PDA

View Full Version : פונטו HGT בטרייד-אין, ראשון-לציון. התרשמות אישית בלבד.

01-12-06, 16:39
קודם כל אציין זאת.
אין לי שום קשר ולו הקטן ביותר אל הטרייד-אין. ניגשתי לראות את הרכב כדי לעזור לשחר קצת. אני לא מנסה למכור אותו, ולא דוחף אנשים לקנות אותו. זו דעתי האישית על הרכב ותו לא. כל אחד יכול לפרש אותה איך שהוא רוצה. אני לא אחראי לכלום.

אז ניגשתי לראות את הרכב, כדי לעזור לשחר לגבש קצת דעה. היצגתי את עצמי כמישהו שעוזר לחבר למצוא רכב, זה נכון, וגם הם לא יכלו להתעלם מהעובדה שחונה להם בחוץ עוד פונטו כזו.
הרכב יד 3 (02 ברשיון) פרטיות בכל הידיים לטענת החבר'ה שם. עלתה לכביש ב 12.12.01. עבר 122,000 ק"מ.
נתחיל במה שכולם רואים קודם. הרכב עמד המון בשמש, וזה ניכר מאוד. צריך עבודת פוליש ווקס טובה. יש גם קילופי צבע בפגושים, חסר גם המכסה של הוו גרירה מאחורה.
לגבי פנים האוטו. יש חלונות שחורים, גם מקדימה (זוועתי לדעתי), יש גופיות צהובות, ידית הילוכים צהובה ושטיחונים צהובים. יש גם דוושות כאילו ספורט שלא מאפשרות לעשות עקב אצבע כמו שצריך. יש 2 חורים קטנים בכל צד של הדשבורד שכנראה היו פעם טוויטרים. יש גם 2 חורים במגש מאחורה.
ההגה במצב טוב לדעתי, והופתעתי מהמושבים. אין לי מושג למה, אבל יכולתי לשבת נמוך יותר מאצלי ברכב, אולי עם השנים הריפוד יורד טיפה, אני מצאתי את זה נוח.

לגבי נסיעה.
נתחיל מזה שאין קרקושים מאחורה כמו אצלי (תמיד אני מקבל את זה, תמיד), והבולמים במצב טוב מאוד. התמודדו יופי עם כבישי ראשון לציון "המעולים".
המצמד במצב טוב, מפריד אמצע כזה, לא מחליק בכלל, אני תוך 2 שניות התרגלתי. הוריאטור מבקש החלפה לדעתי, אם כי לא נתקלתי בתופעה של ה"החלקה" כמו שציין אורן. יש טיפה'לה חופש בגיר, זה מורגש שמעבירים להילוך חמישי. מה גם שידית ההילוכים שמותקנת שם לא נוחה בעליל (מאלה שקונים באוטו דיפו). אני מאמין שהקטע עם החופש הקל זה בלאי יחסית טבעי בהתחשב בקילומטראז' שעבר הרכב.
חלון ימין לא עובד (לא עולה/יורד) וחלון שמאל לפעמים לא מגיב. המראות עובדות. המזגן מקרר מצויין (דומה מאוד לשלי שגם מקרר נפלא).
מסיבה לא ידועה, שמתי לב לזה שיצאתי מהרכב, האיתותים מהבהבים כל הזמן ומהר (בטח משהו בקודן).
הנסיעה מרגישה סבבה לגמרי סך הכל. ממש הרגשתי בבית ברכב שלא נסעתי בו מעולם, הרגשה מגניבה.
הצמיגים גם נראים במצב טוב מאוד, אם כי החברה סתמית ביותר.

זהו בעיקרון.
לא רצו לדבר איתי על מחיר, אבל אמרו שירדו מתחת למחירון (כדאי להם אם הם רוצים למכור אותה). דיברתי עם המוכר (הפרטי) והוא אומר שהרכב עבר טיפול גדול שכלל טיימינג לפני כחודש במוסך מורשה. יש לו היסטורית טיפולים והוא אמר שהוא יפקסס לטרייד-אין ביום ראשון.

מה דעתי הסופית? אני לא הייתי קונה בגלל שאני נגד כל דבר שקשור במגרשים/סוחרים/טרייד-אין/ליסינג/השכרה/קרקסים. ואני לא ארשום מה היה המצב אילו הרכב לא היה במגרש, כי זה לא המצב.
אבל, וזה אבל גדול, ציפיתי למצוא גרוטעה, אבל מצאתי רכב יחסית סביר בהתחשב במצבו.

לאלה שהולכים לשם, צפו ליחס "זה רכב ספורט" על כל שאלה שתישאלו. אבל היחס שלהם טוב מאוד לדעתי, היו אקסטרה נדיבים אלי. הם מוכנים "ללכת איתך לכל מכון שתרצה, בתנאי שהוא בגדר המרחק הסביר".

מקווה שזה עוזר לחבר'ה שרוצים לראות את הרכב.
אם מישהו רוצה פרטים מדוייקים איפה הוא נמצא, הוא מוזמן לשאול אותי. אני לא רושם מכל מיני סיבות.

שבת שלום :)

02-12-06, 07:39
לא הבנתי, מי זה שחר שביקש ממך ללכת לראות את האוטו?
והאם הוא הולך להצטרף בקרוב לחוג ה-HGT? 8)

02-12-06, 09:38
אם היית בא לטיול בשבוע שעבר, היית יודע... :wink:

בכל מקרה, שחר הוא חבר מועדון בעל פונטו ספייס רגילה אשר מתעניין להחלפה ל- HTG.

27-12-06, 00:32
מחוסר צומת לב התגובה הזאת באה מאוחר,

הם מנסים למכור את הרכב כבר חודשיים ככה שהם על סף יאוש, חוץ מיזה בזמנו כשדיברתי איתם לפני חודש הוא הסכים עוד בטלפון לרדת ל52, ככה שהיום אני מאמין שב49 אפשר להוציא את הרכב, דבר נוסף, הוא אמר לי שהוא מוכן לתת 3 חודשי אחריות על האוטו.

זהו, אם מישהו רוצה עזרה בכיוון לגבי מלאי הHGT הנוכחי למכירה בפריסה ארצית יכול לפנות אליי בפרטי, סיימתי 3 חודשי חיפוש אינטנסיבים במיוחד עעד שמצאתי את שלי (בצבע כחול) השבוע ויש לי המון המון המון מידע לגבי מלאי הרכבים כולל איפה הם, באיזה שנה, מה מצבם, כמה מחיר מסכימים למכור, ועוד ועוד ועוד.....

27-12-06, 02:43
זהו, אם מישהו רוצה עזרה בכיוון לגבי מלאי הHGT הנוכחי למכירה בפריסה ארצית יכול לפנות אליי

אין צורך.
מה שכן אתה יכול לעשות, זה לארגן את כל החברים בעלי HGT שרשומים באתר, וגם כאלה שלא רשומים אם אתה מכיר, למפגש אחד גדול שאליו כולם יבואו.
אם תארגן משהו כזה, זה יתקבל בברכה. 8)

27-12-06, 18:23
חוץ ממני אני לא מכיר עוד חברה עם הרכב הספציפי הזה.....

כמה חברה יש פה באתר שיש להם HGT????

אני בטוח שעם קצת סבלנות אפשר לארגן מפגש נאה בזמן שלכולם מתאים....

27-12-06, 23:12
סבלנות יש לי המון.
כוח לארגן מפגש כזה שוב - לא ממש. בעיקר בגלל שרוב בעלי ה-HGT שרשומים באתר מתחבאים להם מתחת לאדמה.
אבל אתה מוזמן לנסות...

27-12-06, 23:42
אני זה שחר
וראיתי שם בטרייד אין את האוטו והוא לא ניראה משו בכלל!
והם גם לא אמינים כל כך! ....דוגמא:"אני אומר לו טוב אני אבוא עוד יומים שלוש אני אקח אותו לבדיקה....
הוא אומר לי סבבה ..ואז מוסיף רק לאיזה מכון אתה הולך לבדוק אותו?...אני עונה לו ...לא משנה מכון של חבר טוב...והוא ממשיך בשלו לחקור אותי וממש מורגש שהוא רוצה לדעת לאיזה מכון אני הולך!

הרי זה ידוע שיש להם קומבינות עם המכונים של הבדיקה!!!!
וזה ממש הרתיע אותי איך שהוא ניסה להוציא ממני מידע!
כמובן שהוא לא הצליח!

שחרון :lol:

28-12-06, 14:25
האמת שאלי הם היו מאוד נחמדים.
זו שנסעה איתי ברכב כל הזמן התעקשה אני יכול לקחת את הרכב לאיזה מכון שארצה.

אה, והרכב עומד שם כבר הרבה יותר מחודשיים.

28-12-06, 15:15
בקיצור, יש מפגש או שאין מפגש?

אני בעד שישי או שבת הבאה לא איכפת לי.... גדעון תפתח שרשור חדש תודיע על המפגש וניראה מה מצבת הHGT שמתכוונים להגיע...

03-01-07, 00:42
לפני שמצאתי את ה hgt שלי גם אני חיפשתי בכל מקום אפשרי, כולל המוסך המרכזי של פיאט ולצערי זו שהם הציעו לי היתה הכי גרועה. המכנה המשותף של כל המכוניות שבדקתי ממגרשים וסוכניות היה שכולן נראו חיצונית במצב מדהים אבל בזמן הנהיגה תמיד מצאתי דברים מחשידים עד מחשידים מאוד... תאכל'ס, למה בכלל שרכב בכלל ורכב ספורט במיוחד יגיע למגרש? הרי כולנו יודעים שהסוחרים לא פרייארים והם לא בדיוק קונים רכב במחיר מחירון...
סיפור מעניין היה לי באחת הסוכניות הגדולות (בלי להזכיר שמות) שהציעו לי hgt בצבע לבן במחיר לא רע בכלל. חיצונית הרכב נראה טוב וגם מבפנים. שאלתי את המוכרים: "למה הבעלים הקודמים נפטר מהרכב, ולמה דווקא הוא מכר לסוכנות"? הם אמרו לי (בלי למצמץ אפילו) שהוא פשוט עשה טרייד אין והזמין אלפא 147. לקחתי את הרכב לבדיקה (הם נתנו לי לנסוע לבד), בדרך עשיתי כמה בירורים והשגתי את מס' הטלפון של הבעלים הקודמים. ברוב חוצפתי התקשרתי אליו לשאול את אמיתות הדבר, הוא כמעט התפוצץ מצחוק ששמע על ה"אלפא החדשה שלו" וחתם את השיחה בכך שלפיאט הוא לא מתקרב יותר. מלבד זאת הוא סיפר לי שהוא פשוט קיבל רכב דפוק מבטן ולידה שכל שני וחמישי היה במוסך והוא היה חייב להיפטר ממנו או לצבוע בכחול ולזרוק לים.

הסוף של הסיפור היה דווקא טוב- מצאתי hgt יד ראשונה מנהגת בת 55 עם מעט קילומטראז' ושאני מכיר את כל ההיסטוריה שלו.
דרך אגב הנהגת היא זו שילדה אותי לפני 26 שנה :wink:

03-01-07, 01:17
אני לא מבין, אם לאמא שלך הייתה HGT כל הזמן הזה, למה חיפשת אחת אחרת?

03-01-07, 02:13
האוטו שאמא שלך מכרה לך אותו לא הכי שמור שיש

במצב פנימי גרוע ביותר

אמא שלך היא איזה קצינה גדולה במשטרה לא??????

ובכן אני חותם כמעט בוודאות ששיחקו שמה עם הקילומטראז'.....

וגם האוטו הזה עמד חודש במגרש בז'בוטינסקי ברמת גן......

כשפתחתי את המכסה מנוע הכל היה מכוסה בשמן, מבפנים פשוט זוועה הכל הרוס מלוכלך וקרוע....

ואפרופו דברים מחשידים.......

האוטו עוד כשהיה באחריות בטיפול הראשון שלו ב20000 קילומטר משום מה ובאופן תמוהה לחלוטין לא עשה במוסך מורשה.....

אז תתחדש על האוטו [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR], לי הציעו אותו ב47 כשהיה במחירון 55 וחצי ואפילו לבדיקה לא לקחתי אותו....

תבדוק טוב טוב, כמה אמא שלך נסעה עליו ומה עוללה לו.... כי נהגת יחידה בת 55 לא יכולה הייתה להתעלל באוטו בצורה כזאת.... מה גם האוטו לא היה רשום על שמה, היה רשום על איזה עו"ד שהיא טוענת שהוא בן זוגה, ובכן כשהאוטו נקנה בסוף 2000 הם עוד לא הכירו, לפחות מהעובדה שהם יחד משהו כמו 4 שנים (לפי טענתה של "אמא" שלך)

בקשר לקילומטראז' אז חוץ מיזה שהאוטו לא טופל במוסך מורשה בטיפול הראשון עוד כשהייתה אחריות, האוטו פורסם והוצע למכירה ביד 2 בתחילת חודש אוקטובר עם 47 אלף קילומטר כעבור חודש חידשו את ההודעה הפעם מטעם המגרש כשרשום שלאוטו 60 אלף קילומטר.....
אולי הבינו שהורידו את הקילומטראז בצורה כל כך קיצונית שצריך להעלות את זה קצת כדי שזה לא יהיה מחשיד, אבל על פנאט כמוני שחיפש כמעט 3 חודשים את הHGT שלו וידע על כל HGT שהוצעה למכירה בארץ בתקופה הזאת, זה לא עבד...

כמובן שאם אני טועה ברכב אז קבל את התנצלותי הכנה, פשוט לא ניראה לי שהיו מוצעות למכירה יותר מידי HGT צהובות מנהגות בנות 55 יד ראשונה בחודשים האחרונות...

תתחדש כבר אמרתי???

03-01-07, 02:18
טוב שלא ביאסת לו את החיים....................................
עם התיאור הארוך שלך :? :? :?

03-01-07, 10:19
תומר,
אני רוצה להאמין שהבחור מכיר את אמא שלו יותר טוב ממה שאתה מכיר אותה...

04-01-07, 14:09
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח,

הרגת אותי....

07-01-07, 16:24
האוטו שאמא שלך מכרה לך אותו לא הכי שמור שיש

במצב פנימי גרוע ביותר

אמא שלך היא איזה קצינה גדולה במשטרה לא??????

ובכן אני חותם כמעט בוודאות ששיחקו שמה עם הקילומטראז'.....

וגם האוטו הזה עמד חודש במגרש בז'בוטינסקי ברמת גן......

כשפתחתי את המכסה מנוע הכל היה מכוסה בשמן, מבפנים פשוט זוועה הכל הרוס מלוכלך וקרוע....

ואפרופו דברים מחשידים.......

האוטו עוד כשהיה באחריות בטיפול הראשון שלו ב20000 קילומטר משום מה ובאופן תמוהה לחלוטין לא עשה במוסך מורשה.....

אז תתחדש על האוטו [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR], לי הציעו אותו ב47 כשהיה במחירון 55 וחצי ואפילו לבדיקה לא לקחתי אותו....

תבדוק טוב טוב, כמה אמא שלך נסעה עליו ומה עוללה לו.... כי נהגת יחידה בת 55 לא יכולה הייתה להתעלל באוטו בצורה כזאת.... מה גם האוטו לא היה רשום על שמה, היה רשום על איזה עו"ד שהיא טוענת שהוא בן זוגה, ובכן כשהאוטו נקנה בסוף 2000 הם עוד לא הכירו, לפחות מהעובדה שהם יחד משהו כמו 4 שנים (לפי טענתה של "אמא" שלך)

בקשר לקילומטראז' אז חוץ מיזה שהאוטו לא טופל במוסך מורשה בטיפול הראשון עוד כשהייתה אחריות, האוטו פורסם והוצע למכירה ביד 2 בתחילת חודש אוקטובר עם 47 אלף קילומטר כעבור חודש חידשו את ההודעה הפעם מטעם המגרש כשרשום שלאוטו 60 אלף קילומטר.....
אולי הבינו שהורידו את הקילומטראז בצורה כל כך קיצונית שצריך להעלות את זה קצת כדי שזה לא יהיה מחשיד, אבל על פנאט כמוני שחיפש כמעט 3 חודשים את הHGT שלו וידע על כל HGT שהוצעה למכירה בארץ בתקופה הזאת, זה לא עבד...

כמובן שאם אני טועה ברכב אז קבל את התנצלותי הכנה, פשוט לא ניראה לי שהיו מוצעות למכירה יותר מידי HGT צהובות מנהגות בנות 55 יד ראשונה בחודשים האחרונות...

תתחדש כבר אמרתי???

[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR], נסחפת לגמרי!!!!!!!!! כנראה שלא הבנת אותי. בטוח שלא הבנת אותי!!!!!! האוטו באמת היה שייך לאמא שלי, ולא, היא לא שוטרת (מה הקשר).
אני לא יודע איזה תרופות אתה לוקח, אתה חייב להוריד במינון- הן פוגעות ביכולת ההבנת הנקרא שלך. שים לב: בסוף כתבתי שמדובר באשה שילדה אותי לפני 26 שנה מה אתה מסיק מהנתון הזה? רמז? יש מצב שיש לנו מטען גנטי דומה. עוד רמז? עזוב, זה כנראה לא יעזור.
אנחנו לא מדברים על אותו הרכב, הרכב של אמא שלי לא היה מוצע למכירה מעולם!!!

ל kof sheleg: הסיבה שחיפשתי פונטו אחרת ולא את של אמא שלי היא פשוטה- היא לא רצתה להיפרד מהרכב!! . ת'אמת אפשר להבין אותה.
לאחר שיכנועים רבים, ולאחר שחרשתי את כל הארץ ולא מצאתי רכב שהמצב שלו אפילו מתקרב לזה של אימי- היא נאותה להיפרד מרכבה. יד 1, חנייה מקורה, קילומטראז' נמוך, נסע רק בבין עירוני, מהירות מירבית 110 (כשהיא ממש ממהרת), מעולם לא עבר את קו ה 3000 סל"ד (מלבד ב הילוך חמישי) , וטופל במורשה תחת העיניים הבוחנות שלי בכל טיפול. ממתק.

07-01-07, 17:53
תתחדש

07-01-07, 18:02
תודה. הרכב ברשותי כבר 8 חודשים...

07-01-07, 18:18
אז אתה בא לטיול?

idango
23-08-08, 03:13
וואי ... [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR].. איזה שרשור ישן ... אז מה נהיה , יש מפגש?