View Full Version : עלות תיקון נזק בכנף שמאלית+ המלצה לפחח.
שלום לכולם.
היום כשחזרתי מהעבודה והגעתי הביתה, שמתי לב שאזה בן ז**ה דפק לי את הכנף של האוטו ואפילו לא טרח להשאיר פרטים.
בהתחלה לא עיכלתי, אבל השלמתי עם המצב.
אז ככה, הנזק הוא שקע בכנף השמאלית ליד הפנס, הפנס איכשהו נכנס קצת פנימה ויש שפשופים על הצבע וטיפה על הפנס.
רציתי לשאול מה יכולה להיות העלות של הנזק+ המלצה על פחח באיזור נתניה.
תודה מראש לכל העוזרים.
מצורפות תמונות.
לפי התמונות קשה לאמוד את עלות הנזק.
יבגני הנו פחח/צבע רכב איכותי מאוד ופרטיו כאן:
http://www.musach.co.il/details.asp?id=673
בהצלחה ובברכה - רפי לין
שלום לכולם.
היום כשחזרתי מהעבודה והגעתי הביתה, שמתי לב שאזה בן ז**ה דפק לי את הכנף של האוטו ואפילו לא טרח להשאיר פרטים.
בהתחלה לא עיכלתי, אבל השלמתי עם המצב.
אז ככה, הנזק הוא שקע בכנף השמאלית ליד הפנס, הפנס איכשהו נכנס קצת פנימה ויש שפשופים על הצבע וטיפה על הפנס.
רציתי לשאול מה יכולה להיות העלות של הנזק+ המלצה על פחח באיזור נתניה.
תודה מראש לכל העוזרים.
מצורפות תמונות.
באמת זוועה של אנשים מה עוד אפשר להגיד יותר מזה לי זה קרה גם בעבודה ומתברר בסוף שנהגת עשתה את זה שהיא הודתה רק אחרי שאנשים לקחו מס רכב שלה ותלונה במשטרה
בקשר למכה האיזור בעייתי לכן תחפש מישהו מקצוען תבדוק עלות כנף מפירוקיה תחפש אולי תמצא אחד כחול מפירוקיה יעלה לך יותר זול
בבקשה תעדכן במידה ותסדר או סידרת את העניין אצל הפחח הנ"ל
אני רוצה לדעת האם כדי ומה המחיר וכו".
תודה
אני אעדכן, בינתיים אני בבדיקות עם מצלמות האבטחה במקום עבודתי כדי למצוא את הפושע.
קיבלתי הצעה מפחח אחד, בין 800 ל 1000 ש"ח.
אני אעדכן, בינתיים אני בבדיקות עם מצלמות האבטחה במקום עבודתי כדי למצוא את הפושע.
קיבלתי הצעה מפחח אחד, בין 800 ל 1000 ש"ח.
(סתם לידע כללי....)
כשמישהי נכנסה עליי ברוורס.. אז .. כשהייתי עם האוטו של אמא שלי.. ברנו מגאן שנת אלפיים..
גם כן.. היא קיבלה צורה דומה מאוד למה שרואים כאן.. והמחיר היה 750 שקל כולל פנס חדש...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.