View Full Version : HGT שלי למכירה עוד 4 חודשים
למרות שזה יכול להיות לא כל כך רלוואנטי לעכשיו,אני אמכור את הרכב שלי בסוף אוגוסט עקב מעבר ל IBIZA 1.2 TSI.
2002 Fiat Punto HGT
מנוע 1.8 (הוחלף ואריאטור,כל הרצועות,תושבות)
85000 ק"מ
אני יד שלישית
צמיגים חדשים
סאנרוף מקורי
פנסי אנג'ל אייז חדשים
שמורה ביותר,נוסעה איתה פעם או פעמיים בשבוע.מכוסה בחניה.
0544244296
רכב יפייפה, וניראה שמור!
אם היה לי את התקציב הייתי לוקח אותו בשמחה...
כל מי שלוקח שיהנה
וואלה יכול להיות שאני אשקול לעבור ל HGT.. מי יודע ;)
AlfaProject
31-03-11, 12:58
מה המחיר המשוער לרכב זה ?
אני מתכוון לקנות רכב כזה עוד חודשיים.
זה מאוד תלוי בק"מ,ביד,במצב הרכב....
היי לכולם!
מהיום הרכב למכירה - 0544244296 פבל
מזל טוב! קיבלת מחיר טוב? מתי האיביזה מגיעה?
אין לך מה לדאוג...הרכב שלך בידים טובות.
אני שומר עליו, מכסה אותו ביום ובלילה,
מזל טוב! קיבלת מחיר טוב? מתי האיביזה מגיעה?
בסוכנות אמרו עד שבועיים....
מברוק...
תתחדש. אז עכשיו אתה עוזב ועובר לסיאט קלאב ?:)
תתחדש :)
מותר לשאול כמה עלה התענוג?
אני חושב לסים לה צ'יפ....עוד 30 כ"ס.....מה אתם חושבים?
אני חושב שכדאי שתשקיע בקורס נהיגה מתקדמת קודם. זה יתן לך את השיפור הטוב ביותר.
מעבר לזה, אתה לא מכיר את הרכב וההתנהגות שלו. קח קצת זמן ללמוד את זה גם לפני שאתה מחפש לשנות בו דברים.
אני לא מתכון לעשות את זה בזמן הקרוב.השאלה בכללי האם כדאי לשים צ'יפ? האם זה עושה נזק למנוע?
Bumbleebee
אני לא יודע אם זה יתן לך משן.
אצלי בעבודה יש רופא, הוא קנה לעצמו לאון 1.8 TSI. הוא נסע עליה חודשיים והתקין צ'יפ.
שיפור, הוא לא מרגיש. הוא אומר רק שאתה נותן קיק. אתה שומע שהמנוע " צועק" או "צורח" יותר חזק.
אבל בתכלס הוא אומר שהוא לא מרגיש שיפור מי יודע מה.
למען האצת אני חושב יש לך אחלה אוטו. לא נירא לי שצריך יותר ממה שהוא מוציא עכשיו.
אם כבר אז היתה זורם על FR, נכון שהיא בהרבה יותר יקרה.
ד.א. הסיאט החדשה שלך. בהשוואה ל HGT. איך היא? מבחינת מנוע, כ''ס, ואחיזה על הכביש.
הרכב החדש!!
ברוך הבא לסיאט קלאב גם אני עברתי מ HGT לקופרה בוקנגרה שיפרתי אותה היא כרגע עם 210 כוחות סוס רכב מדהים.
ברוך הבא לסיאט קלאב גם אני עברתי מ HGT לקופרה בוקנגרה שיפרתי אותה היא כרגע עם 210 כוחות סוס רכב מדהים.
צ'יפ?
Bumbleebee
אני לא יודע אם זה יתן לך משן.
אצלי בעבודה יש רופא, הוא קנה לעצמו לאון 1.8 TSI. הוא נסע עליה חודשיים והתקין צ'יפ.
שיפור, הוא לא מרגיש. הוא אומר רק שאתה נותן קיק. אתה שומע שהמנוע " צועק" או "צורח" יותר חזק.
אבל בתכלס הוא אומר שהוא לא מרגיש שיפור מי יודע מה.
למען האצת אני חושב יש לך אחלה אוטו. לא נירא לי שצריך יותר ממה שהוא מוציא עכשיו.
אם כבר אז היתה זורם על FR, נכון שהיא בהרבה יותר יקרה.
ד.א. הסיאט החדשה שלך. בהשוואה ל HGT. איך היא? מבחינת מנוע, כ''ס, ואחיזה על הכביש.
תודה על המידע לגבי ה"לאון". בהשוואה ל-HGT אני מרגיש את הרכב כיותר מאסיבי ויותר מרשים, היא ממש דבוקה לכביש. הישיבה ספורטיבית מאוד. ה-HGT בהיחס ל-IBIZA יותר קשה, קפצנית ומרגישים כל אבן מתחת לגלגל. מבחינת תאוצה עדיין לא ניסיתי לפתוח את המנוע אבל בהילוכים 1-3 היא מרגישה סביר בהיחס ל-HGT אך בהילוכים 4-5 קצת עצלנית, כשלעומתה HGT בהילוך 4-5 סוחבת כמו מטורפת.
אני אעדכן אתכם אחרי ההרצה מה יהיו השינויים והביצועים האמיתיים של האוטו.
בגדול האוטו פצצה מכל הבחינות!!! נהנים מכל רגע!
איך בדיוק אתה מרגיש שהיא דביקה לכביש? מעניין לדעת...
בהתחשב בעובדה שאתה רושם שאתה עדין איתה, קשה לי להבין איך אתה מרגיש דביקות לכביש.
מה שאתה מרגיש ידידי, זה עשור של הבדלים בין המכוניות. האיביזה נעימה, סופגת רעשים ומהמורות יותר, ונותנת הרגשה לנוסעים שהם "כלואים" בתוך תא הנוסעים. כל אלו הם המאפיינים של רכב שתוכנן עשור אחרי הפונטו.
אין מה לעשות, הזמן עושה את שלו.
יש פניות שבקושי הייתי לוקח ב70 קמ"ש עם HGT ועם איביזה אני חופשי לוקח אותם ב100 קמ"ש
כן ומעבר לדלק 98
איפה עשית את הצ'יפ?
למעשה לבד הזמנתי את הצ'יפ מחו"ל אני מנהל מוסך כך שאת הידע הטכני יש לי. אין לי בעיה לפרק מחשב רכב ולהחליף צ'יפ. זה עלה לי פחות מחצי מחיר ממה שמבקשים פה.
למעשה לבד הזמנתי את הצ'יפ מחו"ל אני מנהל מוסך כך שאת הידע הטכני יש לי. אין לי בעיה לפרק מחשב רכב ולהחליף צ'יפ. זה עלה לי פחות מחצי מחיר ממה שמבקשים פה.
יפה לך :) של איזו חברה הצ'יפ? עושים את זה דרך שקע דיאגנוסטי או שצריך לפרק את המחשב לגמרי?
יפה לך :) של איזו חברה הצ'יפ? עושים את זה דרך שקע דיאגנוסטי או שצריך לפרק את המחשב לגמרי?
עדכון תוכנה דרך שקע דיאגנוסטיקה. אתה מקבל גם את העדכון המקורי כך שאם יש בעיות ברכב שקשורות באחריות אתה מחזיר את העדכון למקורי ואז מכניס את הרכב למוסך מורשה.
בכל מקרה השיפור מורגש בכל תחום של סל"ד למרות שבקופרה השיפור הוא רק ב 30 כוח סוס כי במקור הרכב מגיע עם 180 כוח סוס.
עדכון תוכנה דרך שקע דיאגנוסטיקה. אתה מקבל גם את העדכון המקורי כך שאם יש בעיות ברכב שקשורות באחריות אתה מחזיר את העדכון למקורי ואז מכניס את הרכב למוסך מורשה.
בכל מקרה השיפור מורגש בכל תחום של סל"ד למרות שבקופרה השיפור הוא רק ב 30 כוח סוס כי במקור הרכב מגיע עם 180 כוח סוס.
דיברתי עם E&A הם אמרו שאין כרגע צ'יפ למנוע שלי אבל זה עניין של כמה שבועת וזה מוסיף 28 כוח סוס שהופך אותה ל 133 כ"ס עם נפח 1.2
דיברתי עם E&A הם אמרו שאין כרגע צ'יפ למנוע שלי אבל זה עניין של כמה שבועת וזה מוסיף 28 כוח סוס שהופך אותה ל 133 כ"ס עם נפח 1.2
פבל, ראוי להוסיף כי מדובר על תוכנה לאוקטן 95. יתכן ועל אוקטן 98 השיפור יהיה מעט גבוה יותר מבחינת ההספק.
מבדיקה בנט (גם באתר של אפסולוט) נדמה כי הצ'יפ המדובר אינו בנמצא בכלל, זה מעלה בי כל מיני חשדות - למרות שאלי ואביחי הם יותר מ"טיונרים" אלא יותר לכיוון חברים יקרים...
אני ממתין לצ'יפ APR שאמור לצאת בחודשיים הקרובים.
עוד אין פרטים מדוייקים עליו, לכן נאלץ להמתין בסבלנות רבה...
אני שוקל בכובד ראש להזמין מגרמניה תוכנה של ABT או B&B, שתיהן מעלות הספק לבין 140 כ"ס ל-150 כ"ס - והמומנט נע לו בין 22.5 ל-23.5 קג"מ...
הסוכן המקומי של ABT דורש בארצנו מחיר מופרז - פי 3 מעלות הרכישה בגרמניה.
בהצלחה עם השיפורים, לדעתי זה ממש מיותר.
אף אחד לא הולך לתחרות מחר. יש לכם אותו פרטי חמוד למה להרוס אותו ?
לאורן יש דגם ספורט אז אני מבין, אבל לשפר סתם ככה אני לא רואה סיבה.
פבל, ראוי להוסיף כי מדובר על תוכנה לאוקטן 95. יתכן ועל אוקטן 98 השיפור יהיה מעט גבוה יותר מבחינת ההספק.
מבדיקה בנט (גם באתר של אפסולוט) נדמה כי הצ'יפ המדובר אינו בנמצא בכלל, זה מעלה בי כל מיני חשדות - למרות שאלי ואביחי הם יותר מ"טיונרים" אלא יותר לכיוון חברים יקרים...
אני ממתין לצ'יפ APR שאמור לצאת בחודשיים הקרובים.
עוד אין פרטים מדוייקים עליו, לכן נאלץ להמתין בסבלנות רבה...
אני שוקל בכובד ראש להזמין מגרמניה תוכנה של ABT או B&B, שתיהן מעלות הספק לבין 140 כ"ס ל-150 כ"ס - והמומנט נע לו בין 22.5 ל-23.5 קג"מ...
הסוכן המקומי של ABT דורש בארצנו מחיר מופרז - פי 3 מעלות הרכישה בגרמניה.
כן לABT יש תוכנה טובה אבל היא יקרה - £1500
http://www.abt-sportsline.de/en/tuning/shop/Seat-Ibiza-6J-Motortechnik_1671_1669_5/produkt/ABT-power-upgrade-7432/
פבל, אני מצאתי בפרנקפורט דילר של ABT שמוכן "לשחרר" אותה תמורת 600 יורו...
ומיכאל, אומנם לאורן יש תג של CUPRA על האיביזה, אבל זה רחוק מלהפוך אותה למכונת נהיגה אולטימטיבית או רכב ספורט של ממש. יתרה מכך, גם האמרה ספורטיבית עליה היא מעט גדולה מיד - בעיקר מול המתחרות המבריקות מבית Abarth, ואפילו השירוקו.
בנוסף, כל אחד יעשה כראות עיניו. אני לא חושב שיש לך מקום או זכות להתערב בהחלטה כזאת או אחרת שלי, של פבל או כל אדם אחר.
danielkochin
16-07-11, 11:03
בנוסף, כל אחד יעשה כראות עיניו. אני לא חושב שיש לך מקום או זכות להתערב בהחלטה כזאת או אחרת שלי, של פבל או כל אדם אחר.[/quote]
נראה לי הוצאתם את זה מפרופורציה.
פבל, אני מצאתי בפרנקפורט דילר של ABT שמוכן "לשחרר" אותה תמורת 600 יורו...
ומיכאל, אומנם לאורן יש תג של CUPRA על האיביזה, אבל זה רחוק מלהפוך אותה למכונת נהיגה אולטימטיבית או רכב ספורט של ממש. יתרה מכך, גם האמרה ספורטיבית עליה היא מעט גדולה מיד - בעיקר מול המתחרות המבריקות מבית Abarth, ואפילו השירוקו.
בנוסף, כל אחד יעשה כראות עיניו. אני לא חושב שיש לך מקום או זכות להתערב בהחלטה כזאת או אחרת שלי, של פבל או כל אדם אחר.
מחיר טוב לצ'יפ של ABT. מה עם התקנה ויותר חשוב - שרות?
חכה לצ'יפ APR, הוא אמור לצאת לקראת אוקטובר.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.