התחבר

View Full Version : הצפון חוזר ובגדול PART 2 מפגש ב 1.12.06

26-11-06, 18:34
http://fileanchor.com/81474-r.jpg

שלום חברים, אחרי ביקוש רב הוחלט לצאת במפגש של הצפון חוזר ובגדול PART 2.
המפגש יערך בתאריך 01.12.06 בקריון במתחם החניה שבקומה שנייה בשעה 15:30 , אותה החניה שהיה בה מפגש הקודם (כמובן זה על מנת שגם אם יהיה גשם המפגש יתקיים ויעבור בצורה הכי טובה שיש).
במידה ויהיה מזג אוויר טוב, ניצא למקום פתוח ואווררי .

טוב אז מה הולך להיות לנו במפגש!?

דבר ראשון פגישה של כל אוהב וחובב תחום זה! וכמובן המשך העלותו וקידומו של תחום מוטוריקה בצפון!

דבר שני הגעתו של מועדון יפני-נט (www.Yapani.net)

דבר שלישי המפגש יתועד על ידי צוות צילום של יפני-נט (אז לא לשכוח לנקות רכבים .

והדבר הרבעי, חברים זהו מפגש האחרון שלנו לשנת 2006! אז חשבתי אולי נעביר אותו בהרבה שמחה וכייף , לכן לכל מי שיש הצעה או כל דבר אחר על מנת שהמפגש הזה יתקיים בצורה הכי כייפית שיש מוזמן או כמובן להציע פה, או לשלוח לי.כל הצעה כמובן תעולה לדיון.(אני חושב שאפשר לעשות רשימה שכל מי שבטוח מגיע ושכל אחד יביא איתו משהו סימלי כגון:שתייה,חטיפים או כל דבר אכיל אחר,נרגילות וכל דבר אחר שיעשה את היום יותר שמח)

חברים דבר אחרון שאני מבקש ממכם! אנו עובדים מאוד קשה על מנת להקים לכולנו את כל הארועים של תחום המוטוריקה בצפון ופיתחו, אז בשביל שהאווירה והחשק לא יהרסו אנה השמרו על כללים! לא להגיע ולעשות לי פוזות שם! או צלחות או כל דבר אחר אשר יכול למשוך ופשוט להרוס לכולם את הארוע!

אני מזהיר אחד שחושב שהוא הולך לעשות שם דברים כאלו ואחרים מוזמן לא להגיע, ולעשות את הפוזות האלו במקומות אחרים! המפגש הוא לא המקום בשבילו!

טוב אז כל מי שמגיע להגיב ולציין זאת חברים!