View Full Version : אפליקציות לאייפון
איך עד עכשיו אין שרשור בנושא. תעלו לפה אפליקציות מעניינות ושימושיות ועדיף חינמיות כי אני לא דוגל בפריצה אבל אם יש משהו ששווה כסף אז תעלו. יאללה תפציצו:)
אין אף אחד עם אייפון בפורום? או שאתם עצלנים מידי? :roll:
כי איפון זה של חלשים. יחי ה-אנדרואיד!!!!
אפליקציות מומלצות לאייפון:
whatsapp
soundhound
viber
igo
FullTank
אחלה אפליקציה כדי לדעת איפה יש תחנת דלק קרובה
Reeder - קוצר הRSS הטוב ביותר שנתקלתי בו. גרסה מעולה גם במק. תענוג.
Beejive - מולטי-פרוטוקול IM מעולה.
Wunderlist - אפליקצית TODO עם גרסה וובית, חלונאית, מקית, אייפונית ואייפדית. מצויין !
Evernote - כדי לא לשכוח כלום ולעשות סדר בהכל.
SoundHound - זיהוי שירים. עדיפה משזאם לדעתי. לאחרונה מופיעה גם בחנות הישראלית, בגרסה החינמית אין הגבלת טיוגים כמו בשזאם.
LastPass - לאייפון, ובאופן כללי. הדרך הטובה ביותר לשמור על הסיסמאות שלכם.
Dropbox - אחסון קבצים בענן בצורה הכי פשוטה ונוחה שיש. תנסו, לא תבינו איך הסתדרתם בלעדיה עד היום.
Instapaper - כדי לשמור מאמרים לאחר כך.
Fuelly - מעקב אחרי צריכת דלק. ממליץ לבדוק את האתר שלהם. www.fuelly.com
MotionX GPS - הייתי הולך לאיבוד בטיולים או עם האופניים ללא האפליקציה הזו.
Boxee - באייפון שלט, במחשב מדיה-סנטר. פיתוח ישראלי מצויין. מבוסס על XBMC.
Photoshop Express - עריכת תמונות זריזה על המכשיר.
Remote - שליטה על האייטיונס (מוזיקה, רדיו, סרטים וכו')
Waze - ישראלי, חינמי, עובד. נקודה. עדיף על כל האחרות במבחן התוצאה.
VLC - כבר לא זמינה בחנות. נה נה בננה :)
VisualRadio - רדיו ישראלי פשוט ונוח.
Viber - זה באמת עובד הקשקוש הזה.
Skype - ...
משחק - כי יש המון, אז אמליץ על אחד בולט - Tiny Wings. קולע בדיוק למתכון של משחק למכשיר נייד. קל לשחק, עשוי מעולה, שעות של הנאה.
אלה העיקריות לדעתי. אני משתמש בהם על בסיס יומי.
מבחינתי המכשיר צריך להשתלב בכל היבט בחיים שלי, אחרת הוא חסר תועלת, וטלפון רגיל עדיף עליו.
פריצה-לא פריצה. על המכשיר שלי יש כרגע 97 אפליקציות שונות מותקנות. מתוכן קניתי אולי 7. לעקוב אחרי הסצנה ולתפוס את המבצעים או החינמונים, זה כל מה שצריך.
כל אלו שנרכשו, יותר משוות את הדולרים הבודדים שהן עלו.
וואו גדעון, כבוד על הרשימה המכובדת והמעניינת.
גם אני כמוך, לא מעוניין לפרוץ, ירדתי מהעניין די מהר.
עד כה קניתי שני אפליקציות וכל אחת עלתה 0.99 דולר, חצי מחיר מרינגטון של קובי פרץ וחבריו:D
זה לא העניין.
שני האייפונים הקודמים שלי היו פרוצים.
אבל, חשבתי על זה, ואני "זקן מידי" בשביל להתעסק עם זה.
אני רוצה לשדרג מה"פ כשיוצא, ולא להמתין לפריצה. אני רוצה עדכונים אוטומטיים מהאפ-סטור. ותכלס, בשביל אפליקציה שאני משתמש בה על בסיס יומי, ושבלעדיה דברים היו מעיקים מאוד, כמו לנווט עם האופניים בשטח, אני יכול לשלם 99 סנט, שהם תאמינו או לא, פחות משלושה שקלים וחצי מידי פעם.
אם תופסים את המבצעים, אז זה בכלל לא נורא. הוצאתי לדעתי לא יותר מ50 שקלים עד היום על אפליקציות לאייפון, וזה בהגזמה פרועה.
משחק נחמד שמצאתי ninjump, וגם עוד משהו מצחיק zombiebooth
אני דווקה כן פרצתי.. יותר אפשרויות לדעתי. הפריצה זה רק תוכנה שמתקינים..זה מגע פיזי באייפון.
מה שאומר שאם קורא משהו.. מחברים למחשב מאפסים את כל ההגדרות ( הפריצה נמחקת ) והולכים לחברה לתקן. זו דעתי =)
עד עכשיו.. אני חצי שנה אם האייפון לא היו בעיות.
Wunderlist - אפליקציה נחמדה שנתקלתי בה לא מזמן. TODO מאוד יפה, ממשק מקי שכזה. ממליץ בחום.
Talkbox אפליקציה שמדמה ווקי טוקי, עובדת על בסיס החברים בפייסבוק שיש להם את האפ׳ הזאת. קרדיט לאודי:)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.