glansfor
23-07-11, 00:11
כמובן מדובר בבעיה מעצבנת של חשמל,התקנתי רדיודיק חדש ואחרי כמ דקות הוא נכבה ופיוז נשרף החלפתי ושוב אחרי כמה דקות הוא נכבה ולא עבד יותר גם לאחר החלפת פיוז,לא משנה מה ניסיתי לא נידלק הרדיודסק כניראה כמו לא מגיע לשם זרם חשמל מה הביה? מקווה משהו לא יקר וזה שטות קטנה :( אני בן 17 וחצי ואין לי כלכך הרבה כסף לכן רוצה עזרה לנסות לתקן ללא הוצעת כסף.. :(..
עכשיו אני מנסה למצוא את הבעיה ולא מוצא כל הפיוזים תקינים ולא שרופים,הפס באמצע לא שבור..ושמתי לב שהמנורת גג נשרפה גם היא,היום ניסיתי לחבר מנורת לדים כחולים בתאורת גג למי שמכיר ולא הלך כניראה לא מגיע לשם זרם..
אשמח לדעת איך אוכל לפתור את הבעיה ולראות מאזה מקור הבעיה..וגם אם מישהו יוכל לעזור לי
איך להרכיב את המנורה בתיקרה אשמח מאוד אולי עשיתי לא טוב,במנורה יש חוט אדום ושחור שדבוקים יחד ואחד צהוב מנותק מהם קלומר כניראה הוא אדמה או משהו,אשמח לעזרה התייאשתי מאוד!
ג'ינו.
נ.ב מדובר באונו 1400 94 IES אם זה עוזר.
עכשיו אני מנסה למצוא את הבעיה ולא מוצא כל הפיוזים תקינים ולא שרופים,הפס באמצע לא שבור..ושמתי לב שהמנורת גג נשרפה גם היא,היום ניסיתי לחבר מנורת לדים כחולים בתאורת גג למי שמכיר ולא הלך כניראה לא מגיע לשם זרם..
אשמח לדעת איך אוכל לפתור את הבעיה ולראות מאזה מקור הבעיה..וגם אם מישהו יוכל לעזור לי
איך להרכיב את המנורה בתיקרה אשמח מאוד אולי עשיתי לא טוב,במנורה יש חוט אדום ושחור שדבוקים יחד ואחד צהוב מנותק מהם קלומר כניראה הוא אדמה או משהו,אשמח לעזרה התייאשתי מאוד!
ג'ינו.
נ.ב מדובר באונו 1400 94 IES אם זה עוזר.