View Full Version : חברים, אשמח להמלצה
אני מעוניין לרכוש GPS חדש, ורציתי לקבל הצעה לגבי איפה אפשר למצוא ג'יפיאסים מומלצים וגם - איזה מהג'יפיאסים מומלצים...
שמעתי שיש חדשים שמתעדכנים אונליין ולא צריך להוריד כל הזמן תוכנות של הארצות הספציפיות,
זה יהיה לשימוש ברובו בחו"ל...
לדעתי היום אייפון זה הפטרון לכל דבר כזה.. זה גם מחשב קטן גם טלוויזיה.. אינטרנט אלה ואלה.. וכמובן תוכנות ניווט שגם כמובן מתעדכן.
אצלי לדוגמא הוא מעדכן אפילו פפקים.. כבישי חסומים, משטרות וכדומה.
לא משנה מה שימליצו לך אבל תקח את החדשים עם ה 7 אינצ.
UNO TURBO 92
12-07-11, 10:11
לדעתי היום אייפון זה הפטרון לכל דבר כזה.. זה גם מחשב קטן גם טלוויזיה.. אינטרנט אלה ואלה.. וכמובן תוכנות ניווט שגם כמובן מתעדכן.
אצלי לדוגמא הוא מעדכן אפילו פפקים.. כבישי חסומים, משטרות וכדומה.
+1 באייפון יש את הGPS של WAZE שהוא מדהים ברמות . מומלץ מאוד
+1 גם WAZE , גם את הג'יפיאס של איתורן ושל iGO שעובדים גם ללא חבילת גלישה וכוללים מפות מעודכנות
(אך ללא חבילת גלישה לא נותנים את שירות עידכוני העומסים )
באייפון יש כמויות מסחריות של קרינה, ואני לא מעוניין...
חשבתי על משהו של מיו,
ראיתי במחיר טוב בא.ל.מ וגם יש לי הנחה שם מהכרטיס שלי של טפחות...
תוכלו להמליץ לי על מכשיר ספציפי של מיו?
ronesbones
13-07-11, 20:32
אם אתה הולך על מכשיר לא יקר, שמריץ IGO, תנסה את DealExtreme
מכשיר 5" עם IGO ודיבורית Bluetooth מובנית בפחות מ-300 ש"ח
http://www.dealextreme.com/p/5-0-lcd-windows-ce-5-0-core-468mhz-gps-navigator-with-bluetooth-and-usa-canada-maps-2gb-tf-card-39748
ניצול שרשור
קיבלתי מתנה QUE4301 יש לו תוכנת IGO MORE.
האם אפשר להתקין עליו תוכנת IGO מתקדמת יותר כמו IGO 8? אם כן איך מתבצעת ההתקנה? האם פשוט רוכשים כרטיס זכרון חדש בו מותקנת כבר התוכנה?
באייפון יש כמויות מסחריות של קרינה, ואני לא מעוניין...
חשבתי על משהו של מיו,
ראיתי במחיר טוב בא.ל.מ וגם יש לי הנחה שם מהכרטיס שלי של טפחות...
תוכלו להמליץ לי על מכשיר ספציפי של מיו?
אתה חושב שבGPS רגיל אין קרינה?
תחשוב שבשביל התקשורת עם הרשת, האייפון (או כל טלפון בעצם) צריך לתקשר עם אנטנה סלולארית שכיום נמצאת כל 500/1000 מטר בערך ועוד שהGPS צריך לתקשר עם לוויינים בחלל בגובה של 300-1000 ק"מ!
אז תעשה את החשבון לבד.
אתה חושב שבGPS רגיל אין קרינה?
תחשוב שבשביל התקשורת עם הרשת, האייפון (או כל טלפון בעצם) צריך לתקשר עם אנטנה סלולארית שכיום נמצאת כל 500/1000 מטר בערך ועוד שהGPS צריך לתקשר עם לוויינים בחלל בגובה של 300-1000 ק"מ!
אז תעשה את החשבון לבד.
האמת שממש לא ... הג'יפיאס הוא רק מקלט ( ולא משדר כמו פלאפון ) ולכן רמת הקרינה הנפלטת ממנו דומה לרמת הקרינה שהרדיו דיסק באוטו שלך פולט
דבר נוסף ... הפלאפון אכן פולט קרינה (שהיא כנראה מסוכנת ) אך כאשר המרחק בין הגוף למכשיר גדל כך גם רמת הקרינה המשפיעה עליך וכידוע אתה לא מתקשר ללויין אלה מניח את המכשיר במרחק מסויים כאשר אתה משתמש בו כג'יפיאס
כנראה שאתה צודק ואני טעיתי מעט.
אבל בכל זאת, האייפון זה לא מה שיגרום לבנאדם גידול במוח (חס וחלילה).
המכשיר עומד בכל התקנים המחמירים בעולם לגבי קרינה.
חוץ מזה יש קרינה בכל מקום, אם זה אנטנות סלולריות, WIFI, טלפון אלחוטי, מיקרוגל, בלוטות', רדיו, שידורי לוויין למינהם והרשימה עוד ארוכה.
בתכלס? ממליץ על טלפון עם אנדרואיד או אייפון.. או כל פלאפון שאפשר להתקין עליו את התוכנה WAZE ...
פותר לך את כל הבעיות.. אחת התוכנות שלדעתי הכי שולטות היום.. מבוססת על עדכונים של אנשים ומיחשוב מטורף שמונע ממך להיכנס לפקקים וכו
כנראה שאתה צודק ואני טעיתי מעט.
אבל בכל זאת, האייפון זה לא מה שיגרום לבנאדם גידול במוח (חס וחלילה).
המכשיר עומד בכל התקנים המחמירים בעולם לגבי קרינה.
חוץ מזה יש קרינה בכל מקום, אם זה אנטנות סלולריות, WIFI, טלפון אלחוטי, מיקרוגל, בלוטות', רדיו, שידורי לוויין למינהם והרשימה עוד ארוכה.
צודק לגמריי :)
תגיד trademark , ראיתי בפרופיל שלך שאתה מנתניה , אני כנראה מגיע לשם בתחילת השבוע לראות איזה פונטו שנשמעת במצב טוב ... אתה מכיר אולי מכון טוב לבדיקה לפני קניה באיזור שם ?
תודה
הייתי ממליץ לך לקפוץ למוסך השחר (מורשה יבואן) ולא לאיזה מכון, כך תוכל גם לקבל הצעת מחיר על הליקויים שימצאו.
על הדרך תבדוק היסטוריית טיפולים במחשב.
תגיד לזאביק שמרק עם הספייס הכחולה שלח אותך, כמובן תקבע איתו מראש.
בהצלחה.
הייתי ממליץ לך לקפוץ למוסך השחר (מורשה יבואן) ולא לאיזה מכון, כך תוכל גם לקבל הצעת מחיר על הליקויים שימצאו.
על הדרך תבדוק היסטוריית טיפולים במחשב.
תגיד לזאביק שמרק עם הספייס הכחולה שלח אותך, כמובן תקבע איתו מראש.
בהצלחה.
וואלה תודה :-)
ביל אמר וצדק, את האייפון אני מחזיק הרבה יותר קרוב מאשר את המנווט...
חוץ מזה שאמרו לי שאני יכול גם לקבל 1500 שח לבזבוזים אז אני רוצה לנצל את ההנחה הזאת מטפחות,
gsk איך המכשיר שלך? לדעתי ראיתי אותו שם..
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.