PDA

View Full Version : מחפש שרטוט לטיימינג HGT

yakuza
12-04-11, 11:56
שלום.
אשמח אם מישהו יעלה שרטוט של הטיימינג ל-HGT 2001.
ובנוסף רציתי לדעת אם יש כלי מיוחד ששולף / מחבר את הוריאטור לקאמשפט? אם למישהו יש אותו מוכן להשכיר.
תודה.

davidmzr
12-04-11, 12:05
מאחר ואני לא מצליח להעלות קישורים בה"פ, ביקשתי ממך לכתוב בפורום, גם את קוד המנוע. :smile:
דוד.

yakuza
12-04-11, 12:10
צודק. 183A1000

YAKOV
12-04-11, 13:45
דוד כל הכבוד מהכן יש לך את כל הידע הזה.

davidmzr
12-04-11, 13:58
קבל.
דוד.

davidmzr
12-04-11, 14:17
ואלה הוראות ההתקנה.
דוד.

yakuza
12-04-11, 23:00
דוד תודה רבה לך, עזרת לי מאוד!
ומתברר שאין כלי מיוחד להחלפת וריאטור, הוא פשוט מתברג לקאמשפט (ביררתי במוסך השחר).

orenhazan
14-04-11, 21:03
אוי אוי אוי עם מוסך השחר הזה כל הזמן מטעה בעלי HGT אתה לא הראשון.
אני מאחל לך בהצלחה לפרק את הוריאטור מהקמשפט ללא כלי יעודי ומיוחד של פיאט לפירוק הזה.
שתעשה את זה בלי להרוס את הקמשפט אני ישמח שתספר לי איך עשית את זה. אני יחסוך בקניית כלים יעודיים ויפרק אותו עם בוקסה רגילה.

davidmzr
14-04-11, 21:38
מה שלך נראה "אוי אוי אוי עם מוסך ה--ר הזה כל הזמן מטעה בעלי HGT אתה לא הראשון."
לבעלי מוסכים זה טבעי, למסור מידע מוטעה למי שמתקן לבד, לא רק לבעלי HGT.
אני לא מכיר את המוסך המדובר. אני מתייחס באופן כללי.
דוד.

yakuza
14-04-11, 23:00
מה שאתם רוצים להגיד לי שאני לא אצליח לפרק את הוריאטור?! מה אני אמור לעשות? הטיפול מחר בבוקר!

orenhazan
15-04-11, 08:28
טוב בוא אני יעשה לך סדר.
מבחינה טכנית אתה יכול לפרק את הוריאטור עם בוקסה רגילה אבל ואבל גדול אתה צריך להבין שהוריאטור נמצא בלחץ חזק מאוד להברגה והכלי היעודי של פיאט זה מין בוקסה כזאת מיוחדת שעוטפת את הוריאטור ולא מאפשרת לו לזוז בזמן הפתיחה והפעלת הלחץ.
מה שיכול לקרות עם בוקסה רגילה ואת זה כבר ראיתי זה שהפעלת הלחץ בפתיחה שוברת את קצה ההברגה של הקמשפט וזה כבר סיפור אחר.
לכן תיקח בחשבון את הבעיה בפתיחה של הוריאטור עם בוקסה רגילה.
ועוד דבר שאני לא מבין אתה הולך לעשות החלפת רצועת תיזמון ל HGT דבר שלא עשית אף פעם?:-o:-o:-o

ליאור23
15-04-11, 08:40
אורן, בעל מקצוע עושה את זה בשבילו עד כמה שידוע לי:)

orenhazan
15-04-11, 09:16
אורן, בעל מקצוע עושה את זה בשבילו עד כמה שידוע לי:)

אם ככה זה בסדר חששתי לרגע.

yakuza
15-04-11, 14:53
אתמול בלילה התחלתי לנבור בכל נושא הוריאטורים מחדש ומצאתי מדריך להחלפת וריאטור (http://home.hccnet.nl/jaap.bouma/PhaseVariator.htm) שאני בעצמי פירסמתי בפורום - כן, יצאתי טמבל! ראיתי שם שלא פשוט לפרק את הוריאטור מהקאמפשט כמו שחשבתי וצריך כלי מיוחד או מאולתר (כמו שמופיע במדריך).
למרות שהבחור שעושה לי את ההחלפה מכונאי מקצועי מזה שנים רבות, הטרידה אותי העובדה שהוא בחיים לא עשה סוג עבודה כזה ב-HGT ואין לו את הכלי היעודי.
לכן החלטתי לא להכניס את עצמי לברוך שלא אצא ממנו וביום ראשון בבוקר אגש למוסך "תלתן"
שיעשו לי את העבודה כמו שהם יודעים עם כל הכלים הנכונים ובראש שקט.

אורן ודוד תודה רבה לכם על ההתיחסות.
אגב, מוסך ה"שחר" באמת הטעה אותי וכמעט הכנסתי את עצמי לצרות! :mad:

orenhazan
15-04-11, 15:15
החלטה נבונה מאוד שחסכה לך הרבה צרות עשית את הדבר הנכון ותלמד שלפעמים זול עולה בסוף הכי יקר.
בכל מקרה שמחתי לעזור.