drweed
13-05-11, 21:50
שלום חברים,
לפני שבועיים בערך התחילו לי הבעיות בפנס השמאלי קדמי.
קודם הוא נכבה וכשהייתי נותן לו מכה קטנה הוא היה חוזר לעבוד.
אחרי זה לא עזר כלום והלכתי לחשמלאי הוא טיפל לי בשקע של הפנס, החליף נורה, פיוז והכל עבד כמה ימים עד שעוד פעם לא עבד, ראיתי שהפיוז שרוף אז החלפתי אותו ועוד פעם יומיים נסעתי בסדר עד שפתאום שוב פעם הוא נישרף. החלפתי עוד פעם פיוז והפעם הוא נישרף במקום.
הגעתי לחשמלאי הזה עוד פעם הוא בדק, החליף פיוז ועוד פעם כמה ימים היה בסדר עד שנישרף הפיוז.
שבוע שעבר היו לי כמה טיפולים במוסך מורשה וביקשתי שיבדקו גם את הפנס על הדרך.
ראיתי שהוא בדק הכל, אפילו הוריד את הטמבון בשביל להוציא את הפנס והביא פנס אחר לנסות אם עובד. ולא עבד.
אמרו לי כנראה יש קצר בצמה של הפנס לכיוון קיר האש ולוח הפיוזים.
הוא אומר שצריך לפרק את כל הצמה לחפש חוט חוט וזה יקח הרבה זמן.
ועוד הוא אמר שלהחליף צמה יעלה לי איזה 6,000 שקל כי זה מצה רצינית שמחוברת להכל.
יש לי חשמלאי שאני לא מי יודע מה סומך עליו ובכלל קשה לי למצוא מישהו שכן אני סומך עליו אחרי שעברתי כמה חשמלאים שרק עשו לי יותר נזק. גם ככה בפיאט שלי כל החוטים והחשמל בעייתי.
אז מה כדאי לי לעשות? במוסך מורשה אין מצב שאני זורק עוד פעם סכום עתק על תיקון יחסית פשוט. אך מכיוון שאני לא מכיר שום חשמלאי שאני סומך עליו בעיניים עצומות אני מפחד שעוד פעם יגרם נזק יותר רציני מפנס שרוף, כי בכל זאת מדובר בפירוק כל הצמה...
מה לדעתכם עליי לעשות?
תודה
לפני שבועיים בערך התחילו לי הבעיות בפנס השמאלי קדמי.
קודם הוא נכבה וכשהייתי נותן לו מכה קטנה הוא היה חוזר לעבוד.
אחרי זה לא עזר כלום והלכתי לחשמלאי הוא טיפל לי בשקע של הפנס, החליף נורה, פיוז והכל עבד כמה ימים עד שעוד פעם לא עבד, ראיתי שהפיוז שרוף אז החלפתי אותו ועוד פעם יומיים נסעתי בסדר עד שפתאום שוב פעם הוא נישרף. החלפתי עוד פעם פיוז והפעם הוא נישרף במקום.
הגעתי לחשמלאי הזה עוד פעם הוא בדק, החליף פיוז ועוד פעם כמה ימים היה בסדר עד שנישרף הפיוז.
שבוע שעבר היו לי כמה טיפולים במוסך מורשה וביקשתי שיבדקו גם את הפנס על הדרך.
ראיתי שהוא בדק הכל, אפילו הוריד את הטמבון בשביל להוציא את הפנס והביא פנס אחר לנסות אם עובד. ולא עבד.
אמרו לי כנראה יש קצר בצמה של הפנס לכיוון קיר האש ולוח הפיוזים.
הוא אומר שצריך לפרק את כל הצמה לחפש חוט חוט וזה יקח הרבה זמן.
ועוד הוא אמר שלהחליף צמה יעלה לי איזה 6,000 שקל כי זה מצה רצינית שמחוברת להכל.
יש לי חשמלאי שאני לא מי יודע מה סומך עליו ובכלל קשה לי למצוא מישהו שכן אני סומך עליו אחרי שעברתי כמה חשמלאים שרק עשו לי יותר נזק. גם ככה בפיאט שלי כל החוטים והחשמל בעייתי.
אז מה כדאי לי לעשות? במוסך מורשה אין מצב שאני זורק עוד פעם סכום עתק על תיקון יחסית פשוט. אך מכיוון שאני לא מכיר שום חשמלאי שאני סומך עליו בעיניים עצומות אני מפחד שעוד פעם יגרם נזק יותר רציני מפנס שרוף, כי בכל זאת מדובר בפירוק כל הצמה...
מה לדעתכם עליי לעשות?
תודה