PDA

View Full Version : מס' שאלות - פונטו דינאמיק 2004

daniel2332
04-03-11, 17:25
שבת שלום,
כמו שכבר כתבתי בפוסט אח, אני הבעלים הטריים של פונטו דינאמיק אוטומטית 2004.
קראתי כמה וכמה פוסטים פה בפורום, עם זאת עדיין יש לי מספר שאלות שאשמח לקבל עליהם תשובה.

1. חידוש פנסים - כמו שכבר הבנתי זה נושא כאוב ברכבים מסוג זה (בעלי פנסי פלסטיק), הפנסים אצלי דהויים ואשמח לחדש אותם, הבנתי שישנן מספר אפשרויות,
- איש מקצוע
- ערכה בשם CARTARACT

מאחר ואני גר בחיפה, והבחור המומלץ פה בפורום, "אבנר" עובד רק באיזור המרכז-דרום, מישהו יכול להמליץ לי על מקום איכותי ולא יקר לביצוע החידוש באיזור חיפה? או לחילופין לתת דעה אובייקטיבית לגבי הערכה לחידוש עצמי ?

2. בזמן הרכישה לא קבלתי את ספר הרכב, ישנם כמה וכמה מחוונים ואפשרויות, בעיקר כל אפשרויות תצוגת המידע של מחשב הדרך המותקן ברכב, שלא כ"כ ברורות לי,
האם ניתן להשיג איפושהו את ספר הרכב המקורי לדגם הזה? (בעברית / אנגלית)
או לחילופין לקבל הסבר על האפשרויות השונות אשר טמונות במחשב הדרך הנ"ל?

למשל, מה הדרך הכי טובה לבדוק את צריכה הדקל ברכב? ראיתי שיש מצב שהמחשב מציג את הצריכה הממוצעת? לפי מה הוא מחשב אותה? כיצד אני מאפס אותו בין תדלוקים? או שהוא מתאפס בעצמו ?

תודה רבה מראש לכולם, יש פה אחלה קהילה.

סופ"ש נעים,

דניאל.

yulian1986
04-03-11, 17:59
1-הערכה עובדת בצורה טובה מאוד,נוסה כבר על 2 רכבים.

retrohaifa
04-03-11, 18:32
אני אישית הסתבכתי עם הערכה, אכלתי קש, שילמתי מחיר מופקע וגם יצא לי פנס מחריד.

לא לכולם - אלא אם אתה מגיע אישית לשם.

אני ממליץ על תחנת הדלק "דלק" בצומת קרית חיים, יש שם שטיפה ושם מבצעים ליטוש.

ביצעתי ליטוש לספייס של אחותי - שני הפנסים אצלה היו במצב נוראי ואפילו הורדנו במחיר בעת הרכישה לפי מחיר של שני פנסים חדשים. בוצע שם ליטוש זריז עם עובד מיומן וזה יצא מעולה, עברו כמה חודשים והפנסים עדיין כמו חדשים.

העלות היא 60 ש"ח לפנס. לא ממליץ לך במחיר הזה על קטרקט - גם אותו כסף וגם את העבודה אתה עושה לבד :confused::confused::confused::confused:

Caveman
04-03-11, 19:05
איפוס מחשב מתבצע על ידי לחיצה אורכה על הכפתור.
צריכת הדלק מחושבת בצורה ממוצעת, ולרוב לא מדוייקת. היא כן נותנת אומדן.
הצורה הטובה היא למדוד בעצמך, מספר ק"מ חלקי כמות ליטרים.

קישור לספר רכב באנגלית (http://www.fiatforum.com/downloads.php?do=file&id=18&act=down&actionhash=1299254371-3e5be21ae4cd72f11a612d2c86341ac7c6506db1)

davidmzr
04-03-11, 20:21
קרא כאן את ההצעה שלי לניקוי פנסים, ואת התגובה של הבחור שביצע.
http://www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=534
דוד.

daniel2332
05-03-11, 06:10
איפוס מחשב מתבצע על ידי לחיצה אורכה על הכפתור.
צריכת הדלק מחושבת בצורה ממוצעת, ולרוב לא מדוייקת. היא כן נותנת אומדן.
הצורה הטובה היא למדוד בעצמך, מספר ק"מ חלקי כמות ליטרים.

קישור לספר רכב באנגלית (http://www.fiatforum.com/downloads.php?do=file&id=18&act=down&actionhash=1299254371-3e5be21ae4cd72f11a612d2c86341ac7c6506db1)

אתה מתכוון לאיפוס מחשב כללי? טו למשהו ספציפי?

למשל ברגע שאני ממלא דלק.. אני מעוניין לאפס את הקילומטראז היחסי שיתחיל למנות לי קילומטרים בין התידלוקים.. ויחד איתו שיתאפס מונה הקילומטר לליטר...
איך אני עושה זאת ? או שזה קורה לבד איכשהו ?

תודה רבה.

Caveman
05-03-11, 11:25
מנווט לכל מסך שקשור למדידת איפוס, קרי לא ק"מ כולל, ולוחץ לחיצה ארוכה על כפתור מחשב הרכב :)

daniel2332
05-03-11, 11:48
מנווט לכל מסך שקשור למדידת איפוס, קרי לא ק"מ כולל, ולוחץ לחיצה ארוכה על כפתור מחשב הרכב :)

תודה רבה :)

אנסה בתדלוק הבא