PDA

View Full Version : בעיה בפיאט פונטו ספייס 2002

keNn
27-05-11, 19:05
שלום עד לפני יומים האוטו היה במצב מעולה פתאום הוא התחיל להתחמם נסעתי למוסך ולאחר בדיקה שגרתית גילו שהלך לי ראש מנוע , טיפלתי בבעיה החלפתי לו ראש מנוע הבעיה שעוד היתה לאוטו שגיליתי לפני יומים שהאוטו כולו מקרע אני נוסע ופתאום הוא מתחיל לקפוץ לפעמים זה נעלם אבל האוטו אבל שזה קורה האוטו קשה לו להאיץ וגם אני מרגיש שהוא אוכל לי דלק כפול המוסך אמר לי שזה הכבלים .. הם ישנים וצריך להחליף וסיכוי מאוד קטן שזה פלאגים עכשיו מה לעשות לקנות פלאגים חדשים וגם כבלים או שזה לא הפלאגים? ומישהו יודע בערך מה מחיר סביר של הכבלים כי הלכתי לחלפים אמרו לי 260 שקל מקורי 8 שסטומים..

מה אתם אומרים?

davidmzr
27-05-11, 19:30
החלפת ראש מנוע או שיפצו את שלך ?.
לא הבנתי למה לקחת את האוטו מהמוסך, כאשר הוא מקרטע לאחר שיפוץ הראש..
אמרו כבלי הצתה, נו אז למה לא החלפת במקום ?.
מה זה לקנות פלגים ?. לאחר שפוץ ראש מחליפים גם את הפלגים.
דוד.

rita
28-05-11, 13:07
שלום עד לפני יומים האוטו היה במצב מעולה פתאום הוא התחיל להתחמם נסעתי למוסך ולאחר בדיקה שגרתית גילו שהלך לי ראש מנוע , טיפלתי בבעיה החלפתי לו ראש מנוע הבעיה שעוד היתה לאוטו שגיליתי לפני יומים שהאוטו כולו מקרע אני נוסע ופתאום הוא מתחיל לקפוץ לפעמים זה נעלם אבל האוטו אבל שזה קורה האוטו קשה לו להאיץ וגם אני מרגיש שהוא אוכל לי דלק כפול המוסך אמר לי שזה הכבלים .. הם ישנים וצריך להחליף וסיכוי מאוד קטן שזה פלאגים עכשיו מה לעשות לקנות פלאגים חדשים וגם כבלים או שזה לא הפלאגים? ומישהו יודע בערך מה מחיר סביר של הכבלים כי הלכתי לחלפים אמרו לי 260 שקל מקורי 8 שסטומים..

מה אתם אומרים?

זה בדיוק מה שקרה לי ברגע שעשיתי ראש מנוע והאוטו התחיל לאוכל דלק ולאט לאט התחיל לאכול שמן,אחרי שהחלפתי גם פלאגים וכבלים וכיול אז אחרי תקופה האוטו התחיל לעשות בלאג ןאז והעלאתי כאן בפורום את הבעיה..

עצה ממני תחזור למוסך איפה שעשו לך ראש מנוע ואל תקח את האוטו עד שיהיה פיקס