התחבר

View Full Version : טיפול 80000+רצועת טיימינג לספייס 2004 דינמיק, כמה אמור לעלות?

roei_s
20-07-11, 18:54
הלכתי למוסך לא מורשה והוא אמר לי שזה בעייתי להרכיב רצועה לרכב הזה כי אין לו את הכלים, פניתי למוסך שמשון ביהוד והם אמרו לי שעלות רצועת טיימינג 1200 ש"ח ועלות טיפול 80000 שהם מגדירים כטיפול גדול עוד 1000 ש"ח, מה דעתכם על המחירים? אתם יודעים אולי על מוסך אחר שיכול לעשות את זה בפחות כסף (סטודנט תפרן)? תודה מראש.

Cabman
20-07-11, 20:06
הלכתי למוסך לא מורשה והוא אמר לי שזה בעייתי להרכיב רצועה לרכב הזה כי אין לו את הכלים, פניתי למוסך שמשון ביהוד והם אמרו לי שעלות רצועת טיימינג 1200 ש"ח ועלות טיפול 80000 שהם מגדירים כטיפול גדול עוד 1000 ש"ח, מה דעתכם על המחירים? אתם יודעים אולי על מוסך אחר שיכול לעשות את זה בפחות כסף (סטודנט תפרן)? תודה מראש.

מחיר הגיוני למורשה
קיבלתי מחיר דומה בקצת פחות + פלאגים ועוד קטנה אצל פטין בעכו

roei_s
20-07-11, 20:10
מחיר הגיוני למורשה
קיבלתי מחיר דומה בקצת פחות + פלאגים ועוד קטנה אצל פטין בעכו
ויש מוסך לא מורשה שכן יכול לעשות את הדברים האלה?

Piposh
20-07-11, 22:36
ויש מוסך לא מורשה שכן יכול לעשות את הדברים האלה?

לדעתי עדיף לך לתקן את הרכב אצל אנשים שמבינים בדגם הנ"ל ספציפית (מוסך מורשה), גם בגלל שרוב הסיכויים ששם הרכב שלך יקבל טיפול יותר טוב, וגם בשביל ההיסטוריית טיפולים של הרכב שבעתיד יהיה לך יותר קל למכור אותו. ובלי קשר מוסך שמשון עשה עליי רושם טוב (בינתיים עשיתי שם רק טיפול אחד, גם טיפול 80,000, שהיה קצת יותר מ1000 ש"ח כיוון שהחליפו לי גם רפידות בלמים ועשו לי שטיפת מערכת קירור ומילאו מים..).

רפי לין
21-07-11, 00:28
זה מוסך לא מורשה פיאט : http://www.musach.co.il/details.asp?id=709
בהנהלת שלמה כהן, שעד לא מזמן, היה במקומו הקודם מורשה יבואן פיאט במשך הרבה שנים.
בברכה - רפי לין