PDA

View Full Version : פאביה

קליין
15-08-11, 00:18
מחר סקודה פאביה יוצאת במבצע 69 אלף
ידני עם כל התוספות האפשריים
למה יבואן פיאט לא יוצא במבצע כזה
אני לא מאמין שכח העבודה בדרום איטליה יקר יותר מצ'כיה
הגיע הזמן שיהיו יותר פיאטים בכבישים

רפי לין
15-08-11, 00:49
בכל זאת יש לא רק את המבצע של סקודה פאביה (http://wheel.co.il/index.php?instance=5&actions=show&instance_id=9&id=3031&current_lang=1&machine_news=1), אלא גם מבצע של פיאט עם אורנג' לפנדה ידנית במחיר 60,000 ש"ח.
צריך לקוות שיבואני פיאט יבצעו עוד מבצעי הנחות גדולות גם לדגמי פיאט נוספים.
בברכה - רפי לין

Caveman
15-08-11, 09:17
מה לגבי המבצע של הפונטו 150? הספיריט?
גם שם קיבלת רכב במחיר אטרקטיבי (כ75K) עם שלל תוספות.

stio
15-08-11, 12:40
בא לי לקנות עוד פאביה בסכום הזה... אבל מצד שני הפאביה שבמבצע היא עם מנוע 1.4 86 כ"ס (שלי עם 1.6 105 כ"ס), ואין ג'אנטים, פנסי ערפל, מושבי ספורט, צמיגים רחבים וכל מיני דברים בסגנון - מה שמוציא את החשק לקנות את הרכב.

המבצע של פיאט אומנם עם אבזור גדול יותר, אך עם חצי מנוע (ננסח את זה כך) - בשילוב עם האמינות המצויינת של סקודה עדיף כבר לרכוש אותה. גם הסיאט אביזה החדשה קורצת לא מעט.

dodihob
15-08-11, 14:23
גדעון המבצע של הפונטו עומד על 86K
כך שההבדל מאוד משמעותי.
אבל באמת שהפאביה פשוט נראה משעמם ברמות, עיצוב סגנון סוזוקי סוויפט שהתחרבש.
לא שזה רכב רע..פשוט אפרורי מבחוץ כמו שמבפנים, והגג והצבעים מנסים אבל לא ממש עוזרים.

Caveman
15-08-11, 16:14
כן, התכוונתי 85K, נלחץ 7 בטעות.
אמת, 10K זה הבדל משמעותי, אבל אני מאמין שעם הזמן נראה הורדות מחירים אצל כל היבואנים.

ארטיק מלון
15-08-11, 21:45
אז מה שהם בעצם עשו זה להוריד את כל התוספות של רמת גימור ספורט שעלתה 86K ומוכרים אותה ב69K....מעניין. ככה שיוצא שמי שרכש את הדגם ב86K שילם 17K על סאנרוף, מגנזיום ו..זהו בעיקרון?

ronesbones
16-08-11, 09:50
מניסיון עם הפאביה של ההורים, 1.4 ידני, צריכת הדלק בעיר רעה למדיי. מחוץ לעיר בסדר גמור.
האבזור בסיסי מאוד, הגימור בפנים פלסטיקי.
מצד שני, הם רכשו אותו ב-85K במבצע לפני כשנה וחצי.

קליין
16-08-11, 19:04
בכל זאת יש לא רק את המבצע של סקודה פאביה (http://wheel.co.il/index.php?instance=5&actions=show&instance_id=9&id=3031&current_lang=1&machine_news=1), אלא גם מבצע של פיאט עם אורנג' לפנדה ידנית במחיר 60,000 ש"ח.
צריך לקוות שיבואני פיאט יבצעו עוד מבצעי הנחות גדולות גם לדגמי פיאט נוספים.
בברכה - רפי לין

רפי בחייכך
אתה משווה את הפאביה 1400 86 כ"ס
4 חלנות חשמל הגה מתכוון נעילה מרכזית
מנוע גרמני
לפיאט פנדה!!!!!!!!!!!!!

shyosi
16-08-11, 19:22
מחר סקודה פאביה יוצאת במבצע 69 אלף
ידני עם כל התוספות האפשריים
למה יבואן פיאט לא יוצא במבצע כזה
אני לא מאמין שכח העבודה בדרום איטליה יקר יותר מצ'כיה
הגיע הזמן שיהיו יותר פיאטים בכבישים

סמל״ת במו ידיה קוברת את המותג פיאט.
בשנים האחרונות היא תימחרה את דגמי פיאט בצורה שערורייתית כאילו פיאט הוא מותג על וכאילו אין בעיית תדמית לפיאט בארץ.
לאחר מכן הוסיפה חטא על פשע ויצאה במבצעי הוזלות ענקיים ל״חבר״ וכעת ל״אורנג׳״ (מעשית לכולם) ובכך גם דפקה את לקוחות פיאט הנאמנים והמעטים שרכשו את המכונית במחיר מלא, גם דפקה את מחירי המשומשות של פיאט וגם עירערה סופית את אמינותה בעיני הציבור.
פשוט טפשים!

Caveman
16-08-11, 20:07
shyosi, גם סיאט יוצאים במבצע חדש כל שני וחמישי, ובכך דופקים את אלו שקנו במחיר מלא.
זה פשוט ביזיון שהמבצעים האלה משפיעים על מחיר המחירון. עדיין לא הבנתי למה המחירון לא יכול להישאר זהה, אבל שהמבצע יוגדר כהנחה פשוט...

stio
16-08-11, 22:57
אל תדאג לסיאט ולצ'מפיון בפרט, הם יכולים להרשות את זה לעצמם. פיאט סובלת מאמינות נמוכה יותר מרכבי VAG ומחירים גבוהים יותר, לכן החברים פה צודקים בנוגע לסמל"ת.

זה שהם השתפרו בשנה שנתיים האחרונות זה נחמד, עדיין כמויות הפונטו איבו שאני רואה על הכביש נמוכות מאוד ואפשר לספור אותם על 2 ידיים בסה"כ, לעומת הפאביה והאיביזה שאני רואה בכמויות מסחריות על הכביש (הפאביה בעיקר בדגם הפשוט עם הטאסות ואיביזה בעיקר 3 דלתות מאובזרת).

קליין
17-08-11, 00:06
סמל״ת במו ידיה קוברת את המותג פיאט.
בשנים האחרונות היא תימחרה את דגמי פיאט בצורה שערורייתית כאילו פיאט הוא מותג על וכאילו אין בעיית תדמית לפיאט בארץ.
לאחר מכן הוסיפה חטא על פשע ויצאה במבצעי הוזלות ענקיים ל״חבר״ וכעת ל״אורנג׳״ (מעשית לכולם) ובכך גם דפקה את לקוחות פיאט הנאמנים והמעטים שרכשו את המכונית במחיר מלא, גם דפקה את מחירי המשומשות של פיאט וגם עירערה סופית את אמינותה בעיני הציבור.
פשוט טפשים!
זה עוד סביר שמבצעים מכירות עם הוזלות לגופים שונים
הבעיה העיקרית שהמחיר הבסיס של כלל הפיאטים יקרים
הם מפסידים לאורך שנים חלקי חילוף שלקוחות משתמשים לתיקונים ואחזקה
וזה נכון התדמת שלהם רק בכיוון ירידה
כי ישנם מתחרים חמים כמו קליאו ,איביזה,פאביה I20 וחבל שיבואן פיאט אינו מביט לצדדים

Caveman
17-08-11, 09:35
אל תדאג לסיאט ולצ'מפיון בפרט, הם יכולים להרשות את זה לעצמם. פיאט סובלת מאמינות נמוכה יותר מרכבי VAG ומחירים גבוהים יותר, לכן החברים פה צודקים בנוגע לסמל"ת.

מה שנראה לי תמוה, הוא שההנחות משפיעות על המחירון של הרכב כחדש, ולכן מורידות בצורה מאוד דרסטית את מחירו של רכב שנרכש, נאמר, חודשיים לפני.

indra
17-08-11, 09:48

זה שהם השתפרו בשנה שנתיים האחרונות זה נחמד, עדיין כמויות הפונטו איבו שאני רואה על הכביש נמוכות מאוד ואפשר לספור אותם על 2 ידיים בסה"כ, לעומת הפאביה והאיביזה שאני רואה בכמויות מסחריות על הכביש (הפאביה בעיקר בדגם הפשוט עם הטאסות ואיביזה בעיקר 3 דלתות מאובזרת).

רק הערה קטנה למצוטט ברשותך : פיאט אינה סובלת מ"אמינות נמוכה" כדבריך, אלא מתדמית של אמינות נמוכה. ואם כבר התחלתי, אז עוד הערה, גם קטנה : נכון שאין שום סיבה אמיתית לדאוג לסיאט ולצ'מפיון, הדאגה היא ללקוחותיהם. ובהחלט פיאט אינה מוכרת פה מספיק, ודאי יחסית למתחרות, ודאי יחסית לאיכות והייחוד שהיא מציעה, אבל לתיקון המצב הזה נדרשים יותר ממבצעים, או מחירים נמוכים במיוחד, צריך להלחם בתדמית ובסטיגמות וזו מלחמה קשה מאוד. וזו כבר הערה שלישית, אלא שנסחפתי.

shyosi
17-08-11, 13:28
רק הערה קטנה למצוטט ברשותך : פיאט אינה סובלת מ"אמינות נמוכה" כדבריך, אלא מתדמית של אמינות נמוכה. ואם כבר התחלתי, אז עוד הערה, גם קטנה : נכון שאין שום סיבה אמיתית לדאוג לסיאט ולצ'מפיון, הדאגה היא ללקוחותיהם. ובהחלט פיאט אינה מוכרת פה מספיק, ודאי יחסית למתחרות, ודאי יחסית לאיכות והייחוד שהיא מציעה, אבל לתיקון המצב הזה נדרשים יותר ממבצעים, או מחירים נמוכים במיוחד, צריך להלחם בתדמית ובסטיגמות וזו מלחמה קשה מאוד. וזו כבר הערה שלישית, אלא שנסחפתי.
אני מסכים עם חלק מהדברים.
זה נכון שתדמית וסטיגמות קשה מאוד למחוק, ולראיה הקמפיין של רנו, ״רנו לא רואה מוסך״ שנכשל.
הקמפיין לא באמת שכנע את הציבור הישראלי שרנו אמינה.
מצד שני, רנו קליאו 1.2 ב-70 אלף ₪, גרם להצפה של הזמנות אצל קרסו.
כל אלפי המכוניות האלה, במידה ויגלו אמינות רק הם יוכלו לנפץ את הסטיגמה.
ונכון, זה יקח זמן רב. אין כאן קיצורי דרך.