ליאור23
15-06-11, 22:48
עוד שבועיים בדיוק תעבור שנה מיום רכישת הצפרדע, ובצמוד לתאריך הזה היא גם תימסר לקונה הבא.
לא הרבה יכולים להבין, אבל העצב וה''סערת רגשות'' שמובילים מהלך כזה מאוד גדולים וזה לא קל בכלל.
במיוחד שמדובר ב''יצור'' שאהבתי מאוד.
למען הדורות הבאים, אני נותן גישה חד פעמית לכיס שלי ואציג לכם את כל ההוצאות, הן מבחינת טיפולים והן מבחינת שיפורים, שדרוגים, כל מיני שגעונות שהיו לי שסתם עלו לי בכסף ולא יצאה מהם תועלת, בקיצור הכל מהכל עד השקל האחרון.
יכול להיות שהעלויות ייראו לכם יקר, אך הרוב המוחץ של העלויות לא היו קשורות לתקלות או בעיות.
בוא ניתן למספרים לדבר:
תאריך רכישה:
2/7/2010 - בדיקת הרכב בקומפיוטסט 500 ש''ח
קניית הרכב - 29000 כשמחירון יד 2 עמד על 28000 ולוי יצחק 26000.
קילומטרז' בקנייה - 136,322
בבדיקה היו הכסתחים הרגילים שכל בעל hgt יידע לזהות ולסנן אותם.
דברים שאכן היו ריג'קטים נכונים- ברקסים קדמיים חלשים מאוד, 4 צמיגים גמורים, פנסים קדמיים עכורים( לאחר מכן התברר שהם היו מקצרים וזה גם עלה קצת כסף)
נדרש כיוון פרונט.
וריאטור הרעיש יתר על המידה.
נזילה מכיוון ההילוך החמישי בגיר.
באותה התקופה לקחתי 3 hgt לבדיקה פרט לזאת, 1500 ש''ח הלכו לפח, הרכבים היו פשוט שחורים משחור, זאת הייתה פשוט נכס לתקופה העגומה ההיא.
ביקור ראשון במוסך השחר נתניה( ממליץ לכל אחד על זאביק וחבורתו).
18/7/2010
קילומטרז' 137049
מיכל עיבוי מקורי חדשף 2 מיכלי פראפלו כחול, פילטר אוויר, איטום עם חומר ייעודי למכסה הילוך חמישי שנזל, שמן גיר חדש 75w90 סינטטי מלא 2 ליטר.
סך הכל עם העבודה - 800 ש''ח
זוכרים את התקלה של הפנסים?
ביקור שני במוסך (דניאל אשדוד)
15/8/10
קילומטרז' 137920
סה''כ בוצעה כאן עבודה של פירוק הפנסים הקדמיים+אחוריים, תיקון הקצר והרכבתם
386 ש''ח
ביקור שלישי כחלק מיישור הקו שלי
19/9/10
קילומטרז 139003
וריאטור(נרכשה עצמאית ב700 ש''ח), אטם מכסה שסתומים, גומיות מצתים, מסנן שמן, שמן סליניה 10w60, או (o) רינג ירוק למעבה מזגן, מעבה מזגן, זרוע ומגב אחורי.
את המעבה לא הרכבתי מפאת חוסר זמן.
סך הכל 2000 ש''ח על העבודה והחלקים.
כעבור שבועיים התקנתי את המעבה עם וואקום וגז - 594 ש''ח
ביקור רביעי במוסך שמשון 31/1/11
קילומטרז' 144526
שמן מנוע אגיפ 10w60 שקניתי מבעוד מועד ב260 ש''ח.
פילטר שמן
סט גומיות לצנרת פילטה.
בhgt יש בעיה שאחרי החורף ידית ההילוכים נתקעת ולא חוזרת למקומה, לכן היה צריך לפרק את מנגנון בורר ההילוכים ולשחרר את הציר התפוס.
סה''כ 610 ש''ח כולל השמן.
1/3/11 קניית סט צלחות מחוררות מחורצות ורפידות קדמיות של ספארקו ישירות מהיבואן.
2000 ש''ח
למחרת הרכבתי אותן במוסך דניאל באשדוד בעלות של 330 ש''ח.
לעיתים היו רעשים כמעין ''שבירות'' או משהו מרוסק כשהייתי פונה, ביקור במעבדה לרכב והתגלה שהיה חסר חלק כלשהו בתושבת משקפיים, תוקן בחינם.
ביקור במוסך התלתן 05/05/11
קילומטרז' 148000
מים היו נעלמים ממיכל העיבוי עקב נזילות ממספר צינורות מים, לכן הוחלט להחליף את רוב הצנרת מים.
צינור מים עליון,תחתון,מקשר, נוזל קירור פראפלו, פלאגים
הכל כולל הכל 600 ש''ח
הייתה גם בעיה של בריחת גז באותו זמן, לכן החלפתי את כל צנרת המיזוג עם גז וואקום חדש בעלות של 1750 ש''ח אצל בחור בשם חיליק ברחובות ( אחלה בן אדם שבעולם ומכונאי ברמה גבוהה מאוד עם אהבה למקצוע).
וכאן נגמר החלק המכני, שימו לב שעשיתי טיפול אחת ל5K והחלפתי הרבה דברים כפעולה מונעת.
מעולם לא הופיעה לי נורת תקלה, מעולם לא היו בעיות קומפרסיה, אכילת שמן, פריצות פקקים למיניהם וכו' וכו', הרכב היה סופר אמין, ולמי שלא יודע אני לא בדיוק חסתי עליו בנהיגה, כמובן שלא התפרעתי בכבישים ולא ''קרעתי'' אותו, אך היו ימים שבהם הוא עבד קשה מאוד.
עכשיו מבחינת שינויים שאני ביצעתי לאורך הזמן.
אנג'ל אייז + הרכבה - 1400 ש''ח
דיטיילינג - 1000 ש''ח, שווה כל שקל, הרכב נראה כמו חדש מבפנים ומבחוץ.
השחרת חלונות קדמיים - 200 ש''ח
כסא נהג חדש - 400 ש''ח
התקנת מערכת מתלים, קוילאוברם+ התקנתם וכל מיני קפיצות תכופות למעבדה לרכב, כיוונים שונים כל הזמן, סך הכל 5500 ש''ח
השחרת הגג נעשתה בחינם
ג'אנטים שנרכשו משחרון - 900 ש''ח
קיט gsr שנרכש מעידן - 1500 ש''ח
סט צמיגים r1r במידה 195 50 15 מאושרים ברישיון!!! 1600 ש''ח
סט שעונים ופילטר סימוטה ועוד כמה דברים בפיט סטופ - 700 ש''ח
סט ג'אנטים חדשים שנרכשו מפיט סטופ - 2200 ש''ח
סט צמיגים חדשים r1r, כן כן, הרסתי את הקודמים - 1600 ש''ח
גגון שנרכש כדי להרכיב את האופניים - 850 ש''ח ( גדעון, קח אותו חזרה, לא עברו שבועיים!!!:D)
מערכת שמע- רדיו דיסק של אקליפס יד שנייה - 1500 ש''ח
סט קומפוננט מורד אייבריד אוביישן 2000 ש''ח
סאב של מקרום שזכיתי בהגרלה:)
ולנטיין 1 (תבדקו כמה הוא עולה)
עוד כל מיני דברים שהוזמנו מאיביי כמו כיסוי לרכב, אנטנה מקורית, מצת נחמדה של אבארט, כיסוי חגורות אבארט,
יש עוד כמה דברים אבל באמת שאני לא מצליח לזכור כבר...:cool:
שואלים למה אני מעלה את זה, למה אני רושם את זה, סתם כי בא לי!
או שסתם כדי להראות צד שונה ממה שחלקכם מכירים בכל מה שקשור לרכב, בהשקעה מסוג שונה.
סך הכל, לדעתי העלויות לא היו גבוהות, די נורמליות ביחס לציפיות שלי מהרכב.
כמובן שהוא החזיר לי את כל האהבה בכל טיול, בכל נהיגה, בכל סיבוב, ובכל סיטואציה, מעולם לא התחרטתי לרגע על שרכשתי אותה.
הרכב יימסר לקונה כשהוא יעמוד על 150 אלף קילומטר בדיוק, הנסועה שלי יוצאת כמעט 14 אלף בשנה שחלפה, די נמוכה, אך הנסועה הזאת הולכת לקפוץ פי שניים ובגלל סיבה זאת החלטתי למכור את הרכב.
אני סמוך ובטוח שהקונה יידע להנות ולהעריך את הרכב אפילו יותר ממני, חצי נחמה לפחות:smile:
כמובן, האנשים במועדון הזה, החומר שממנו המועדון הזה בנוי, הוא גורם מניע בכל הדבר הזה, בלעדיי מספר אנשים פה כנראה שלא הייתה המוטיבציה להיכנס לזה, מי ייתן והמועדון המדהים הזה ייפרח ויגדל ושרק יהיה שמח :)
ולגבי המחיר שהיא נמכרה... זה באמת חשוב? :)
כמה תמונות מהתקופה שלנו יחד ועוד תמונה של ההרפתקרה הבאה.
לא הרבה יכולים להבין, אבל העצב וה''סערת רגשות'' שמובילים מהלך כזה מאוד גדולים וזה לא קל בכלל.
במיוחד שמדובר ב''יצור'' שאהבתי מאוד.
למען הדורות הבאים, אני נותן גישה חד פעמית לכיס שלי ואציג לכם את כל ההוצאות, הן מבחינת טיפולים והן מבחינת שיפורים, שדרוגים, כל מיני שגעונות שהיו לי שסתם עלו לי בכסף ולא יצאה מהם תועלת, בקיצור הכל מהכל עד השקל האחרון.
יכול להיות שהעלויות ייראו לכם יקר, אך הרוב המוחץ של העלויות לא היו קשורות לתקלות או בעיות.
בוא ניתן למספרים לדבר:
תאריך רכישה:
2/7/2010 - בדיקת הרכב בקומפיוטסט 500 ש''ח
קניית הרכב - 29000 כשמחירון יד 2 עמד על 28000 ולוי יצחק 26000.
קילומטרז' בקנייה - 136,322
בבדיקה היו הכסתחים הרגילים שכל בעל hgt יידע לזהות ולסנן אותם.
דברים שאכן היו ריג'קטים נכונים- ברקסים קדמיים חלשים מאוד, 4 צמיגים גמורים, פנסים קדמיים עכורים( לאחר מכן התברר שהם היו מקצרים וזה גם עלה קצת כסף)
נדרש כיוון פרונט.
וריאטור הרעיש יתר על המידה.
נזילה מכיוון ההילוך החמישי בגיר.
באותה התקופה לקחתי 3 hgt לבדיקה פרט לזאת, 1500 ש''ח הלכו לפח, הרכבים היו פשוט שחורים משחור, זאת הייתה פשוט נכס לתקופה העגומה ההיא.
ביקור ראשון במוסך השחר נתניה( ממליץ לכל אחד על זאביק וחבורתו).
18/7/2010
קילומטרז' 137049
מיכל עיבוי מקורי חדשף 2 מיכלי פראפלו כחול, פילטר אוויר, איטום עם חומר ייעודי למכסה הילוך חמישי שנזל, שמן גיר חדש 75w90 סינטטי מלא 2 ליטר.
סך הכל עם העבודה - 800 ש''ח
זוכרים את התקלה של הפנסים?
ביקור שני במוסך (דניאל אשדוד)
15/8/10
קילומטרז' 137920
סה''כ בוצעה כאן עבודה של פירוק הפנסים הקדמיים+אחוריים, תיקון הקצר והרכבתם
386 ש''ח
ביקור שלישי כחלק מיישור הקו שלי
19/9/10
קילומטרז 139003
וריאטור(נרכשה עצמאית ב700 ש''ח), אטם מכסה שסתומים, גומיות מצתים, מסנן שמן, שמן סליניה 10w60, או (o) רינג ירוק למעבה מזגן, מעבה מזגן, זרוע ומגב אחורי.
את המעבה לא הרכבתי מפאת חוסר זמן.
סך הכל 2000 ש''ח על העבודה והחלקים.
כעבור שבועיים התקנתי את המעבה עם וואקום וגז - 594 ש''ח
ביקור רביעי במוסך שמשון 31/1/11
קילומטרז' 144526
שמן מנוע אגיפ 10w60 שקניתי מבעוד מועד ב260 ש''ח.
פילטר שמן
סט גומיות לצנרת פילטה.
בhgt יש בעיה שאחרי החורף ידית ההילוכים נתקעת ולא חוזרת למקומה, לכן היה צריך לפרק את מנגנון בורר ההילוכים ולשחרר את הציר התפוס.
סה''כ 610 ש''ח כולל השמן.
1/3/11 קניית סט צלחות מחוררות מחורצות ורפידות קדמיות של ספארקו ישירות מהיבואן.
2000 ש''ח
למחרת הרכבתי אותן במוסך דניאל באשדוד בעלות של 330 ש''ח.
לעיתים היו רעשים כמעין ''שבירות'' או משהו מרוסק כשהייתי פונה, ביקור במעבדה לרכב והתגלה שהיה חסר חלק כלשהו בתושבת משקפיים, תוקן בחינם.
ביקור במוסך התלתן 05/05/11
קילומטרז' 148000
מים היו נעלמים ממיכל העיבוי עקב נזילות ממספר צינורות מים, לכן הוחלט להחליף את רוב הצנרת מים.
צינור מים עליון,תחתון,מקשר, נוזל קירור פראפלו, פלאגים
הכל כולל הכל 600 ש''ח
הייתה גם בעיה של בריחת גז באותו זמן, לכן החלפתי את כל צנרת המיזוג עם גז וואקום חדש בעלות של 1750 ש''ח אצל בחור בשם חיליק ברחובות ( אחלה בן אדם שבעולם ומכונאי ברמה גבוהה מאוד עם אהבה למקצוע).
וכאן נגמר החלק המכני, שימו לב שעשיתי טיפול אחת ל5K והחלפתי הרבה דברים כפעולה מונעת.
מעולם לא הופיעה לי נורת תקלה, מעולם לא היו בעיות קומפרסיה, אכילת שמן, פריצות פקקים למיניהם וכו' וכו', הרכב היה סופר אמין, ולמי שלא יודע אני לא בדיוק חסתי עליו בנהיגה, כמובן שלא התפרעתי בכבישים ולא ''קרעתי'' אותו, אך היו ימים שבהם הוא עבד קשה מאוד.
עכשיו מבחינת שינויים שאני ביצעתי לאורך הזמן.
אנג'ל אייז + הרכבה - 1400 ש''ח
דיטיילינג - 1000 ש''ח, שווה כל שקל, הרכב נראה כמו חדש מבפנים ומבחוץ.
השחרת חלונות קדמיים - 200 ש''ח
כסא נהג חדש - 400 ש''ח
התקנת מערכת מתלים, קוילאוברם+ התקנתם וכל מיני קפיצות תכופות למעבדה לרכב, כיוונים שונים כל הזמן, סך הכל 5500 ש''ח
השחרת הגג נעשתה בחינם
ג'אנטים שנרכשו משחרון - 900 ש''ח
קיט gsr שנרכש מעידן - 1500 ש''ח
סט צמיגים r1r במידה 195 50 15 מאושרים ברישיון!!! 1600 ש''ח
סט שעונים ופילטר סימוטה ועוד כמה דברים בפיט סטופ - 700 ש''ח
סט ג'אנטים חדשים שנרכשו מפיט סטופ - 2200 ש''ח
סט צמיגים חדשים r1r, כן כן, הרסתי את הקודמים - 1600 ש''ח
גגון שנרכש כדי להרכיב את האופניים - 850 ש''ח ( גדעון, קח אותו חזרה, לא עברו שבועיים!!!:D)
מערכת שמע- רדיו דיסק של אקליפס יד שנייה - 1500 ש''ח
סט קומפוננט מורד אייבריד אוביישן 2000 ש''ח
סאב של מקרום שזכיתי בהגרלה:)
ולנטיין 1 (תבדקו כמה הוא עולה)
עוד כל מיני דברים שהוזמנו מאיביי כמו כיסוי לרכב, אנטנה מקורית, מצת נחמדה של אבארט, כיסוי חגורות אבארט,
יש עוד כמה דברים אבל באמת שאני לא מצליח לזכור כבר...:cool:
שואלים למה אני מעלה את זה, למה אני רושם את זה, סתם כי בא לי!
או שסתם כדי להראות צד שונה ממה שחלקכם מכירים בכל מה שקשור לרכב, בהשקעה מסוג שונה.
סך הכל, לדעתי העלויות לא היו גבוהות, די נורמליות ביחס לציפיות שלי מהרכב.
כמובן שהוא החזיר לי את כל האהבה בכל טיול, בכל נהיגה, בכל סיבוב, ובכל סיטואציה, מעולם לא התחרטתי לרגע על שרכשתי אותה.
הרכב יימסר לקונה כשהוא יעמוד על 150 אלף קילומטר בדיוק, הנסועה שלי יוצאת כמעט 14 אלף בשנה שחלפה, די נמוכה, אך הנסועה הזאת הולכת לקפוץ פי שניים ובגלל סיבה זאת החלטתי למכור את הרכב.
אני סמוך ובטוח שהקונה יידע להנות ולהעריך את הרכב אפילו יותר ממני, חצי נחמה לפחות:smile:
כמובן, האנשים במועדון הזה, החומר שממנו המועדון הזה בנוי, הוא גורם מניע בכל הדבר הזה, בלעדיי מספר אנשים פה כנראה שלא הייתה המוטיבציה להיכנס לזה, מי ייתן והמועדון המדהים הזה ייפרח ויגדל ושרק יהיה שמח :)
ולגבי המחיר שהיא נמכרה... זה באמת חשוב? :)
כמה תמונות מהתקופה שלנו יחד ועוד תמונה של ההרפתקרה הבאה.