התחבר

View Full Version : פיאט קופה טורבו (16V) - ומחירה...

13-12-06, 23:43
אני מאוד מתלבט אם לקנות פיאט קופה הנמצאת במצב טוב, הבעיה העיקרית היא כמה לשלם ולפיכך רציתי להתייעץ עם מביני המועדון. המחירון המקורי ע"פ יצחק לוי עומד על 40000 הבעיה היא שאני אישית לא מכיר אף לא אחד שמחר את הפיאט קופה שלו משנת 96 ב-40000 אלא יותר ולכן האם זה מוגזם לשלם 20000 מעל המחירון או שכדאי לקנות משהו אחר במקום אחרי הכל היא שמורה מאוד יחסית
אלו מכם המבינים ברכב - חייב התייחסות אני צריך לתת תשובה למוכר הרכב עד שבוע הבא

14-12-06, 11:25
ארז ..ארז.... מה יהיה .. :)

אמרתי לך כבר.. פיאט קופה במצב טוב , שווה את הכסף. אבל לך תמצא אחת כזו...

אם נתעלם רגע מהשרלטנות של לוי יצחק , עדיין 40 אלף לפיאט קופה בת 10 שנים זה מחיר שוק ריאלי. זה בהחלט לא משקף את התמורה שהיא מספקת ביחס לסמרטוטים שמסתובבים פה על הכביש ועולים פי 5 ממנה. אבל 20 אלף מעל המחירון ל16V זה מוגזם בעליל. על 20V אפשר עוד להבין , לזרוק עוד איזה 15 מעל עליה. אבל על 16V מקסימום 12 אלף מעל ולא אגורה יותר.

הבעיה היא שככל שהזמן עובר .. הקופה נכחדות פה מהכבישים או בתאונות או מרשלנות תחזוקתית.

ואני אומר את זה לכל מי שמחפש.. אני עם הקופה פרק זמן די סביר [שנתיים+].. והוצאתי עליה סכומים לא נורמלים על בלאי ותחזוקה וכו , ויש עוד שלא הגעתי לטפל בהם עדיין. ואני מטפל כרוני ברכב.

קחו את זה בחשבון ל-פ-נ-י שאתם נכנעים לגחמות שלכם.

14-12-06, 19:19
ניר, מי כמונו יודע שאהבה (גם למכוניות) לא מודדים בכסף.
אתה חושב שאני לא הוצאתי מספיק על האוטו? הוצאתי, ויותר ממה שנדמה לכם. ואני עוד מוציא. יגידו מה שיגידו, אצלי היא תהיה במצב מושלם ככל שאני יכול.
20,000 ש"ח מעל למחירון של רכב נשמע מוגזם, אבל קח בחשבון שזה לא רכב נפוץ, וזאם הוא מטופל ושמור עד כדי כך שהמוכר חושב בכלל לדרוש כמות כזו של כסף עליו, אז יכול להיות שהוא שווה את זה. אני בכל אופן חושב שזה באמת קצת מוגזם. אפילו בשביל קלאסיקה כזו.

14-12-06, 19:55
מסכים עם קודמיי. 50% מעל למחירון זה כבר יותר מדי, גם לקופה...