה לעשות,תראה כמה הודעות עולות בפורום במשך השבוע ותבין שהרוב פה לא חובב פיאט אז ככה אני לא רואה סיבה שיבואו בכלל למפגשים.
נקווה שלאט לאט יהיה יותר טוב.

תרשה לי להעמיד אותך על טעות קטנה ידידי.
בתחילה המיפגשים הראשונים הגדולים (והיו מיפגשים שהגיעו כמויות מאד מכובדות בתחילת דרכו של המועדון) הגיעו בעיקר רכבים פשוטים, רגילים, ורכבי אספנות בכמות מכובדת.
לאט לאט (ואני ממש לא אומר את זה על דעת עצמי אלא גם ממה שאנשים מדברים "מאחורי הקלעים") המיפגשים התחילו להפוך למיפגשי קופה, HGT וכיו"ב . לאנשים נמאס מהמצב , לאט לאט אנשים התחילו להדיר את הרגליים מהמפגשים עקב המצב הנ"ל, ועם הזמן המצב שנוצר הוא המועדון או יותר נכון מיפגשי המועדון הפכו להיות מיפגשי ספורטיביות, (HGT, קופה וכ"ו).

היה צריך לעשות דף קשר מסודר (ואני לא מדבר על מה שיש כרגע שזה מעין "דף קשר לפי סוגי רכבים ספורטיבים בעיקר" אם כי יש יוצאים מן הכלל) של כל ואני חוזר ואומר כל מי שנרשם למועדון אי פעם, לדאוג להיות בקשר עם כולם כמו שנהוג בכל מועדון , לדאוג לפירסום מאסיבי, לדאוג שהמיפגשיפ והטיולים לא יהיו בעיקר לרכבים ספורטיבים.

כל פעם מבטלים את דבריי אומרים שאני מגזים וכ"ו. אבל אני ראיתי את הנולד. זאת עובדה שאי אפשר להתווכח איתה.
למעט אני ועוד אולי בהגזמה 6-8 חברים בעלי רכבים פשוטים ועממים כל הרכבים האחרים שמגיעים למפגשים הם כולם ספורטיביות.

צריך להיות שינוי , צריך לשנות גישה, צריך לעשות סדר, צריך לפנות אישית לכל מי שנרשם לאתר (ולא רק למועדון) להתחיל לקחת טלפונים, להתחיל לפרסם את המועדון באולם התצוגה של סמל"ת . יש כל כך הרבה מה לעשות כדי לשנות.

צביקה

איתי398
06-09-11, 08:21
זה הבעיה צביקה...שרק בעלי ה HGT,הקופה ושאר הספורטיביות אוהבים את המותג ומגיעים למפגשים!
ההודעות על מפגשים לא מפורסמות בפורום סגור או רק לחברי מועדון
זה מפורסם על גבי הפורום לעיני כולם ומזמין את כולם!
כל יום עולות הודעות בפורום של אנשים על התייעצויות עם תקלות שקוראות להם ואף אחד מהאנשים האלה אתה לא רואה במפגשים!(כמובן שיש יוצא מן הכלל)
הפורום פה זה לא פורום מת שאין בו אנשים, הפורום הוא כל הזמן פעיל מבחינת גולשים!

אודי קבע מפגש חודש לפני( ויש לציין שאודי לא בעל פיאט ספורטיבית) ופשוט לא היתה הענות למפגש...כל כך הרבה זמן לפני הוא הודיע שכל אחד היה יכול לשריין לעצמו את התאריך...אבל אנשים לא מעוניין שזה בעצם הבעיה!
במידה והיה יותר ספורטיביות/רכבי אספנות/רכבים נדירים מהמותג בפורום אז המפגש היה גודל!

dodihob
06-09-11, 11:34
לאט לאט (ואני ממש לא אומר את זה על דעת עצמי אלא גם ממה שאנשים מדברים "מאחורי הקלעים") המיפגשים התחילו להפוך למיפגשי קופה, HGT וכיו"ב . לאנשים נמאס מהמצב , לאט לאט אנשים התחילו להדיר את הרגליים מהמפגשים עקב המצב הנ"ל, ועם הזמן המצב שנוצר הוא המועדון או יותר נכון מיפגשי המועדון הפכו להיות מיפגשי ספורטיביות, (HGT, קופה וכ"ו).צביקה
אני ממש לא מבין מה אתה אומר פה. המפגשים תמיד היו מפורסמים לכל ולא רק לספורטיביות, אם אין היענות מאנשים בעלי רכבים רגילים / אספנות זה כבר בעייה אחרת. "אנשים מדברים מאחורי הקלעים" "לאנשים נמאס מהמצב" שוב, כאילו מה החברה פה עם ה-HGT וה-coupe השתלטו על המפגשים? סך הכל יותר חברים עם HGT הגיעו למפגשים, זה מפריע? צריך לגרש אותם? זה אנשים לא לרמה של המועדון? מה זה מפריע???
כן הגיוני שאנשים בעלי רכבי אספנות פחות יגיעו, קהל החברים הוא ברובו צעיר והמכוניות פחות מעניינות אותם מאשר מכוניות אספנות אחרות. שוב להפיל את זה על בעלי הספורטיביות? זה מפגשים ופורום פתוח לכל, אם אין להם עניין להגיע למפגשים זה לא אומר שהחברה עם הרכבים הספורטיביים / רגילים צריכים לעורר את זה אלה האנשים עם רכבי אספנות שכן עדיין מגיעים למפגשים.
ואנשים עם רכבים רגילים. יש הרבה שפשוט מתניידים עם הרכב ונכנסים לפורום בשביל לאתר ולפתור תקלות, ואהבה למותג או רצון להיפגש פשוט לא מעניין אותם. אז מה עכשיו הספורטיביות עשו להם? גרמו להם להתבאס על הרכב שלהם? אני לא מבין את הטלת האשמה על בעלי הספורטיביות, הכי קל למצוא מישהו ולהאשים, תן סיבות קונקרטיות למה זה קרה אם אתה באמת מאמין בזה.

Sharky
06-09-11, 18:07
dodihob כל מילה ברזל ;)

ליאור23
06-09-11, 19:20
כל אחד יודע לרשום הודעות סיפור... אבל בפועל איפה אתם?

היה אמור להיות פיינטבול שנדחה להחודש, איפה זה עומד?
אפשר לפתוח עוד שרשור מפגש, לא חייב שיגיעו 30 רכבים, יש למועדון גרעין חזק עם אנשים די קבועים ואיכותיים. תכל'ס אין לי בעיה לנקוב בשמות ומי שנעלב שהוא לא נמנה בין האנשים יכול מצידי לעשות קפיצת ראש לתוך האספלט האיכותי.
נעשה עוד ניסיון?:)

yulian1986
06-09-11, 21:53
איתי לא רק בעלי ספורטיביות אוהבים את המותג לי הייתה דובלו,ועכשיו פנדה חדשה :-P.
יכול להיות ואני מדבר בתור משהו שלא היה אף פעם במפגשים זה שכאילו יש חבורה קבועה ומגובשת וזה מעולה כן,אבל איכשהו מי שחדש לא יהיה לו ממש מה לעשות שם.

-אודי-
06-09-11, 22:34
איתי לא רק בעלי ספורטיביות אוהבים את המותג לי הייתה דובלו,ועכשיו פנדה חדשה :-P.
יכול להיות ואני מדבר בתור משהו שלא היה אף פעם במפגשים זה שכאילו יש חבורה קבועה ומגובשת וזה מעולה כן,אבל איכשהו מי שחדש לא יהיה לו ממש מה לעשות שם.
פה אתה טועה.
כשאני הגעתי למפגש הראשון כשהייתי חדש כאן, קיבלו אותי ממש יפה והתחברתי לכולם במהירות.
אני לא רואה סיבה שאיתך זה לא יהיה אותו דבר, הרי אני לא שונה ממך.

yulian1986
06-09-11, 23:00
אני אנסה להגיע לאחד המפגשים,גר די רחוק ממנו (מעלות),וכשלא עושים על האש,איך בדרך כלל מתנהל המפגש?

איתי398
06-09-11, 23:27
יוליאן אני אולי גולש בפורום מעל ל 3 שנים אבל אני רק 9 חודשי בעלים של ה hgt!
במפגשים אני מאז שקניתי תרכב ותאמין לי שתבוא למפגשים אתה תשתלב כמו כולם(אני,גלב,שי,אודי)*
חוץ מזה אין קשר לסוג הפיאט במפגש(שאל את אודי עם אתה רוצה)
מה שצריך במפגשים זה אנשים ומצב רוח טוב....אז הכל יזרום בלי קשר לסוג הפיאט!

agent5
07-09-11, 11:50
איתי סיכם את זה יפה. אני חושב שהאנשים עושים את המפגשים ולא ה"מכוניות". העובדה שהרבה מהאנשים הם בעלי HGT במפגש יותר נובע כי אלה אנשים שגם מחפשים את הריגוש במותג אבל לא רק הם, יש תמיד איזו פנדה, ספייסים "רגילים" וגם רכבים שאינם פיאט. אני תמיד נהנה מהאווירה והאנשים יותר מכל.

מחכה בכליון עיניים למפגש הבא. :-)
-דוד

צביקוש23
07-09-11, 13:59
איתי סיכם את זה יפה. אני חושב שהאנשים עושים את המפגשים ולא ה"מכוניות". העובדה שהרבה מהאנשים הם בעלי HGT במפגש יותר נובע כי אלה אנשים שגם מחפשים את הריגוש במותג אבל לא רק הם, יש תמיד איזו פנדה, ספייסים "רגילים" וגם רכבים שאינם פיאט. אני תמיד נהנה מהאווירה והאנשים יותר מכל.

מחכה בכליון עיניים למפגש הבא. :-)
-דוד

כמו שאמרתי תמיד .. יש בממוצע 7-10 רכבים "רגילים" שמגיעים למיפגשים.
כמובן בינהם אני והמריאה שלי (שתזכה בקרוב לרדיו דיסק מקורי.. ותודה רבה לאסף מסמל"ת).

אני חושב שאם היה אפשרות לפרסם או יותר נכון להדפיס פליירים של מיפגשי המועדון או פרטי המועדון וכ"ו יכולתי בקלות להגיע לבעלי פיאטים רבים המתגוררים בסביבתי.