View Full Version : מחפש פיאט פונטו 2001-2003 HGT\ABARTH
לאחר כמה וכמה בדיקות של הרכב הזה ביד2 הבנתי שכנראה מה שיש ביד2 זה לא הכי שמור בארץ.. אשמח אם תעזרו לי ברכישה.. ואם יש משהו שמור ואני פספסתי. תודה.
רכב בודקים במוסך לא ביד 2. בכל מקרה יש שם את הזהב ששייכת לדניס, זהו רכב מבית טוב. הכל תלוי בתקציב שלך
נפגשתי אם דניס ביום שבת.. ראיתי את הרכב. זה ממש לא מה שרואים בתמונות..
לרכב יש רעש כאילו זה רכב דיזל.. טסט שלו החודש.. הרכב חייב צבע.. מזגן לא עובד =_=...
ק"מ נמוך זה כן והרכב יד 3 אבל.. אי אפשר להסתקל רק על זה..
לכולן יש רעש של מנוע דיזל/שסתומים מתקתקים בצורה כזו או אחרת.
זה בהחלט נורמלי למנוע הזה.
נו ו? לא הבנתי מה הבעיה עם זה.
עד כמה שאני יודע הוא מחליף את הוריאטור וטיימינג, בכל זאת הרכב כבר בן 10 אז בעיות צבע זה משהו טבעי ובלי קשר הוא מבקש מחיר מאוד נמוך אז הכל בהתאם.
קודם תלמד קצת על הרכב לפני שאתה הולך לראות אותם, רעש דיזל מגיע מוריאטור, אפילו וריאטור שעבר 20 אלף קילומטר ירעיש וזה לא אומר שום דבר.
כמה אתה מוכן להשקיע?
טסט עד אוקטובר ידידי!
וריאטור וטיימינג+מותחנים יוחלפו אחרי החג במוסך התלתן (זאת השקעה מאוד מכובדת לקראת מכירה). האוטו לא ירעיש בכלל.
צבע ומכות חניה אני לא מסתיר - זה מה שיש.
תאונות אין כלל - שלדה נקיה.
מזגן עוד לא בדקתי מה הבעיה איתו.
בהתאם לכל הדברים האלה המחיר ממש הגיוני ולא מעל המחירון אז אני מבקש...
ידידי המצב עכשיו יחסית טוב בשוק מבחינת HGT
יש מבחר די גדול ביד 2
ויש כמה סבבה לגמרי במחירים טובים
יש את של יאקוזה שיש לו נתונים טובים ושילדה נקיה
יש באתר יד 2 עוד אחת בצבע זהב של בחור מרחובות יד 2 עם 140 אלף קילומטר מטופלת במורשה ושילדה נקייה
במצב יותר נורמלי מאלה אתה לא תמצא ובמידה וכן אתה תשלם הרבה מעל המחיר ששניהם דורשים
חג שמח
yakuza (http://www.fiatclub.co.il/forum/member.php?u=3525) אם הטסט התבלבלתי סליחה =)
השקעה על הרכב מ 25 אלף עד 30 אלף. תלוי מה יש ברכב.. מערכת או כל מיני דברים דומים. תלוי מי מוכר אם מה..
הרעש של המנוע מתריד.. אף פעם לא הייתה לי איטלקיה ופעם ראשונה שאני שומע ככה את המנוע בגלל זה אני פה.. ושואל אתכם.. לא צריך לאכול אותי =) פשוט לחבר שלי יש הונדה סיויק שנת 93... והמנוע עובד שקט כאילו הוא חדש. ( עבר 200.000 ) בגלל זה שאלתי.
אם אחרי כל התיקונים ורכב יעבוד יותר שקט.. אין שום סיבה שלא נלך ישר לדואר..
פשוט רעש של המנוע זה משהו שמאוד חשוב לי.. אז תגידו לי אתם.. אם הרעש הזה אצל כולם ככה אז להתחיל לחפש רכב אחר?
אני חושב שאתה צריך לקרוא קצת הודעות בארכיון. תעשה חיפוש למונח וריאטור.
גם באנגלית באתרים בחו"ל אם בא לך!
CAM VARIATOR
הרעש היה תמיד אני עשיתי כולה 10K וכבר הוא מתחיל להרעיש שוב.
yakuza (http://www.fiatclub.co.il/forum/member.php?u=3525) אם הטסט התבלבלתי סליחה =)
השקעה על הרכב מ 25 אלף עד 30 אלף. תלוי מה יש ברכב.. מערכת או כל מיני דברים דומים. תלוי מי מוכר אם מה..
הרעש של המנוע מתריד.. אף פעם לא הייתה לי איטלקיה ופעם ראשונה שאני שומע ככה את המנוע בגלל זה אני פה.. ושואל אתכם.. לא צריך לאכול אותי =) פשוט לחבר שלי יש הונדה סיויק שנת 93... והמנוע עובד שקט כאילו הוא חדש. ( עבר 200.000 ) בגלל זה שאלתי.
אם אחרי כל התיקונים ורכב יעבוד יותר שקט.. אין שום סיבה שלא נלך ישר לדואר..
פשוט רעש של המנוע זה משהו שמאוד חשוב לי.. אז תגידו לי אתם.. אם הרעש הזה אצל כולם ככה אז להתחיל לחפש רכב אחר?
אף אחד לא יאכל אותך:)
לגבי הרעש אם זה מפריע לך כל כך אז כן תחפש רכב אחר, כי אין ברירה אלא להשלים עם הרעש של הוריאטור ועם הרעש של המרימי שסתומים(הידראולים), זה הרכב לטוב ולרע.
ben_david7
17-04-11, 23:03
סליחה שאני קצת משתלט....
עוד נושא שהרחיב לי את הידע....פעם ראשונה שאני שומע על וריאטור ולומד על זה.
נשמע נושא מעניין וחכם מאוד..
לשאלתי וריאטור בדו-גלגלי זהה לוריאטור בHGT או בכל רכב בנזין עם וריאטור?
http://www.fullgaz.co.il/tech/variator-1.html
בן.
איך האנגלית שלך? (http://forums.puntomk2.co.uk/showthread.php?1803-Variator-Function-amp-Operation)
ben_david7
18-04-11, 00:28
טוב עד מצויין למה?3
נכנסתי לקישור אני ייקרא,תודה רבה!
נראה שאני הייתי היחיד עם ווריאטור שלא הרעיש גם אחרי שנתיים ממועד ההחלפה שלו.
אחלה אוטו זה היה :)
הנסיעה שלך אולי יותר רגוע בגלל זה הוא לא עובד בכל הכוח. תמיד אחרי נסיעה חזקה הוריאטור מרעיש יותר.
יוסי, אז אתה אומר בעצם שגדעון נהג חלש? :lol:
נראה לי שהוריאטור שלך לא הרעיש אף פעם כי אתה היחיד שחיכה חצי שעה לפני הנעה, חצי שעה אחרי הנעה, וחצי שעה לפני כיבוי הרכב.;)
מה שהבנתי מכל זה.. שרק לבן אדם אחד הוריאטור לא היה עושה רעש..
Caveman חבל שלא הספקתי =) הבנתי שמכרת אותה לפני זמן מה =)
לא הבנת טוב כנראה, אתה מוזמן לבוא ולשמוע את המנוע שלי, שום רעש ושום כלום.
אם תקפיד על החלפות שמן כל 10k ( אם אתה מהמחמירים אז כל 5k) והמתנה של דקה שתיים לאחר הנעה, הכל יהיה בסדר.
אני החלפתי וריאטור לפני כ 15 אלף קמ והוא מגרגר כמו אצל כולם .
שמן איכותי עוזר .ומשתיק קצת את צליל הדיזל.
כל עוד הוריאטור לא פוגע בביצועי הרכב שיגרגר כמה שבא לו ..
במקרה שלי הרכב שלי טס כמו " ROAD RUNNR " ביפ,,ביפ..או במילים אחרות ,
תפו ,,תפו ..חמסה עלינו חמסה :D
איזה שמן בדיוק?
להחליף במורשה? או שלא כזה משנה..
וכמה עולה בארך החלפת שמן..
כי לאוטו שלי אני מחליף שמן בעצמי..
איזה שמן בדיוק?
להחליף במורשה? או שלא כזה משנה..
וכמה עולה בארך החלפת שמן..
כי לאוטו שלי אני מחליף שמן בעצמי..
רכב משנת 2001 {ואני יוצא מנקודת הנחה שמדובר בפונטו HGT }עם כל הכבוד אין מה לקחת למורשה ..לפי דעתי .
אלה אם באמת בא לך לזרוק סתם כסף..ושילד מתלמד בן 15 יעבוד לך על הרכב ...
אני משתמש ב "Agip 10W60" ובפילטר מקורי בלבד
Sharky, מכרתי לפני 3 חודשים וקצת.
השתמשתי בAGIP 5W40, פילטר מקורי, אחת ל10K.
הנסיעה שלך אולי יותר רגוע בגלל זה הוא לא עובד בכל הכוח. תמיד אחרי נסיעה חזקה הוריאטור מרעיש יותר.
גם אני מנצל את האוטו שלי, בשביל זה קניתי אותו.
אני כן נהנה גם להגיע למקום הניצול, או בשגרת היום יום יחסית ברוגע.
יוסי, אז אתה אומר בעצם שגדעון נהג חלש? :lol:
נראה לי שהוריאטור שלך לא הרעיש אף פעם כי אתה היחיד שחיכה חצי שעה לפני הנעה, חצי שעה אחרי הנעה, וחצי שעה לפני כיבוי הרכב.;)
נכנס לרכב, מניע, מחבר טלפון לדיבורית, חגורה, נוסע לשלום.
שממש קר בבוקר אז אני נותן לו עוד כמה שניות.
מעבר לזה אין צורך לעשות כלום.
תודה תודה תודה =)
נשאר לי רק למצוא רכב =_=
שים לב רק ששווה לשלם יותר לרכב שטופל ותוחזק כמו שצריך.
הרכב הזה אמין מאוד, אם טופל כראוי, אבל רגיש להזנחה אם לא.
אמרתם פה שהרכב של yakuza בא מבית טוב.. אתם יודעים יותר טוב ממני.. בגלל זה אני שואל..
יש עוד רכב אחד שם ביד 2 של כפיר. יד שניה. ראיתי את הרכב. המנוע גם כן עושה רעש מפחיד אבל אף אחד לא טרך להגיד שזה הוריאטור... התשובה שקיבלתי זה.. (כולם ככה).. הבן אדם אמר שמשתמש ברכב רק בים ראשון וחמישי.. להגיע לבסיס ולחזור.. עד פה יפה? אבל.. הבסיס במצפה רמון =_= עליות וירידות חופשי יש שם.. אז לדעתי המנוע קצת התעייף כבר..
חוץ מזה גם שם המזגן לא עובד.. ומה אני שומע בתשובה.. ( אני לא השתמשתי בו ) לא מוזר?
אנחנו כבר חודש לפחות נמצאים בתקופה דיי חמה.. לנסוע למצפה רמון בלי מזגן.. יותר נכון לא לדעת שהמזגן לא עובד.. גם זה נראה לי קצת מוזר.. תגידו לי אם אני טועה.. מזגן זה נושא רגיש אפשר למלאות גז וזהו.. ואם יש בריחה או משהו כזה.. כמובן שאף אחד לא יגיד את זה..
לדוגמא: האוטו שיש לי היום.. חורף או קיץ או כל דבר אחר.. אני יודע בדיוק מה עובד ומה לא.. אז זה יותר נראה שפשוט מנסים לדחוף לי את הרכב..
אשמח אם תגיבו אל זה..
אמרתם פה שהרכב של yakuza בא מבית טוב.. אתם יודעים יותר טוב ממני.. בגלל זה אני שואל..
יש עוד רכב אחד שם ביד 2 של כפיר. יד שניה. ראיתי את הרכב. המנוע גם כן עושה רעש מפחיד אבל אף אחד לא טרך להגיד שזה הוריאטור... התשובה שקיבלתי זה.. (כולם ככה).. הבן אדם אמר שמשתמש ברכב רק בים ראשון וחמישי.. להגיע לבסיס ולחזור.. עד פה יפה? אבל.. הבסיס במצפה רמון =_= עליות וירידות חופשי יש שם.. אז לדעתי המנוע קצת התעייף כבר..
חוץ מזה גם שם המזגן לא עובד.. ומה אני שומע בתשובה.. ( אני לא השתמשתי בו ) לא מוזר?
אנחנו כבר חודש לפחות נמצאים בתקופה דיי חמה.. לנסוע למצפה רמון בלי מזגן.. יותר נכון לא לדעת שהמזגן לא עובד.. גם זה נראה לי קצת מוזר.. תגידו לי אם אני טועה.. מזגן זה נושא רגיש אפשר למלאות גז וזהו.. ואם יש בריחה או משהו כזה.. כמובן שאף אחד לא יגיד את זה..
לדוגמא: האוטו שיש לי היום.. חורף או קיץ או כל דבר אחר.. אני יודע בדיוק מה עובד ומה לא.. אז זה יותר נראה שפשוט מנסים לדחוף לי את הרכב..
אשמח אם תגיבו אל זה..
תשמע יקירינו,
עם כל הכבוד אתה הולך לקנות רכב משנת 2001 ,מה שאומר שלמצוא אחד מושלם
יהיה לך קשה .אם תמצא אחד כזה ,תשלם הרבה מעל המחירון שגם ככה מצחיק .
קו מסויים אתה תהיה חייב לישר אם תרצה או לא ..
מה שאתה רוצה בעצם זה שחברי הכנסת יצתרכו לחוקק חוק שיחייב את זה שעתיד למכור לך את הרכב לא לעבור את ה90 קמש ,ושכמובן ישאר אך ורק בתחומי העיר בה הוא מתגורר..
לא יסע בגשם .ובטח לא באיזורים חמים .טוב זה יקירינו לא יקרה .
אתה רוצה רכב? תעבור אחד אחד ,ותראה איפה ישור הקו יהיה הכי הגיוני.זה לוקח זמן
לא קונים HGT בלחץ.
ואף אחד כמובן לא מנסה לדחוף לך כלום .
בעיות מזגן יכולות להתחיל ממשהו קטן כמו איזה צינורית קרועה או סדוקה ועד למדחס גמור או רדיאטור מחורר כמו שהיה במקרה שלי. אתה רוצה מושלם? כנס לאחת מסוכניות פיאט וקנה אחת חדשה בראש שקט. כל הרכבים האלו בני עשר ועברו מספר ידיים ומספר קילומטרים לא מבוטל. אז תרצה או לא תרצה אתה תהיה חייב להתפשר. ובקשר לרעש מהמנוע, אם זה רעש של דיזל או תקתוקים זה תקין ואין לך מה לחשוש, ואני כבר אומר לך שב25 אלף אל תצפה לאחת נדירה ועוד עם תוספות.
הסבר קצרקר לגבי הוריאטור הרועש, חוסר שימון בעת ההנעות גורם לגלגלי שיניים שבתוכו לעבוד ללא שימון מה שמביא לשחיקה שלהם והתוצאה היא הרעש דיזל שעם הזמן רק מתגבר ומתגבר.
הבעיה היא לא בוריאטור אלא בתיעול של השמן אליו, זה בכל hgt בעולם ככה.
gsr הוציאו כביכול וריאטור משודרג שלא מרעיש, אבל זה חרטא כי גם הוא מרעיש ואני בעצמי שמעתי אחד כזה.
אז ככה הרכב שלי למכירה אבל רק בעוד חודש אני מוכר רק בגלל שאני טס לשנה+ לדרום אמריקה
פונטו ELX 2002 טריפטרוניק יד3 (1+2 במשפחה) תכלת פנינה ללא צבע שרוף מטופלת באהבה במורשה בכ"ס (עד לוי)
טסט עד אפריל 2012צמיגים חדשיםgoodyear בקושי שנה על הכביש מזגן מקפיא רמקולים מעולים פיוניר רכב שמור ומומלך לחברה צעירים
ובעיקר לסטודנטים שרוצים ראש שקט ולהרבה זמן, אתם מוזמנים לצלצל למוסך ולשאול על הרכב.
בכל שאלה לפנות בפרטי. לירן
אז ככה הרכב שלי למכירה אבל רק בעוד חודש אני מוכר רק בגלל שאני טס לשנה+ לדרום אמריקה
פונטו ELX 2002 טריפטרוניק יד3 (1+2 במשפחה) תכלת פנינה ללא צבע שרוף מטופלת באהבה במורשה בכ"ס (עד לוי)
טסט עד אפריל 2012צמיגים חדשיםgoodyear בקושי שנה על הכביש מזגן מקפיא רמקולים מעולים פיוניר רכב שמור ומומלך לחברה צעירים
ובעיקר לסטודנטים שרוצים ראש שקט ולהרבה זמן, אתם מוזמנים לצלצל למוסך ולשאול על הרכב.
בכל שאלה לפנות בפרטי. לירן
למה אתה לא פותח לזה שירשור לבד??? אני לא חושב שזה המקום.
lrl23 האמת אני חיפשתי HGT..
למה אתה לא פותח לזה שירשור לבד??? אני לא חושב שזה המקום.
האמתי התלבשתי על השרשור :) בכול אופן אני הבנתי שהבחור מחפש HGT אז זה לא רלוונטי עבורו.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.