m.l
04-05-11, 13:13
שלום לכולם, כרגע חזרתי מכמה סידורים, וקרה לי משהו שעד היום לא קרה לי מעולם לכן אני מעט לחוץ.
נסעתי ופתאום לאחר חצי שעה נסיעה בערך אני קולט את המד חום מנוע מתחיל לעבור את החצי, הגיע לכמעט רבע מעל החצי - מה שלא קרה מעולם!! הרכב הזה לא התחמם לי אף פעם!
בכול מקרה עצרתי בצד, השארתי את הרכב מונע ופתחתי מכסה מנוע לראות אם המאוורר עובד, גיליתי שהוא עובד על הדרגה הכי חזקה שלו (אני חושב - עבד ממש חזק)
בכול מקרה חזרתי לבפנים ואחרי ממש דקה וחצי-2 המחוג חום חזר להתייצב על החצי, המשכתי בנסיעה של רבע שעה עד הבית והכול היה כרגיל ולא התחמם או זז מהחצי כמו שהוא אמור להיות..
יש השערה מה זה יכול להיות? או שזה משהו חד פעמי ואפשר להתעלם מזה ולהמשיך הלאה?
בכול מקרה אני רק יציין שנסעתי עם חלונות פתוחים בלי מזגן.
(מים ושמן יש - בדקתי בבוקר לפני שנסעתי)
נסעתי ופתאום לאחר חצי שעה נסיעה בערך אני קולט את המד חום מנוע מתחיל לעבור את החצי, הגיע לכמעט רבע מעל החצי - מה שלא קרה מעולם!! הרכב הזה לא התחמם לי אף פעם!
בכול מקרה עצרתי בצד, השארתי את הרכב מונע ופתחתי מכסה מנוע לראות אם המאוורר עובד, גיליתי שהוא עובד על הדרגה הכי חזקה שלו (אני חושב - עבד ממש חזק)
בכול מקרה חזרתי לבפנים ואחרי ממש דקה וחצי-2 המחוג חום חזר להתייצב על החצי, המשכתי בנסיעה של רבע שעה עד הבית והכול היה כרגיל ולא התחמם או זז מהחצי כמו שהוא אמור להיות..
יש השערה מה זה יכול להיות? או שזה משהו חד פעמי ואפשר להתעלם מזה ולהמשיך הלאה?
בכול מקרה אני רק יציין שנסעתי עם חלונות פתוחים בלי מזגן.
(מים ושמן יש - בדקתי בבוקר לפני שנסעתי)