View Full Version : למכירה פונטו Hgt שלי !!
פונטו hgt שלי למכירה!:
שנה:2001
יד:03 ברשיון.
טסט עד חודש 6/2012 .
ק"מ:17000.
מחיר :31 אלף גמיש טיפה!
פונטו hgt שמורה ומטופלת ברמות הכי גבוהות . יש סנארוף מקורי . ספויילר מקורי . האוטו עבר פחחות וצבע בגלל כוויות שמש. צמיגים חדשים toyo t1r
האוטו עבר ישור קו זאת אומרת שלא צריך להשקיע שקל לא על המנוע או על חלקים בתא הנוסע.
מתחייב על כול בורג באוטו הזה מטופל רק במורשה ללא תאונות או מכות בפח. מתחייב שלדה גיר מנוע בכול מקום בדיקה.
הוחלף באוטו :מזרק דלק.סנכרון גיר + חיזוק גיר. 2 נבות אחוריות . משאבת מים. כול הסט של הטיימינג כולל וריאטור חדש עשה טיפול
ב162 אלף של פלגים . שמן פילטר שמן . פילטר אוויר. טיימניג . ב 170 עבר פילטר שמן + שמן 10 60 של AGIP+ רפידות ברקס.
הוחלפו באוטו צינורות בלם בכול האוטו.מס פלאפון: 0526758202 דור.
משאבת קלאץ עליונה + תחתונה . מסרק הגה הוחלף + משולשים . כול החלקים שהוחלפו הם חדשים ומקורים . יש קבלות על הכול!!! חלק מהדברים נעשו סתם על הדרך
כמו מסרק ההגה . הוריטור ועוד!!
זה רכב של לשים דלק ולנסוע בכנות אין מה לחליף באוטו הכול חדש והאוטו נוסע יותר ממצויון ואפשר לשאול את חברי הפורום המבינים!!!!!
אני רוצה למכור את האוטו כדי לעבור לרכב שטח או טרקטורון מוכן החלפה + כסף על פונטו ספייס רגילה שנת 2001-2002. או על DVX07-10
כמה אתה רוצה על המשענת יד שלך?? :)
דיברנו על זה כבר פעם.
חבר׳ה, הרכב באמת שמור מאוד. נהגתי עליו והמנוע בריא מאוד וחזק. ממליץ למי שמחפש:)
למה מוכר בגלל מעבר לטרקטורון עכב גיוס ומחיר תצור איתי קשר בטלפון!! 0526758202 .
לגבי המשענת יד אני לא מוכר אני יבנה לך אחת תצור איתי קשר ונדבר!!
הקפצה !! גמיש במחיר בתווך של 28-30 אלף תלוי עם או בלי המערכת שמע ששווה 7 אלף !!
נמכרה Hgt שלי !! ברכות לקונה1!
מזל טוב לך ולו.
אני די בטוח שהוא קנה רכב מעולה.
בכמה מכרת? אם לא סוד?
האם הרכב נמכר למישהוא משדרות מכיוון שראיתי את הרכב היום בעיר.
כן משיהו בשדרות כמה נמכרה 28 אלף בלי המערכת
איזה מכונית יפה.. ניראת ממש שמורה.. מקווה שאני יחפש מכונית חדשה תיפול עליי מכונית יפה כזו :)
fiat-punto
23-08-11, 10:04
ראיתי את הרכב היום בשדרות רכב פשוט פצצה זיהיתי אותו לפי המדבקות בחלון האחורי
fiat-punto
23-08-11, 10:05
האם הרכב נמכר למישהוא משדרות מכיוון שראיתי את הרכב היום בעיר.
אתה משדרות?
דור אני מאד מקווה שגם אחרי המכירה של ה HGT עדין תהיה נוכח במפגשי על האש שלנו!
fiat-punto
31-08-11, 20:56
היא למכירה שוב
http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=305bba7da827cebd668c0bb46687db904b4&Code=55e62245018b271eb47acf50f2644e1b
טוב....
משהו לא טוב בHGT הזאת.
כמה זמן עבר חודש?
טוב נו בכל זאת שדרות ..אולי נפל עליה ,מאחוריה ,או מצדדיה .קאסם ? :eek:
הבחור שקנה את הרכב הוא מסוג "הערס המצוי" שמסתובב במשך כל שעות היום והלילה כשהוא חובש כובע מצחייה. כגראה שמטרת הקנייה של הרכב היא להרשים בחורות אבל הרכב הוא בצבע הלא נכון. לאחר החארקות שראיתי שבוצעו עם הרכב הזה אני לא הייתי מתקרב אליו ולא לבעלים.
חבל. באמת חבל.
עוד רכב הלך לעולמו.
צריך לעקוב אחרי הרכב . לחכות מתי יגיע לפירוקיה ) צריך כמה חלקים ספייר ))
fiat-punto
02-09-11, 21:54
חבל רכב כל כך טוב שהגיע לידיים של ערס שחורש על הרכב
א. כול האוטו שלי שהיה אצלי היה במצב הכי טוב שHgt יכולה להגיע
ב.אל תגידו שאין עליו פוזה בצע הזה!
ג. הבחור שקנה את הרכב מטרתו היתה רק רכב מהיר חזק שיעמוד בפתיחות וינצח אחרים .
אבל אל תגידו שמשהו לא טוב היא היתה אצלי במצב מצויין ממש !!! האנשים הוותיקים והמבין שראו את האוטו במפגשים יגידו!!
אנשים אוהבים לדבר הרבה מבלי לדעת כמעט כלום... זה הטבע האנושי ובעיקר הישראלי.
יכול להיות שהבחור פשוט הבין שהרכב הזה הוא לא מה שהוא חיפש, אולי הוא הבין שיקר לו הדלק, אולי הוא הבין שזה בכלל חלש בשבילו.
תסתכלו על עצמכם והרכבים שלכם, אל תדאגו לרכבים של אחרים.
כי גם אני זוכר שראיתי אבארט מסוימת שמשתוללת בדרכי עפר, אני לא רץ לדווח על זה בפורום, תתעסקו בעניינים שלכם וזהו.
ליאור, אהבתי את התגובה שלך, כל הכבוד. :)
דוד.
לא התכוונתי למצב של הרכב שהוא היה בידיים של דור.
התכוונתי למצב שלו אחרי שהחליף ידיים.
חיכיתי לאיזו תגובה של ליאור.
חיכיתי לאיזו תגובה של ליאור.
אני שמח שאני עומד בציפיות
ואיך אתם יודעים בדיוק מה המצב הרכב אחרי שדור מכר אותו, בגלל שרשמו שהוא עושה חראקות?
אז מעניין מה הייתם אומרים אם הייתם יודעים איך קרעתי את הצורה של הHGT שהייתה לי, או איך אחרים פה מתגרזנים עם הרכב, רחמנא ליצלן ממש.
וטל, את התגובה שלי לא כיוונתי כלפיך אלא כלפי כל אחד שמרשה לעצמו לתת דעה על משהו שאין לו מושג לגביו.
לא יודעים מה המצב של הרכב.
פשוט נראה לא הגיוני שבן אדם הוציא 30 אלף שקל על רכב וחודש אחרי הוא שוב מוצע למכירה.
לא מספיק מהיר וחזק בשבילו? זאת HGT לא STI.
אבל אם הוא טיפש מספיק בשביל לשפוך 30K על רכב בלי לדעת את מגבלותיו והוא מוכר אותו רק בגלל שהוא לא עמד בציפיות שלו אז יכול להיות שהרכב עדיין במצב הטוב שדור מכר אותו.
ולא.. ליאור אתה לא מאכזב אף פעם.
הסיבה למכירה אחרי חודש הוא נפילת המחירון שהוא קנה את האוטו הוא חשב שזה 27 כמו שהיה ביד 2 שהוא בדק אבל שהוא ראה את המחירון בלוי יצחק ש 01 :20300 02:23600 03:28000 הוא מפחד להפסיד כסף הוא מטומטם דבקע לפי מה שהוא אומר הוא מפסוט על האוטו פשוט אנשים שקונים בחישבה למכור !! לא בגלל מצב המכני של האוטו
חברים זהו רכב ספורט לא ספייס 1300 אנשים נוהגים ללחוץ לרכב ספורט ולהשתולל אין רכב ספורט שלא לחצו איתו בשביל זה הוא נוצר !!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.