התחבר

View Full Version : לא מזהה את המפתח

Sharky
10-07-11, 22:26
שלום לכולם.
בזמן האחרון אני נתקל בבעיב מעצבנת מאוד.. שמציקה כמו לא יודע מה.
קודם כל: רכשתי את האוטו אם מפתח אחד. ( עדיין לא ישיתי שיכפול )
נדלרת לי מנורה של מפתח צהוב באת הניעה. כמו שהבנתי זה האמובילייזר.. הרכב כמובן לא מניע.
כמה זה ישמע מצחיק.. אבל פונטו ספייס פעם בזמנם, בשנת 2001 ומעלה היו ממש הרבה בהשכרה אצלנו ( שלמה סיקסט ) והבעיה הייתה מוכרת. אז קיבלתי טיפ זמני.. אולי זה ישמע מפגר.. אבל עובדה זה עובד. צריף לרוק על המפתח :oops::oops::oops: כדי שיהיה אליו ריר.. ואז יש זיהוי של מפתח.

קודם כל אני משבקש לא לענות ככה " תעשה מתפח נוסף " זה ברור לי גם ככה ואני יעשה, תודה.

מה שכן אני רוצה לשאול.. זה האם הבעיה היא במפתח או בסוי'ץ.. להגיע למוסך ולהגיד את זה.. ברור יגידו לי שצריך להחליף חצי אוטו שם :):):)
אז יש דרך לבדוק איפה הבעיה? אם זה המפתח.. אז שיכפול אמור לפתור את הבעיה.. אם לא אז כמה בארך יעלה לי סידור חיישן כזה.. או מה שזה לא יהיה.

תודה.

laptawp
10-07-11, 23:10
ביעה מוכרת.
אצלי אני לפעמים מכניס מפתח מנסה להניע, והרכב לא מניע. אז אני קולט שנדלקה מנורה צהובה.
אצלי פשוט צריך להוציא את המפתח להכניס מחדש.

Sharky
10-07-11, 23:14
כנראה שאצלי הבעיה החמירה. רק רוק עוזר לי..

ליאור23
10-07-11, 23:31
גם לי היה את זה לעיתים מאוד נדירות...
הפתרון הכי זול יהיה לשכפל את המפתח ב-ה-ק-ד-ם, כי אחר כך אתה תצטער שלא עשית את זה.

צור קשר עם פאר מנעולים, הכי זול שיש.

chenrp
10-07-11, 23:36
חברה זה בסך הכל המגעים של המפתח.
תנקו עם WD40 וזהו.

שחרון
10-07-11, 23:57
גם לי היה את זה לעיתים מאוד נדירות...
הפתרון הכי זול יהיה לשכפל את המפתח ב-ה-ק-ד-ם, כי אחר כך אתה תצטער שלא עשית את זה.

צור קשר עם פאר מנעולים, הכי זול שיש.

כמה זול ? בדקת?

שחרון

Cabman
11-07-11, 00:38
היי
לא מזמן ביררתי לגבי שכפול מפתח דומה לELX והבנתי שאצל היבואן זה עולה קרוב ל1000 שח למפתח. אבל יש איש מקצוע שמצאתי דרך רפי לין (פאר המנעולים כמדומני) והוא עושה זאת בסביבות ה350 שח כזכור לי.

הבעיה קיימת גם אצלי מדי פעם, אני מחזיר את הסוויצ אחורה, סוויצ שוב, מחכה מספר שניות והנורה נעלמת ומניע חלק.

איתי398
11-07-11, 07:15
כמה זול ? בדקת?

שחרון

460 שקלים לקח לי על שכפול וקידוד המפתח

Sharky
11-07-11, 07:16
חברה זה בסך הכל המגעים של המפתח.
תנקו עם WD40 וזהו.

דיברת איתי בסינית עכשיו :]

מה שקשור למפתח.. אמרו לי פאר מנולעים בפ"ת לוקח 300-350 ש"ח למפתח.
פשוט..האים הבעיה במפתח? ואם לא? ואני יצתרך להחליף סוי'ץ? אז למה שילמתי 300 על מפתח..

אני מזכיר אצלי הבעיה לא נעלמת אם אני משחק אם המפתח.. אני צריך למצוץ אותו :oops::oops::oops:

dodihob
11-07-11, 10:30
http://en.wikipedia.org/wiki/WD-40
*** מה לא הבנת?
קנה ונקה את המפתח

ארילו
11-07-11, 11:36
בד"כ הייתי ממליץ לנסות עם המפתח ספייר, ואם הבעיה נשארת אז להתחיל מהאנטנה של הסוויצ' - למרות שאני לא בטוח איך זה ב-HGT.

Sharky
11-07-11, 14:31
זה בסדר:) פשוט לא הבנתי את השם של החומר בגלל זה שאלתי. עכשיו עוד דבר, אפשר לנקות את המפתח או גם להשפריץ קלות בסוי׳ץ? או שאסור בהחלט..

יניב1190
11-07-11, 16:12
אצלי יש בעיה אבל בדלתות המפתח לנכנס לשם
אני תלוי רק בשלט

drweed
13-07-11, 15:57
אצלי היתה אותה בעיה.
האוטו אפילו נכבה לי מדי פעם בזמן נסיעה ולא הצלחתי להניע אותו בגלל האימובלייזר (נורת מפתח צהובה), איכשהו זה היה מסתדר בסוף.
יש לי 3 מפתחות לאוטו. בכולם היתה אותה בעיה.
כשהלכתי לסדר את זה אמרו לי במוסך המורשה שצריך להחליף לי בית פיוזים במנוע כי יש שם איזו בעיה. קצר כלשהו.
החליפו לי בעלות של 1,750 ש"ח כולל עבודה ומע"מ.
הבעיה נפתרה.

אלכס