PDA

View Full Version : לנצ'יה דדרה 1600 , 97 למכירה

eliko1976
22-05-11, 13:01
חברים ,מוצעת בזאת למכירה לנצ'ה דדרה 1600 , שנת 1997,ידנית
יד 2 , אצלי שנתיים וחצי בערך
קילומטראז' 167K
טסט עד נובמבר
צבע שחור (על החלקים העליונים של הרכב גג,מכסה מנוע ובאגאז' - צבע דהוי.. אין מה לעשות, השמש שלנו לא סולחת לצבעים הכהים)
האוטו במצב פיקס ומטופל היטב .
הרוב משתדל לעשות לבד ( טיפולים שוטפים , ברקסים וכוי) טיימינג למשל עשיתי במוסך , אבל קניתי רצוע ומותחן מקורי אצל סודאי.
מעולם בני דודים לא התקרבו לרכב. בעלים הראשונים טיפל רק במרכזי ברמת החייל .
הרכב נועל צמיגי YOKOHAMA C DRIVE , הוחלפו לפני חצי שנה , יש קבלות ואחראיות כמובן.
לפני 3 חודשים הוחלף מצבר
לפני שנתיים הוחלפו ( למרות שלא היה קריטי , פשוט אני לא אוהב גומיות סדוקות) תושבות מנוע וגיר
לפני שנתיים הוחלפו בולמי זעזועים (שוב לא היה קריטי) לבולמי גז של KAYABA יפני ( הוחלפו 4 , הכול מתועד ומצולם)
ברכב הכול תקין ומתפקד כמו שצריך .
אין שום נזילות ולעולם (טפו,טפו) לא היו תאונות , רק שריטות/שיפשופים קטנים של חניה וכוי.
הרכב מאובזר מאוד ,מזגן מצויין (מפוצל עם בקרת אקלים ) , מפשיר אדים במראות ,4 חלונות חשמל,כיוון מראות חשמלי,נעילה מרכזית,אזעקה,פנסי ערפל,מגנזיום מקורי,משענת יד לנהג ולנוסעים מאחור,בגאז' מאוד גדול.
ריפודים מקורים מבד אלקנטרה - לא קרועים,שלמים לחלוטין .
סלון ללא שום סימני וונדליזם , לא סדוק ,לא שבור כלום, שלם לחלוטין.(מותקנת רק דיבורית)
הרכב מאוד זריז וכייפי לנהיגה .בעל אחיזת כביש מצויינת ,היגוי מדוייק ואינפורמטיבי.
צריכת דלק מחוץ לעיר 1/13 או 7.6 ל100.
לגבי כל הסקפטיים ובעלי דעות קדומות לגבי עליות אחזקה וזמינות חלקים של לנצ'יה .
בגדול זה נכון , למעט דגם זה של הרכב , ובמיוחד במנוע 1600 .
כל חלקי המכניקה מא' עד ת' ללא יוצא מין הכלל שייך לפיאט טמפרה/טיפו .גיר ,מנוע,מתלים,הגה,ברקסים - הכול .
משמע אחזקה מאוד זולה וחלקים בשפע.
כמובן שעיצוב ,סלון פנסים וחלקי פח זה ייחודי ללנצ'יה.
בקיצור , בכדי להיות בעלים מאושרים של הרכב הנ"ל תצטרכו לרוקן את כיסכם ב 10K ש"ח.
סיבת המכירה די בנאלית (אבל אמיתית לחלוטין ) קבלת רכב מעבודה .אחרי 6 שנים בתור עובד קבלן נקלטתי ישירות ע"י החברה ובהיותי מנהל תחום מגיע לי רכב .
אני תושב מבשרת ציון ועובד בראש העין , כך שבאזורים אלו ניתן להיפגש ולראות את הרכב.
בפועל ניתן יהיה לקבלו רק מתחילת יוני (מועד קבלת רכב מעבודה)
ליצירת קשר :054-4477056 , אלי

moty003
22-05-11, 20:19
גם אותו מנוע של פונטו 1600...

eliko1976
23-05-11, 10:25
צודק, פונטו 90 , עם מנוע 1600

eliko1976
31-05-11, 15:54
הקפצה קטנה :)

eliko1976
26-06-11, 23:35