PDA

View Full Version : מים מרדיאטור נשפכים ללא חום מנוע

מודל סי אי
16-03-11, 00:48
עליתי השבוע לירושלים וכשעצרתי בתחנת דלק פתאום נשפכו מים מרדיאטור
והחום מנוע היה על חצי לא יותר מזה (לא חריג) , וכל הנסיעה הרכב נסע בסדר והחום מנוע היה בסדר גמור השאלה מזה יכול להיות ?

yair068
16-03-11, 10:31
יתכן ששמתה יותר מדיי נוזל קירור.
אופציות אחרות או טרמוסטט לא פתוח עד הסוף או רדיאטור סתום
בכל אופן הרכב הייה צריך טיפה להתחמם כך שאוליי עבר מעל החצי

מודל סי אי
16-03-11, 14:58
איזה דפוק אני נכון מה שמחבר בין המיכל שמעל הרדיאטור החיבור הקטן אז על הפלסטיק של הרדיאטור שברתי אותו , מה אפשר לעשות ?

ben_david7
17-03-11, 00:11
לך לפירוקיה תשלם לו עשרה שקלים והכל יהיה בסדר.

מודל סי אי
18-03-11, 02:58
על מה 10 שקל ? זה חיבור של הרדיאטור עצמו לא של המיכל
קניתי איזה דבק החזיק מעמד בדיוק חצי שעה , יש דבר כזה הלחמה בבפלסטיק ?

chesh
18-03-11, 03:10
תוכל לצלם לי בדיוק או לסמן על מה אתה מדבר?
ששלחתי את הרדיאטור לניקוי (מיכל אופקי עליון) הלחימו את הפתח ברדיאטור שאליו נכנס הצינורית ממיכל העיבוי

האם על זה אתה מדבר?

מודל סי אי
20-03-11, 11:55
התעצלתי לצלם את זה מעכשיו , זה מה שנשבר (מצורף תמונה) , ביום שישי חפשתי לקנות רדיאטור מיאוש אמרו לי /350/400 בסוף עושים לי זה הדגם היקר אחרי הנחה 750 אז לקחתי חומר שנקרא פרוקסי וסתמתי תחור ונתקתי תמיכל עיבוי הרכב נסע נסע נסע ופתאום שוב נשפכו מים והחום מנוע עלה חשבתי שמאורר לא נכנס לפעולה הפעלתי תמאורר באופן קבוע אבל גם לא עזר , יכול להיות שיציאה הזאת כזאתי קרטית ? או שיש בעיה אחרת שיכולה להיות
ואגב למי שיש להציע רדיטאור משומש / או חדש בזול
http://www.UpFile4u.Net/Files/9p9s3m.jpg

lord1
20-03-11, 21:22
הייתי חייב להגיב.
אתה כנראה מאלו ששכר הלךימוד שלהם יקר הרי כל ההפרש שתחסוך (??) ברדיאטור משומש עומד לעלות לך ביוקר כי אתה בדרך להחלפת אטם ראש מנוע במקרה הטוב (ואתה ודאי מבין שזה יותר יקר מרדיאטור חדש) ובמקרה הפחות טוב שיפוץ ראש מנוע וצפונה אז אל תתמהמה ידידי וחסוך לעצמך כאב ראש וכסף
מצטער אם ירדתי עליך לא זאת היתה הכוונה
עודד

התעצלתי לצלם את זה מעכשיו , זה מה שנשבר (מצורף תמונה) , ביום שישי חפשתי לקנות רדיאטור מיאוש אמרו לי /350/400 בסוף עושים לי זה הדגם היקר אחרי הנחה 750 אז לקחתי חומר שנקרא פרוקסי וסתמתי תחור ונתקתי תמיכל עיבוי הרכב נסע נסע נסע ופתאום שוב נשפכו מים והחום מנוע עלה חשבתי שמאורר לא נכנס לפעולה הפעלתי תמאורר באופן קבוע אבל גם לא עזר , יכול להיות שיציאה הזאת כזאתי קרטית ? או שיש בעיה אחרת שיכולה להיות
ואגב למי שיש להציע רדיטאור משומש / או חדש בזול
http://www.UpFile4u.Net/Files/9p9s3m.jpg

מודל סי אי
21-03-11, 14:06
עודד יש צדק בדבריך הבעיה שרכב הזה כל שבוע מחפש שאני יחליף בו משהו אחר ,
נראה נחפש משהו חדש וזול , תודה על הצעה

רפי לין
21-03-11, 14:13
נסה לקנות רדיאטור (http://www.musach.co.il/results.asp?action=AdvSearch&area_id=&model_id=&services_id=26&image.x=49&image.y=10) חדש במחיר מוזל ישירות אצל יבואן: www.aviparts.co.il
והטל' הישיר של אבי הנו 050-5888912.
בהצלחה ובברכה - רפי לין

מודל סי אי
21-03-11, 14:33
רפי כבר דברתי איתו הוא אכן זול ובדגם שלי הוא רוצה 580 ש"ח
ועוד אמר לי שיש דגם שהמיכל בצד עולה 300 ש"ח ואפשרי לעשות לו הסבה אם יש משהו שמבין בזה , יצא לך לעשות את זה ?

Amit
21-03-11, 14:59
הכל אפשרי . רק צריך לבדוק אם הוא נכנס פיזית לפעמים זה עניין של מזגן מקורי או לו .
אגב אחלה חברה יש שם . רכשתי 2 רדיאטורים ממנו . באחד היתה בעיה החליף לי ללא ויכוח .
אגב תברר אם כבר על דגמים עבים יותר לרדיאטור המקורי שלך.

בשיחה איתו התברר לי כי קיים דגם עבה וכי עולה אותו מחיר . מאז שהרכבתי אותו המנוע יציב בטמפרטורה חורף קיץ . אחלה רדיאטור .

עמית

yair068
21-03-11, 17:41
קח את הרדיאטור עם המכל בצד והכל בתנאי שהתושבות מתאימות מלמטה וחיבורי מעבה וכונס.
לדעתי לא צריך להיות בעייה תן לו גם שירכיב לך וקח את הרדיאטור העבה יותר .
כמו שאמר עמית אני לקחתי את הרדיאטור השני ומאוד מרוצה ממנו

davidmzr
21-03-11, 18:02
אכן אביפרטס הוא בין הזולים בארץ , אם לא הזול ביותר.
אני קונה אצלו והוא שולח לי לרחובות.
הסחורה שלו מצוינת אבל ברדיאטורים יש בעיה קטנה.
בשני רכבים פונטו הייתה לי בעיה, שלא יכולתי להכניס את היונית וונטה החדשה לרדיאטור.
משום שההברגה הפנימית מנחושת, לא באה במרכז החור של הדוד התחתון.
מאחר שהיה מאוחר, נאלצתי להאדים סכין עם הברנר, ולהרחיב את הפלסטיק הקשיח.
במקרה השני צלצלתי אליו , הוא בא ונתן לי רדיאטור אחר.
כדאי תמיד לקחת יונית ולבדוק אם היא נכנסת.
דוד.

מודל סי אי
22-03-11, 03:37
בסוף לקחתי תרדיאטור הרגיל נעלצתי להפרד מ580 ש"ח שילכו כפרה היה נראה מאד מורכב לעשות הסבה אז ירדתי מענין
והכל בגלל שניה של חוסר רגש ביד , מקווה שזה יעויל לי לקיץ או לנסיעות ארוכות ..
תודה לכל העוזרים , חיים