View Full Version : ריפודים
שלום =)
הייתי רוצה לדעת איפה אפשר להזמין ריפודים... ראיתי שיש להרבה אנשים ריפודים זהים פה אם הסמל של אבארט.
תודה.
אנשייים איפה אתם =_= מה אין פה לאף אחד ריפודים..
איזה ריפודים זהים עם לוגו של אבארט?
רוב האנשים שאני מכיר אם לא כולם ללא ריפודים על המושבים
לליאור יש סמלים של אבארט מבד על הריפוד המקורי, חוץ ממנו אני לא זוכר עוד מישהו שעשה כך.
הא זה לא ריפודים?........
טעויות של צעירים :]:]
לפי מה הבנתי צריך להזמין ב HR הם תופרים בדיוק לדגם הרכב.
יש להם אתר באינטרנט. אבל פיזית הם יושבים בת״א ליד תחנה מרכזית.
טופ קולור בחולון אזור תעשיה
אני לא רואה איך ריפודים אוניברסלים יושבים טוב על hgt , אם כבר החלטת לשים ריפודים אז אך ורק תפירה בהתאם למידות. למרות שלטעמי כל עניין הריפודים פשוט לא מתאים על רכב כזה ודומיו. מיותר לחלוטין.
טופ קולור בחולון אזור תעשיה
"טופ קאר" בחולון אזור תעשייה..אלה אם כן תיכננת לרסס בצבע את הריפודים ;)
הריפודים גמורים כבר.. לא רק ליכלוך אלה גם קמיטות בבד ( לא בטוח שרשמתי את זה נכון,אבל הבנתם תכוונה ) נכון לעכשיו אין לי תקציב להחליף מושבים אז החלטתי ללכת על ריפוד. גם כן בדלתות הריפודים נפלו ומאחורה איפה שיושבים הנוסעים.. קיבלתי הצעת מחיר אצל תופר ל 180 שח כל דלת. ( הוא עושה חדש לא מתקן ) *
אני מדבר מנסיון שלי הרכבתי דמוי עור ללא לקיחת מידות הזמנתי וקיבלתי ויושב מעולה ואיכותי.
לדעתי שווה לקפוץ ולקבל הערכת מחיר ולראות מה אתה מקבל
יאיא, גם אצלי הריפודים אוניברסלים ויושב טוב. אבל ב-HGT יש את ה"כנפיים" הבולטות בצדדים, מה שיגרום לבועת אוויר ב-2 החלקים.
אצל שחף היו מותקנים כאלה ריפודים ב-HGT, וגם אחרי ישיבה ממושכת הריפודים לא קיבלו את הצורה של הכיסא.
ב-HGT מומלץ להרכיב ריפודים שנתפרו במיוחד לכסאות.
נושא הכנפיים ידוע וגם בכיסא של הפונטו לחלק התחתון יש כנפיים אומנם של אפרוח אבל יש .
אמרתה נכון צריך לקחת מידות .
אצלי לא לקחו מידות ויושב מעולה.
החוכמה היא להוציא את כל המושבים ולעשות עבודת גובלן למתוח היטב ואפילו לפרק פלסטיקים
את זה עשיתי לבד והתוצאות בהתאם
קיצר הבנתי. כמו שחשבתי צריך להזמין משם:) תודה
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.