View Full Version : הזמנה להשקת FIAT X19 שנת 77
שלום לכולם
זוהי הודעתי הראשונה בפורום.
אני שמח להזמין אתכם להשקת FIAT X19 שנת 77 שיבאתי מחו"ל
ההשקה תתקיים ביום שישי 29/04/11 בירושלים ברח' שושן ב "טוביה באר"
תתחדש ומזל טוב.
אני מקווה שיש כאן כמה ירושלמים שיגיעו להשקה ואם תעלה לכאן תמונות ממהשקה ושל המכונית,
זה יהיה נחמד מאוד.
תודה רבה על ההזמנה וברוך בואך למועדון פיאט.
בברכה - רפי לין
היי רפי אני מאמין שאין טוב ממראה עיניים..בכל מקרה יעלו תמונות לפורום.
שכחתי לציין שבאותו יום אנחנו חוגגים 4 שנים למפגש הירושלמי ולכן השמחה כפולה.
אשמח לראותכם.
לא הספקתי לספר לכם על הרכב אז קבלו טעימה.
הרכב נקנה בארה"ב דרך איביי, חבר שלי שהוא גם שותף לרכב ראה מודעת מכירה של הקטנטנה באיביי ארה"ב, הוא מרים אליי טלפון בלילה ואומר לי מה אתה אומר נשים הצעה? אני אומר לו יאללה שים הרי בכל מקרה אין סיכוי שנזכה, למחרת אני מקבל ממנו טלפון "שמע זכינו". אז התחיל הסיפור האמיתי, למצוא מוביל לארץ, לארגן אישור ייבוא, לחפש מוסך שמכיר את הרכב ויכול לטפל בו, וכמובן לארגן כסף, כי למי שלא יודע כמה אלפי דולרים בחו"ל הופכים באדיבות ממשלת ישראל לעשרות אלפי דולרים, בדרך פגשנו אנשים רעים מאוד אבל לשמחתנו גם אנשים טובים שרוצים לעזור ללא תמורה הכל בשם האהבה למכוניות.
אז לאחר כמעט שנה של המתנה מורטת עצבים והרבה כסף שנשפך לשווא הרכב הגיע למוסך המיועד שם הוא עבר טיפול מקיף ע"י אחד מבעלי המקצוע המעולים שיצא לי לפגוש (לצערי אני לא יכול לפרסם את שמו) והוא החזיר לרכב את נעוריו.
כאן (http://www.youtube.com/watch?v=PiJq0pl34_w)ניתן לראות ניסיון התנעה ראשון של הרכב.
בימים הללו הרכב כבר הספיק לטייל לו במספר מקומות בישראל ואני שמח להגיד לכם שהרכב עומד בכך בגבורה ובכבוד לקשיש כמוהו.
אז תעשו לו כבוד ותבואו לחגוג איתנו ואיתו את הפיכתו לישראלי כשר ולעוד אלפי קילומטרים על כבישי ישראל היפה.
העם דורש תמונות.
בברכה - רפי לין
מכונית יפה עם צבע יפה ורואים שזה הדגם האמריקאי עם הפגוש המסורבל ופנסי הכנף הגדולים.
הדגמים הארופאיים קצת יותר מעודנים במראם, אבל רוב מכוניות אלו ניתנות להשגה בארה"ב כיום.
תתחדש ושתהנה מהמכונית.
בברכה - רפי לין
תתחדש!
באיזו שעה ההשקה?
(עכשיו נשאר לי לשכנע את אישתי שהולכים לעשות יום טיול בירושלים)
אפשר לשאול איזה מנוע וכמה כוח סוס
?
מתארגנת שיירה (של רכבי אספנות אבל כל פיאט מוזמנת להצטרף לשיירה) לאירוע.
אני מגיע עם ה 127 .
כל הכבוד לכם מובטח אירוע מיוחד עם הרבה רכבי אספנות ובירה....
האישה שוכנעה לעשות יום טיול לירושלים :)
מגיע עם הדובי.
ונא עדכן איך עלה הדובי לירושלים וכו'.
בדובי שלי טרם יצא לי לנסוע בעליות כלשהן.
בברכה - רפי לין
הדובי כבר הספיקה לעלות לירושלים, בלי שום בעיה מיוחדת.
חברים יקרים ! חברי המועדון! לרגל ההשקה כל המועדון מוזמן על רכביו להגיע (בשיירה מדוגמת כמובן) לארוע שיתקיים בירושלים בפאב "הטוביה".
כמו שציינתי מתארגנת שיירה של רכבי פיאט לארוע לכבוד השקת הרכב המיוחד.
מי מתכוון להגיע?
זה הזמן להראות את כח המועדון, זה הזמן להראות שמועדון פיאט חי ונושם! זה הזמן לעשות כבוד להשקה של פיאט!
מי מגיע? מי מצטרף לשיירה?
נא להתפקד
מיקום יציאת שיירה מסודרת תצא שבוע הבא.
חברים מי מגיע לכבד את השקת הפיאט?
דרושים כמה שיותר רכבים תוצרת פיאט.
ההשקה תתקים בפאב "הטוביה" בירושלים עם מוזיקה טובה אחלה חברה שתיה ואוכל טוב:)
חברים יקרים
חברי מועדון יקרים
שימו לב!
שיירה מסודרת לארוע השקת FIAT X1\9 1977 בפאב הטוביה , ירושלים תצא ביום שישי 29.4.2011 מרחבת תחנת דלק "דור אלון" נתב"ג (בכניסה לנתב"ג מכיוון צומת אל על\פתח תקווה) בשעה 13:00 בדיוק.התכנסות בתחנת הדלק החל משעה 12:30 ! יציאה בשעה 13:00 .
אנא מיכם הגיעו וכבדו את הרכב המושק.
אני מקווה לראות נוכחות גדולה של רכבי המועדון מגיעים לשיירה ולארוע.מי שלא ימצא אותנו בתחנת הדלק מוזמן להתקשר לטלפון הנייד שלי (אפשר לקבל אותו במסר פרטי)
תתחדש ומזל טוב.
אני מקווה שיש כאן כמה ירושלמים שיגיעו להשקה ואם תעלה לכאן תמונות ממהשקה ושל המכונית,
זה יהיה נחמד מאוד.
תודה רבה על ההזמנה וברוך בואך למועדון פיאט.
בברכה - רפי לין
רפי יש מקום איתי ב 127 . אתה מוזמן להצטרף... בירה בירושלים עליי :)
אני מסיים לעבוד ב 2 , עד איזה שעה האירוע
לדעתי עד 4 -5 וכל המרבה הרי זה משובח :)
דרך טיפה אתם נוסעים? אני גר במודיען אז אני לא רוצה להגיע לנתבג אני אצטרף בדרך. צביקה שלח לי את הנייד שלך לפרטי בבקשה.
דרך טיפה אתם נוסעים? אני גר במודיען אז אני לא רוצה להגיע לנתבג אני אצטרף בדרך. צביקה שלח לי את הנייד שלך לפרטי בבקשה.
אנו ניסע דרך כביש מספר 1
אתה מוזמן לחבור אלינו במחלף בן שמן או מחלף שער הגיא.
מסר נשלח אליך לפרטי
יוסי שלח לי את המספר שלח או תתקשר אלי ל 0526758202 ניסע ביחד דרך בן שמן
יש הרבה מגיעים?
יום שישי פנוי לי, אולי נצטרף.
מאיפה כולם יוצאים ובאיזה שעה?
אני מגיע מאשדוד.
כל חברי המועדון, בעלי פיאט מכל דגם ושנה מוזמנים בהחלט ואפילו מאד להגיע להצטרף לשיירה ולארוע החגיגי בירושלים (למגיעים מאזור ירושלים אפשר להצטרף אלינו בתחנת האוטובוס שליד בניני האומה)
כל מי שמגיע מהמרכז\מהדרום \מהצפון וכ"ו שימו לב
התכנסות רכבים לשיירה החל מהשעה 12:30 בתחנת דלק דור אלון נתב"ג (בכניסה לשדה התעופה ע"ש בן גוריון) .
השיירה תצא בדיוק בשעה 13:00מי שרוצה להצטרף לשיירה בדרך ולעקוב אחר התקדמות השיירה יכול להתקשר אלי לטלפון הנייד (אותו אפשר לקבל במסר פרטי).
אני מקווה וקורא שוב לכולם, לכל חברי המועדון עם רכבים תוצרת פיאט (וכמובן כל תוצרת איטלקית) , לכל בעלי רכבי האספנות כמובן במיוחד, אנא, הגיעו הצטרפו. מדובר בארוע שתוכנן בקפידה.
אני שמח לראות שחברי המועדון נענים להזמנה,
המפגש הוא עד שהאחרונים עוזבים, כך בכל יום שישי וכך גם באירוע הנוכחי, שומרי השבת פורשים בסביבות 17:30
יהיה בסדר צביקה יהיה בסדר, רק בגלל שרשמת בערך איזה מאתיים פעם בקשה שיגיעו אז אני יעשה מאמץ להגיע :)
תזכורת אחרונה
כל חברי המועדון מוזמנים להצטרף לשיירה מכובדת שתורכב מרכבי חברים מכל המועדונים השונים.
חברי מועדון פיאט מוזמנים במיוחד כמובן לרגל השקת פיאט X1/9 1977 .
השיירה יוצאת בשעה 13:00 בדיוק מתחנת דלק דור אלון נתב"ג . (התכנסות בשעה 12:30)
מקווה לראות רכבי פיאט רבים מכל הסוגים מגיעים .
נתראה .
האמת שהיא הייתה מהממת, ובכלל היה מפגש נחמד. עכשיו צריך ללחוץ על יוסי שיעלה תמונות :)
היה מיפגש מדהים...! מחכה לתמונות.:)
חבל רק ש.. רק 3 חברי מועדון טרחו והגיעו.
אגב, לכל מי שתהה - הפנדה עלתה לירושלים בלי כל בעיה (עם מזגן כמובן) במהירות החוקית.
יש תמונות !!!
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=371288&page=2
אגב הפיאט הצהובה עם הפנסים הכפולים מקדימה היא פיאט 124SL (ספורט) אם אני זוכר נכון. שייכת לבחור נחמד ששיפץ אותה ברמת תצוגה. יש רק 4 כאלה בישראל.
הפורד הצהובה היא פורד ברנדה מקסיקו משופצת לרמת תצוגה . עברה שיפוץ יקר גדול מאד . רכב ספורט מטורף עם מנוע מטורף לא פחות. ולוקחת גם את הפונטו HGT וכל הטורבו בקלי קלות. שלא יהיה לכם ספק בכלל.
הפיאט הצהובה עם 4 פנסי החזית העגולים שבתמונות, הנה פיאט 128SL קופה ולא פיאט 124.
בברכהה - רפי לין
תודה רבה לכל מי שהגיע ושמח איתנו, שמחנו לארח אתכם ואנחנו מקווים להמשיך לארח בעתיד.
עכשיו ניתן לתמונות לדבר.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.